Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızın olmadan önce calısııyomuydunn ay ne is yapıyodunn
Tabi cnm okuldan sonra calisiyodm zaten ben :D evlenince yer degisikligi oldu is degistircektm sonra uygun bulamynca hamisligin keyfini surdum. Kizim 3 e girince dusunuyorm bakalm kismet.
Soylerm :sus:

Bu hafta 4 kilomu verdin yoksa 3mu eğer 3 kilo verdiysen 89dan hesaplamaliyiz. Bu arada nasıl verdin ya ben bir ayda verdim okadar :KK70:ama sen deli gibi spor yapıyorsun:KK43:
89 dan hesaplıycaz canim. Bu hafta 3 kilo verdim yani[/QUOTE]
Hugo birsey yazarken silme QUOTE yazan yerleri sadece takım için olan yazıyı herkesin kilosu olan yoksa böyle karışıyor herşey :confused:

Tabi cnm okuldan sonra calisiyodm zaten ben :KK70: evlenince yer degisikligi oldu is degistircektm sonra uygun bulamynca hamisligin keyfini surdum. Kizim 3 e girince dusunuyorm bakalm kismet.
Soylerm :sus:

belki 2. :KK64: ne güzel beraber büyürdüler :KK53: ben kendim yalnız oldugumdan cocuklar yalnız kalmasın kardeşsizlik kötü :ruh:
temem :sus:

belki 2. :KK64: ne güzel beraber büyürdüler :KK53: ben kendim yalnız oldugumdan cocuklar yalnız kalmasın kardeşsizlik kötü :ruh:
temem :sus:
Ya aslinda planlarm oyleydi ikisi olunca kendim is yapmak istiyorm ama karisik bakalm zaman neyi gostercek keyfi bi durum oldugu icin zamana yaydim.
2.yi iki seme sonra istiyorm ama:sus:bazen aklimdan gecmiyor degil iki yas cok zormus 3 yas nasil olcak blmiorm:silah:

Ya aslinda planlarm oyleydi ikisi olunca kendim is yapmak istiyorm ama karisik bakalm zaman neyi gostercek keyfi bi durum oldugu icin zamana yaydim.
2.yi iki seme sonra istiyorm ama:sus:bazen aklimdan gecmiyor degil iki yas cok zormus 3 yas nasil olcak blmiorm:silah:

inşallah en doğru zamanda olur :dua::dua: zor tabiki çocuk büyütmek başlı başına zor cocuklar hep emek istiyo ben gözümde çok büyütüyorum :KK53:
çok uzaktan akrabamız bi kız var durumları kötü kiradalar 3 cocuk yapmıs akrabalar anlatıyo 3 ay yıkamamıs kızları bu devirde bit varmış düsün :KK43: okutmucam cocukları diyomus hiç ilgilenmiyomus cok uzuldum ya cocukları da görmüstüm hepside birbirinden tatlı böyle ilgilenmiceksin bakmıcaksın onların ne günahı var niye getiriyosun dünyaya :KK43:

Back
X