Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendını tanıtır mısın
Hedefın yasın işin boyun posun :)
20 gun sonra 30 yasina girecek citirlasma yolunda ilerleyen 2 minicik kiz cocugu annesi ogretmen bir hatunum :oops:

1.60 boyundayim 85.5 kilodayim hedefim 60 olmak bu defa cok kararliyim.ama oncelikli hedefim 79.9 u gormek ins

20 gun sonra 30 yasina girecek citirlasma yolunda ilerleyen 2 minicik kiz cocugu annesi ogretmen bir hatunum :oops:

1.60 boyundayim 85.5 kilodayim hedefim 60 olmak bu defa cok kararliyim.ama oncelikli hedefim 79.9 u gormek ins
Insallah olursun
Anneler fit ve bakımlı olmalı:cool:
Kac yasında kızceler

:deli::deli::deli: umarım black bana yazar kilosunu :KK51:

maşallah canım allah size bagıslasın evlatlarını:dua:
tekrar hoşgeldin kuralları ilk sayfadan okuyabilirsin ilk etapta 5.5 kilo vermek kolay olcaktır sonra yeni hedefini birlikte belirleriz :KK50:

Kizlar grip oldum iki gundur sumuklu geziyom elimden pecete dusmuyor meyve cayi iciyorum klomen kullaniyorum diye ilacta icmek istemiyorum ben oluyorummm :hasta::hasta:
Bende nezleyim sürekli burun akıyo oğlanda aynı zaten o getirdi eve okuldan ya başım ağrıyo hapşırık bi iyi bi lötü havalar yani :(
Valla ne iyi oldu ben konusmayi cok seven biri olarak esim ve kaynanacim benim tam tersim olurlar fazla konusmazlar cok iyi oldu siznle konusp sitresimi atiyorum
At at burda stresleri kız boşver
Sagol canim .valla benimdeati cak cooookkk sitresim var ama anlatipta bosyere sikmicm canimi insanlari ederleri kadar takicn kafana
Anlat dinlerim kız bende aynıyım
Menum sabah
1 haslanmis yumurta
Cok azcik ekmek
1 kuck boy haslanmis patates
Sekersiz cay
Azda domates zeytin 2 tane

Ara
1 armut
1 kuck mandalin

Oylen
3 mercimek koftesi
Az patates kavurmasi
2yemek kasigi tavuk salatasi
Sekersiz cay

Ara
Mandalin 2 tane

Aksam
Kuck bir tavak sebze corbasi
1 tane lahana sarmasi
Et

Ara
Aekersiz cay
Az leblebi
Bide diet seyleri varya misir pirnc patlakli ondanda iki tane yedim paket degil icnden iki tane
Menün güzel canısı
Ne desin konusuyor kor olasica kilolu 71.5 diyor ne dicek
:D kız iyisin bence az kalmış altmışlara bak

Bende nezleyim sürekli burun akıyo oğlanda aynı zaten o getirdi eve okuldan ya başım ağrıyo hapşırık bi iyi bi lötü havalar yani :KK43:

At at burda stresleri kız boşver

Anlat dinlerim kız bende aynıyım

Menün güzel canısı

:KK70: kız iyisin bence az kalmış altmışlara bak
ne azi kizz benim kilo sabit

Back
X