selamlar,
takıma arada sırada uğrayanlardan biri de benim aslında.çünkü işte internetim yok evde ise vaktim yok.bunlar benim mazeretlerim.bir de yaramaz bi oğlum var.ne zaman pc başına geçsem kıyameti koparıyor.
yoksa imkanım olsa çok daha kaliteli paylaşım yapmak isterim.hepimizin eşit miktarda zaman ayıramaması bir problem yaratabilir bazılarımız için.çünkü diyetteyken çok ciddi ruhsal sıkıntılardan geçiyoruz ve buradaki arkadaşlarımızdan yazılanlardan güç alıyoruz.motive olmaya devam etmek için kendi kendimizi zorlamaya çalışıyoruz.
ben mesajları okuduğum zaman alıntı ile cevaplıyorum ama şimdiye kadar çok az arkadaş geri dönüşüm yaptı mesajlarıma malesef.
cuma akşamı buluşmasına ise söz vermediğim için katılmadım.söz versem mutlaka iki kelime de olsa yazardım ama işim vardı.
bu arada çizelge yapmayı başardım kutlayın beni

dün bir dişimi çektirmek zorunda kaldım.çok canım yanıyor.bişey yiyemiyorum doğru dürüst.
diyetime de samimiyetle devam ediyorum.ben belirli bir listeye uyamıyorum.sadece evde ve işte ne varsa porsiyonları azaltarak yiyorum.ama tatlı ve hamurişi yok.ekmek ise gerekirse 1 dilim yiyorum.