- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.701
emojiler 1 saat acılmadı cevap veremiyodum az daha

1,70 mişhosgeldin... Insallah kurtulursun canim boyun kac?

Ayy kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,70 mişhosgeldin... Insallah kurtulursun canim boyun kac?
Ayy kuzum![]()
O aanlar lilicimmmBleki niye dovuon tatlim
Napti yine![]()
eylulmuuuuuu ooo daha cokmus yaahu şu isi yaz basi bitireydinInsAllah canımahahahah seneye eylüle kadar dayanabilirsiniz InsAllah
Ben yapmicam vallaben çok yaptım onlar bana yapsın:$
dısarda yagmur kıyamettt
1,70 miş
![]()
minik bisey dörtken tost ekmeginden hafif daha Kücük, ekmegi tam siyah ekmek yani icinde cekirdek mekirdek hicbisey yok ve peynir bide marul bide domates var icinde:) kaloriside 230 tam ölcüp bicip baya arastirip bu sandvici buldum kantinden aliyorum genelde ya Sabah yada öglen tüketiyorum bunuBoyut ne kadar kuzu sandviç
Canim sen aklimdasin zaten bi nokta varda oyuzden yazmadm. Sen takil simdiilk gebelik mi olucak. hamöile kalmadan kilo vermeye calışman çok iyi olmuş. hem bebiş için hem senin sağlığın için. zaten hamileyken de alıyo insan. sonra vermesi daha da zor olur.
hoşbuldumboyum 1,70 canım
iyi boyun uzun canim söyle ilk etapda bi 80 kiloya düsersen biraz rahatlarsin sonrasida gelir zatenilk gebelik mi olucak. hamöile kalmadan kilo vermeye calışman çok iyi olmuş. hem bebiş için hem senin sağlığın için. zaten hamileyken de alıyo insan. sonra vermesi daha da zor olur.
iyi boyun uzun canim söyle ilk etapda bi 80 kiloya düsersen biraz rahatlarsin sonrasida gelir zaten
kilon oturmadiysa daha rahat gider belki 10 bi ay icin biraz fazla ama 6 kg kesinlikle verirsin diye düsünüyorum spor ve güzel beslenmeyle cabucak giderevet canım ilk etapta hedefim 80 altını görmek. bi ay sonra tatile çıkacağım. biraz olsun toplarlamak istiyorum .ne kadar zayıflasam kardır. bi ayda 10 kg hedef koydum kendime. biraz zor gibi ama deneyeceğim bakalım
neyse tm farklı seylerden bahsediyoz gibi hissetim bi an
Bence belden asagisi hafif dalgali diz ustu guzel duruyo :) basenleri belli ettmiyoneyse tm farklı seylerden bahsediyoz gibi hissetim bi an
cıkışta kendime elbise bakcam yagmur durursa sence düz dar elbise mi yoksa altı acılanlardan mı olur bana![]()
hoş geldin seni çok iyi anlıyorum bende muhasebeciyim sabahtan akşama kadar oturuyoruz parmaklar çalışıyor sadece ...o zaman selam
ben nazmiye. 28 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. önceden de kiloluydum ama doğumdan sonra çok kilo aldım. şöyle anlatayım normalde lokum sevmeyen ben doğumdan sonra kasa kasa ikram için alınan lokumları hep kendim yedimçalışıyorum. ama işim genelde masa başı. muhasebeciyim. kendime zaman ayırmazsan hareket az hayatımda yani. dün tartıldım 89,1 kgydim. izne ayrılırken 82 kgydum. burdan kopmak insanın motivasyonunu cok azaltıyor. listeye tekrar dönebilmek için elimden geleni yapacağım. 2 gündür sabahları erkenden kalkıp işe gelmeden önce 1 saat yürüyüş yapıyorum. devam etmesini umuyorum.
afiyet olsunben peynirli sandvicimi yiyorum yani yicem daha:)
Yok canım ilk gebelik degil 2ci gebelik içindi benim ve eşimin ikinci evlilikleri yaptık benim 8yaşında kızım eşimin 9yaşında oglum var ortak çocuk düşündük 4aylık düşük oldu 2buçuk senedirde olmuyo problem yok ama doktor kilo vermen lazım dedi dedi ama şimdide ben Vaz geçtim istemiyorum zayıflamak istiyorum oglumda var kızımda allahım onlara uzun ömür versin yeter bizeilk gebelik mi olucak. hamöile kalmadan kilo vermeye calışman çok iyi olmuş. hem bebiş için hem senin sağlığın için. zaten hamileyken de alıyo insan. sonra vermesi daha da zor olur.
sagol tatlim sen ne yedin?hoş geldin seni çok iyi anlıyorum bende muhasebeciyim sabahtan akşama kadar oturuyoruz parmaklar çalışıyor sadece ...
büroda mısın şirket mi
afiyet olsun
Kendi küçük kalorisi büyük maşallah ayy keşke kendimi bildim bileli yediğim içtiğimin kalorisini bilseydim böylede olmazdım günde 1yada 1buçuk beyaz ekmek tüketiyodum ben kendime neler yapmışım ya diyorumminik bisey dörtken tost ekmeginden hafif daha Kücük, ekmegi tam siyah ekmek yani icinde cekirdek mekirdek hicbisey yok ve peynir bide marul bide domates var icinde:) kaloriside 230 tam ölcüp bicip baya arastirip bu sandvici buldum kantinden aliyorum genelde ya Sabah yada öglen tüketiyorum bunu
Kendi küçük kalorisi büyük maşallah ayy keşke kendimi bildim bileli yediğim içtiğimin kalorisini bilseydim böylede olmazdım günde 1yada 1buçuk beyaz ekmek tüketiyodum ben kendime neler yapmışım ya diyorumminik bisey dörtken tost ekmeginden hafif daha Kücük, ekmegi tam siyah ekmek yani icinde cekirdek mekirdek hicbisey yok ve peynir bide marul bide domates var icinde:) kaloriside 230 tam ölcüp bicip baya arastirip bu sandvici buldum kantinden aliyorum genelde ya Sabah yada öglen tüketiyorum bunu
hoş geldin seni çok iyi anlıyorum bende muhasebeciyim sabahtan akşama kadar oturuyoruz parmaklar çalışıyor sadece ...
büroda mısın şirket mi
afiyet olsun
Yok canım ilk gebelik degil 2ci gebelik içindi benim ve eşimin ikinci evlilikleri yaptık benim 8yaşında kızım eşimin 9yaşında oglum var ortak çocuk düşündük 4aylık düşük oldu 2buçuk senedirde olmuyo problem yok ama doktor kilo vermen lazım dedi dedi ama şimdide ben Vaz geçtim istemiyorum zayıflamak istiyorum oglumda var kızımda allahım onlara uzun ömür versin yeter bize
yok canim kalorisi gayet iyi normalde bi gofret daha fazla kalori:) ögle yemeginde 400 kalori falan tüketmek gerekiomus sabahlarida 300-400 arasi aksamda öyle 1200-1500 kalori arasi günü bitirince gayet iyi olur:)... ay evet canim ya kalorisini bilmeden neler neler yedik hele o Beyaz ekmek felaket yada ivir zivirlar da berbat of of:)Kendi küçük kalorisi büyük maşallah ayy keşke kendimi bildim bileli yediğim içtiğimin kalorisini bilseydim böylede olmazdım günde 1yada 1buçuk beyaz ekmek tüketiyodum ben kendime neler yapmışım ya diyorum![]()