Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahhaha onu vermeyende var :KK70::KK70::KK70:
ivit dogru dedin :D
Hahahahahahahahah :KK70: :KK70: oda kotu
naapcann yaş geçtikce :D:D

Hee iner o zaman kiz senin kilo insin artik 54 den kurtulll:ruh: cuma 53.0 olsam barim:ruh:
sen olursnda ben olamam gibi geliyo keşkelerim olsak artık yaaa:ruh:

sen bana dedikten sonra bende sana hemen dedim :KK53::KK53::KK53: yani sen istiyor sana günaydınnn önce sen diyecek bana günaydııınnnn :D
Selaaam kizlaaar :KK200: neler yediniz
selam bebekiiiimmm :KK200:
mercimek corbası yogurt türlü minik bir dilim börekcik ve taptaze yeşil biber yedim şimdi yeşil cayımı içiyorummm:kahve:

Anam mm mm kendimi çok yaşlı hissettim 94lü 96lı yav siz daha bebeymişsiniz yaa en büyük ben iyim şimdi:KK35:
sen kaclısın ki :sus:

ivit dogru dedin :KK70:

naapcann yaş geçtikce :KK70::KK70:

sen olursnda ben olamam gibi geliyo keşkelerim olsak artık yaaa:ruh:

sen bana dedikten sonra bende sana hemen dedim :KK53::KK53::KK53: yani sen istiyor sana günaydınnn önce sen diyecek bana günaydııınnnn :KK70:

selam bebekiiiimmm :KK200:
mercimek corbası yogurt türlü minik bir dilim börekcik ve taptaze yeşil biber yedim şimdi yeşil cayımı içiyorummm:kahve:

sen kaclısın ki :sus:
86lıyım 31e girdim:işsiz:

Dün haberlerde okudun tutulma depreme sebep oluyo diyenler var epey kafama takildi cok korktum gece uyanip uyanip tavandaki lambayi kontrol ettim hep

Menüm
Sabah Kahve
Öglen Peynirli sandwich
aksam meyve ve yoghurt ile gecistirmek istiyorum bakalim olcakmi yine bi soklama yapmam lazim kendime

Sabah: 3 sivri biber. 1 domates. 1 haşlama yumurta. 2 dilim esmer ekmek. 1 tatli kasigi fıstık ezmesi. Şekersiz ıhlamur

Arada 1 yeşil elma ve yarim yagli sütten şekeriz sütlü kayfe yaptim şimdi onu zifleniyorum

Öglen: 6 kaşık barbunya 4 kaşık bulgur ve nar ekşili yeşil salata ( salatami hazirladim ikiye bölcem öglen aksam yicem).

Arada dokuzlu çay

Aksam 6 kasik barbunya 2 kaşık chia tohum eklenmis 2 kaşık yogurt. Salata

Back
X