Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende kapannmasın istiyorum ama bu kaptanlık olayı cok zorluyo @SekerPancarii da beni de sizi de yani sorumluluk tek kişide olunca insan bıkıyo haliyle ama dediğin gibi biz idare edebilirz

:KK15::KK15: kuzum bi hafta daha listede kalabilir misiniz @Blacksee55 yle beraber ? haftaya yeni üyeler eklenck zaten sonra ayrılırsınız olur mu
Olur cnm

rekor bende olur o zaman :KK70: 4 lt ye yakın içiyorum
Yuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmiş:D
Yesıl cay ıc hemen koş:eğlence:
Kosuyom lilimm tutmayın beni ahahah :D burda daha saat 3 canım ben daha akşam yemeğini yemedim kiz
ahahahah :KK70::KK70::KK70: akşam yourt kürü yap bence :sus::sus::sus:
Tamam benii onuda yapicam. Eliptik yapalim baaaarii :D

Yuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmiş:KK70:

Kosuyom lilimm tutmayın beni ahahah :KK70: burda daha saat 3 canım ben daha akşam yemeğini yemedim kiz

Tamam benii onuda yapicam. Eliptik yapalim baaaarii :KK70:
Bnm kılom sabıt ya
@ParteMoralll dovmedıkce kılo veremıyrm ben daha :D

Yuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmiş:KK70:

Kosuyom lilimm tutmayın beni ahahah :KK70: burda daha saat 3 canım ben daha akşam yemeğini yemedim kiz

bence sen akşam yemegide yeme D:D:D::D

kafadanaldım o kiloları :D boğazdan değil depresyon bana aldırıyor biraz sıkıntılar vardı kısmen çözüldü iner kilolarım :D

Kadın ask yasamıs
Bosanmıs cocuklu
Netten kendınden on yas kucuk adamın pesıne gıtmıs
Yorum yaptım kızıyollar :)
Ask yasayamazmıymıs :KK70:
Bıde adama dememıs çocuğum var yasım 38 falan :KK70:
aşk yaşar tabiki ama edebiyle bence :işsiz: neyse ban yemiyek sende cvp verme polemige girme ordakilerle kuzu aman diyim :D

Back
X