- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.661
Modern çingeneyiz biz diosunnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Modern çingeneyiz biz diosunnn
Modern çingeneyiz biz diosunnn![]()
![]()
Ben genel okuyucu kitlesiyim kuzumTeşekkür ederim canimmmben sana daha denk gelmedik. hem pancarla parte duymasın yasaklamışlardı bana
ahahahha
Yok cnmvalla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de iştebnm yerimede giy olar mı bolcana
keşkelerim bende yemeyebilsem
oy kıyamam gel kuzu sen listeye alınmasnda takıl buralarda
bizde listede değiliz ama burdayız hadi anlat kendini tanıt bize
@SekerPancarii @ParteMoralll gelince söyler sana listeye girip giremiceni
he böyle ama daha kızıl karamele yakın
bnmde azalıyo galiba önceden daha gürdüsen düz saçlı mısın kuzu
eve keşke hep geline yapılsa ama gelin hiç bişey yapmasa![]()
Bende dayanamıyorum okumakla bırakamıyorum yoksa sus karışma diyorum ama olmuyoooBen genel okuyucu kitlesiyim kuzumbiraz daha tecrübe edineyim yazacağım inşallah
![]()
Başımızda baglayalim arkadan ama yarısı açık yarısı kapalızamane çinganesi böyle oluyoonlar artık çok demode
![]()
Senden 65.5 bekliyoz :)Soylemım boşver cumaya kadar artmam ınşay zaten baya azalltım yememı bıbzahmet duseyım artık yeaa
Bende dayanamıyorum okumakla bırakamıyorum yoksa sus karışma diyorum ama olmuyooo
Başımızda baglayalim arkadan ama yarısı açık yarısı kapalıayy kapatırdım kendimi yine ahahah
![]()
Sabah erken pisirdim cnmTencereye yag koy sogan dogra içene 1tame domates dogra içine küp küp kabağı koy ve sarımsak at az suyla pişir sıcakta yenir soguk ta zeytin yaglı gibi nefis oluyo yanında yogurtla kuzucuk
valla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de iştebnm yerimede giy olar mı bolcana
valla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de iştebnm yerimede giy olar mı bolcana
Bende elektrolux marka var uzun sapliKızlar aranızda şarjlı elektrık supurgesı kullanan varmı sureklı ev supurmekten supurge yakında mefta olcaktapratık bırsey ıstıyorum
Hosgeldin nazmiyecimo zaman selam
ben nazmiye. 28 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. önceden de kiloluydum ama doğumdan sonra çok kilo aldım. şöyle anlatayım normalde lokum sevmeyen ben doğumdan sonra kasa kasa ikram için alınan lokumları hep kendim yedimçalışıyorum. ama işim genelde masa başı. muhasebeciyim. kendime zaman ayırmazsan hareket az hayatımda yani. dün tartıldım 89,1 kgydim. izne ayrılırken 82 kgydum. burdan kopmak insanın motivasyonunu cok azaltıyor. listeye tekrar dönebilmek için elimden geleni yapacağım. 2 gündür sabahları erkenden kalkıp işe gelmeden önce 1 saat yürüyüş yapıyorum. devam etmesini umuyorum.
hala mı bdvTeşekkür ederim canimmmben sana daha denk gelmedik. hem pancarla parte duymasın yasaklamışlardı bana
ahahahha
kuzu sen kaç yaşındasın da beyazın vardıYok cnm
Aynen fotodaki gibi kivircik
Ama dibi gelmis diplikten cikmisombreli sacim
Hem beyazlar var hem iki tel sacim var
Boyatinca kivircik guzel yapar atarim
Ise baslamadsn boyatcam tatli bi kahve tonuna
Karamel tonlarda yakisiyor kivircik saca![]()
aaa oğlun mu var ne güzelll allah bağışlasınno zaman selam
ben nazmiye. 28 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. önceden de kiloluydum ama doğumdan sonra çok kilo aldım. şöyle anlatayım normalde lokum sevmeyen ben doğumdan sonra kasa kasa ikram için alınan lokumları hep kendim yedimçalışıyorum. ama işim genelde masa başı. muhasebeciyim. kendime zaman ayırmazsan hareket az hayatımda yani. dün tartıldım 89,1 kgydim. izne ayrılırken 82 kgydum. burdan kopmak insanın motivasyonunu cok azaltıyor. listeye tekrar dönebilmek için elimden geleni yapacağım. 2 gündür sabahları erkenden kalkıp işe gelmeden önce 1 saat yürüyüş yapıyorum. devam etmesini umuyorum.
Nezamandır kullanıyorsunkı canımBende elektrolux marka var uzun sapli
Ama sarji hemen bitmeye basladi
Ilk zamanalr yarim saat supuruyordu
Butun evi supur o derece
Hosgeldin nazmiyecim
Emziriyor musun?
Burda baya bi anne var.
Bnmde 33 aylik ve iki aylik oglum var.
Hamile iken aldigim kilolari vermeye calisiyrm
Anne dedigin bakimli ve guzel olmali
Hadi hep beraber fit olacagiz insallaaahh :)
Seninki yemek gibi benim dediğim salata tarzı kuzumSabah erken pisirdim cnm
Zeytinyagli
Sarimsak, kapya biber, yesil biber, domates, papates , soganli
Oyle kendi suyuyla pistikten az sicak su koyup pisiriyorsun
Senin dediginde guzeldir eminim
Sarimsak cok severim
hala mı bdvbi daha ban yirsen gaz vereyimde atsınlar seni takımdan
cok fena gördüm kendimi
kuzu sen kaç yaşındasın da beyazın vardı
sende karamel boyatsanagüneşte fıstık gibi duruyo
aaa oğlun mu var ne güzelll allah bağışlasınn
89.1 bence 5 6kiloyu rahat atarsın üstünden geriside zamanla gider
peki boyun kaç
bende masa başı çalışıyorum anlıyorum seni cok hareketsiz kalıyoruz otur dur akşama kadar![]()
ooo boyun uzunmşamin canımm. inşallah hızlıca gider daha tam yerleşmedi son alınan kilolar sonuçta. kendimi öyle tatmin ediyorum en azındanboyum 170. sen ne iş yapıyorsun. birazdan vergi daireseine gideceğim. git gel bi yarım saat yürürüm gene. ne yapsam kardır
ooo boyun uzunmş
bn argeciyim canım bütün gün bişiler yaz dur işte![]()
Hoş geldin canım aramıza bende yeni katıldım guruba 1ay olmadan 5kiloya yakın verdim inş sende verirsin ortam süper motivasyon süper seninde vereceginden eminim canımo zaman selam