Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de işte :KK53::KK53: bnm yerimede giy olar mı bolcana :işsiz::işsiz:

keşkelerim bende yemeyebilsem :ruh:

oy kıyamam gel kuzu sen listeye alınmasnda takıl buralarda :KK70:
bizde listede değiliz ama burdayız hadi anlat kendini tanıt bize:rolleyes:
@SekerPancarii @ParteMoralll gelince söyler sana listeye girip giremiceni :KK8:

he böyle ama daha kızıl karamele yakın :KK8::KK8:
bnmde azalıyo galiba önceden daha gürdü:tokat: sen düz saçlı mısın kuzu

eve keşke hep geline yapılsa ama gelin hiç bişey yapmasa:ıslık::KK53::KK53::KK53:
Yok cnm
Aynen fotodaki gibi kivircik
Ama dibi gelmis diplikten cikmis :D ombreli sacim
Hem beyazlar var hem iki tel sacim var :D
Boyatinca kivircik guzel yapar atarim
Ise baslamadsn boyatcam tatli bi kahve tonuna
Karamel tonlarda yakisiyor kivircik saca;)

Tencereye yag koy sogan dogra içene 1tame domates dogra içine küp küp kabağı koy ve sarımsak at az suyla pişir sıcakta yenir soguk ta zeytin yaglı gibi nefis oluyo yanında yogurtla kuzucuk
Sabah erken pisirdim cnm
Zeytinyagli
Sarimsak, kapya biber, yesil biber, domates, papates , soganli
Oyle kendi suyuyla pistikten az sicak su koyup pisiriyorsun
Senin dediginde guzeldir eminim
Sarimsak cok severim

valla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de işte :KK53::KK53: bnm yerimede giy olar mı bolcana :işsiz::işsiz:

eve keşke hep geline yapılsa ama gelin hiç bişey yapmasa:ıslık::KK53::KK53::KK53:

o zaman selam :KK25::KK25:

ben nazmiye. 28 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. önceden de kiloluydum ama doğumdan sonra çok kilo aldım. şöyle anlatayım normalde lokum sevmeyen ben doğumdan sonra kasa kasa ikram için alınan lokumları hep kendim yedim :olamaz: çalışıyorum. ama işim genelde masa başı. muhasebeciyim. kendime zaman ayırmazsan hareket az hayatımda yani. dün tartıldım 89,1 kgydim. izne ayrılırken 82 kgydum. burdan kopmak insanın motivasyonunu cok azaltıyor. listeye tekrar dönebilmek için elimden geleni yapacağım. 2 gündür sabahları erkenden kalkıp işe gelmeden önce 1 saat yürüyüş yapıyorum. devam etmesini umuyorum.

Kızlar aranızda şarjlı elektrık supurgesı kullanan varmı sureklı ev supurmekten supurge yakında mefta olcakta:KK53: pratık bırsey ıstıyorum
Bende elektrolux marka var uzun sapli
Ama sarji hemen bitmeye basladi
Ilk zamanalr yarim saat supuruyordu
Butun evi supur o derece

ben nazmiye. 28 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. önceden de kiloluydum ama doğumdan sonra çok kilo aldım. şöyle anlatayım normalde lokum sevmeyen ben doğumdan sonra kasa kasa ikram için alınan lokumları hep kendim yedim :olamaz: çalışıyorum. ama işim genelde masa başı. muhasebeciyim. kendime zaman ayırmazsan hareket az hayatımda yani. dün tartıldım 89,1 kgydim. izne ayrılırken 82 kgydum. burdan kopmak insanın motivasyonunu cok azaltıyor. listeye tekrar dönebilmek için elimden geleni yapacağım. 2 gündür sabahları erkenden kalkıp işe gelmeden önce 1 saat yürüyüş yapıyorum. devam etmesini umuyorum.
Hosgeldin nazmiyecim
Emziriyor musun?
Burda baya bi anne var.
Bnmde 33 aylik ve iki aylik oglum var.
Hamile iken aldigim kilolari vermeye calisiyrm
Anne dedigin bakimli ve guzel olmali
Hadi hep beraber fit olacagiz insallaaahh :)

Teşekkür ederim canimmm :KK70: ben sana daha denk gelmedik. hem pancarla parte duymasın yasaklamışlardı bana :KK70: ahahahha
hala mı bdv :tokat: bi daha ban yirsen gaz vereyimde atsınlar seni takımdan :KK62::KK62:cok fena gördüm kendimi:KK53:

Yok cnm
Aynen fotodaki gibi kivircik
Ama dibi gelmis diplikten cikmis :KK70: ombreli sacim
Hem beyazlar var hem iki tel sacim var :KK70:
Boyatinca kivircik guzel yapar atarim
Ise baslamadsn boyatcam tatli bi kahve tonuna
Karamel tonlarda yakisiyor kivircik saca:KK66:
kuzu sen kaç yaşındasın da beyazın vardı :KK64:
sende karamel boyatsana :KK8: güneşte fıstık gibi duruyo :KK4:

aaa oğlun mu var ne güzelll allah bağışlasınn :KK36:
89.1 bence 5 6kiloyu rahat atarsın üstünden geriside zamanla gider :KK19:
peki boyun kaç :KK64:
bende masa başı çalışıyorum anlıyorum seni cok hareketsiz kalıyoruz otur dur akşama kadar :işsiz:

Hosgeldin nazmiyecim
Emziriyor musun?
Burda baya bi anne var.
Bnmde 33 aylik ve iki aylik oglum var.
Hamile iken aldigim kilolari vermeye calisiyrm
Anne dedigin bakimli ve guzel olmali
Hadi hep beraber fit olacagiz insallaaahh :)

hoşbulduk lilipit. emzirmiyorum. malesef o iş 3 aylıkken bitti :KK43::KK43: evet dediğine katılıyorum anne dediğin bakımlı ve güzel olmalı. bu ara herşey kilodan yana gözüküyor bana. geçen biri şirkete geldi beni sormuş. şişman abla demiş :sinirli: çok gıcık oldum. şişman sıfatından kurtulmak istiyorum artık

hala mı bdv :tokat: bi daha ban yirsen gaz vereyimde atsınlar seni takımdan :KK62::KK62:cok fena gördüm kendimi:KK53:

kuzu sen kaç yaşındasın da beyazın vardı :KK64:
sende karamel boyatsana :KK8: güneşte fıstık gibi duruyo :KK4:

aaa oğlun mu var ne güzelll allah bağışlasınn :KK36:
89.1 bence 5 6kiloyu rahat atarsın üstünden geriside zamanla gider :KK19:
peki boyun kaç :KK64:
bende masa başı çalışıyorum anlıyorum seni cok hareketsiz kalıyoruz otur dur akşama kadar :işsiz:

amin canımm. inşallah hızlıca gider daha tam yerleşmedi son alınan kilolar sonuçta. kendimi öyle tatmin ediyorum en azından :olamaz: boyum 170. sen ne iş yapıyorsun. birazdan vergi daireseine gideceğim. git gel bi yarım saat yürürüm gene. ne yapsam kardır

amin canımm. inşallah hızlıca gider daha tam yerleşmedi son alınan kilolar sonuçta. kendimi öyle tatmin ediyorum en azından :olamaz: boyum 170. sen ne iş yapıyorsun. birazdan vergi daireseine gideceğim. git gel bi yarım saat yürürüm gene. ne yapsam kardır
ooo boyun uzunmş :halay:
bn argeciyim canım bütün gün bişiler yaz dur işte :işsiz:

Hoş geldin canım aramıza bende yeni katıldım guruba 1ay olmadan 5kiloya yakın verdim inş sende verirsin ortam süper motivasyon süper seninde vereceginden eminim canım

dünkü menümü de yazayım o zaman. o kadar dikkat ettim boşa gitmesin :KK48:
09:00 1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
domates,salatalık,maydonoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

13:00 5 yk tavuk sote
2 yk yoğurtlu köz patlıcan

20:00 5 yk barbunya
3 yk bulgur pilavı

2,5 lt su.
1 saat yürüyüş