- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #229.041
Bende kizima genelde pekmezli yaparim ama hic canim cekmezSabah ogluma pankek yaptim mis gibide koktu valla bir gram yimedim valla billah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kizima genelde pekmezli yaparim ama hic canim cekmezSabah ogluma pankek yaptim mis gibide koktu valla bir gram yimedim valla billah
Hakketten neden öyle hiç yemek yemiyo sankiCanm sen cok az besleniyosun ya niye oylee
Hoooop Listemdekilere tokat atma tokati yersin
Ben
Ben veririm kuzum
senad ve
poncikbirgelincik dogum gununuz kutlu olsun bundan sonra hep istediginiz formda olmaniz dilegimleee
dogum gününü kutladm hiç bişi demedinben napmısım be![]()
dogum gününü kutladm hiç bişi demedin![]()
Niye stres yapiosun kuzum rahat olgünaydın doğum günü kızı nice yıllara
ay streslerdeyim ondan sanırsam
lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim
stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır
günaydın ne yiceksin bende çok acıktım
günaydın kuzum
günaydın nice yıllara kuzum![]()
zaten ben normaldede cok yiyen biri degilim diyet yapmadigim dönemlerde hep böyle yiyorum ama ozaman aralarda asiri derecede cikolata dondurma pasta falan oluodu o yüzden kilo aldim ben hep... yoksa yemekle aram yoktur zaten hele ev yemekleri hicccc sevmem aslada aramam aslidna ama simdi evli olunca mecbur kaliyorum yapmayaCanm sen cok az besleniyosun ya niye oylee
Maşallah canim cocugun var 88 kiloyla başlamissin ve suan 66 kilodasin tebrik ederim. Kaç ay sürdü bu kiloya inmenBende kizima genelde pekmezli yaparim ama hic canim cekmez![]()
Bimde falanda oluodu sanki yanlis hatirlamiosamBulamadım markette kuzum ya
banada demedinnnnhani ben göremedim mesajı![]()