Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaa çok uzuldum hugocuum :KK43: keske oyle yapmasalardi. Ama bizimkilerde biraz eski kafa ondan ben bizimkilere tembih ettim altın konusu açıp beni utandırmayın dedim, tamam dediler. Sonuçta insanlar çocuğu için en iyisi ı yapmak isterler zorlamaya gerek yok. Nisani ben kendi paramla yapiyorum :/ ailem yemegi falan yapicak iste ona karismicam. Ben nisan evde olacağı için altın takıldığını bilmiyordum. Sevgilimle annesi fotoda set olarak atmışlar sec onu alalım diye sagolsunlar valla Allah razı olsun ben bukadar beklemiyordum
Bizimkilerde öyleler. Üstelik bizimkilerin maddi durumlarıda iyi üstelik ama doymuyor gözleri. Zor bu işler inanki Allah kolaylik versin böyle zamanlarda küslük kırgınlık çok oluyor dikkat et. Sonra bir ömür ısıtılıp ısıtılıp önüne getirilir o

Çocuklari uyutunca 86 dakika kardiyo yaptim. Bugün öglen ve aksam hiç karbinhidrat almadım. Üstelik gündüzde mantı aç et çocuklar filan çok yorulmustum. Üzerine birde kardiyo eklenince dilim bir karış dışarı çıktı:KK45:.

Gorumceye Çok seçici diye birde resimler gönderdim gitti en pahalısını seçti:KK70: dedim tuh güzelmiş elbise keşke kendime alaydım:KK70: evet ya deli para gitti. Netdende siparişler verdim. Millet 10 liralık disfircasi koyuyor bende gittim oral b aldım 40 euroya :KK70: özeniyorum ama napiyim birkez olucak. Kız lilimm bohcadakileri satıp tatile cikariz belki :KK70: ahahaha senin bohcanda guzeldi neler neler almissin hep iyisinden ♡

Benimki özellikle aradı en iyisini al diye pleksi kutu yaptiracakmis. Kutunun değeri zaten benim bohcanın tuttuğu kadar galiba :KK70: hala dioki imkanım olsada sana neler neler yapardım. Daha napcan kaynana Allahtan kork dicektim :KK70: kızlar kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibiyiz :nazar::nazar: hatta sevgilime diyorumki anan olmasa senden çoktan ayrılırdım anana dua et :KK70: inş böyle devam eder.
Keptinnn benim annemde oyle. Onlar bohca yapmasın bizde yapmayalım ne gerek var dedi :KK70:
ben öyle ucuk paralar harcamadım valla zaten sembolikti bitek nişanlımla baya yapıldı bizde gittik ben cimri oldugumdan pek uçamadı o da yoksa marka pahalı seyleri pek sever :D:D

Kendi kendini yers batiran biri varsa o da benim annemdir ne zaman gelse hep yüregim agzimda olur. Çenesi hiç durmaz. Kavgayi sever herkese sarar. Eşimede sarcakta eşim samimi olmuyo
kuzu sen anneni tanıyosun ona göre davranırsın da dısardakiler için aynı seyi bekleyemiyosun malesef bnm annemde fevridir nişanlım alıştıda ailesi daha alışamadı garip geliyo onalra :D:D
Kendime bugun zara dan 28 jean aldim:süslü:
uuuuwww:KK8::KK8::KK8:

Back
X