- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.501
Takıma bak
***14. TAKİM 542. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
14. Takim ortalamasi: %

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıma bak
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
Takıma bak
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
Hosgeldın cnmmerhaba arkadaslar araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum ins hep beraber bir doLu eksilerimiz olsun budefa cok kararliyim 3. Gunum hersey guzel olacak inaniyorum![]()
Cok tesekkur ederim hosbuldumHosgeldın cnm
Kendını tanıtır mısınCok tesekkur ederim hosbuldum
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
20 gun sonra 30 yasina girecek citirlasma yolunda ilerleyen 2 minicik kiz cocugu annesi ogretmen bir hatunumKendını tanıtır mısın
Hedefın yasın işin boyun posun :)
Insallah olursun20 gun sonra 30 yasina girecek citirlasma yolunda ilerleyen 2 minicik kiz cocugu annesi ogretmen bir hatunum
1.60 boyundayim 85.5 kilodayim hedefim 60 olmak bu defa cok kararliyim.ama oncelikli hedefim 79.9 u gormek ins
Gunaydın şekerımGunaydin kizlar![]()
Takıma bak![]()
canım hoşgeldiiinnnnmerhaba arkadaslar araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum ins hep beraber bir doLu eksilerimiz olsun budefa cok kararliyim 3. Gunum hersey guzel olacak inaniyorum![]()
maşallah canım allah size bagıslasın evlatlarını20 gun sonra 30 yasina girecek citirlasma yolunda ilerleyen 2 minicik kiz cocugu annesi ogretmen bir hatunum
1.60 boyundayim 85.5 kilodayim hedefim 60 olmak bu defa cok kararliyim.ama oncelikli hedefim 79.9 u gormek ins
Gecen hafta kactın poncikcimgünaydın kızlar 61 kilo çıktım niye böyle oldu![]()
Bende nezleyim sürekli burun akıyo oğlanda aynı zaten o getirdi eve okuldan ya başım ağrıyo hapşırık bi iyi bi lötü havalar yaniKizlar grip oldum iki gundur sumuklu geziyom elimden pecete dusmuyor meyve cayi iciyorum klomen kullaniyorum diye ilacta icmek istemiyorum ben oluyorummm![]()
At at burda stresleri kız boşverValla ne iyi oldu ben konusmayi cok seven biri olarak esim ve kaynanacim benim tam tersim olurlar fazla konusmazlar cok iyi oldu siznle konusp sitresimi atiyorum
Anlat dinlerim kız bende aynıyımSagol canim .valla benimdeati cak cooookkk sitresim var ama anlatipta bosyere sikmicm canimi insanlari ederleri kadar takicn kafana
Menün güzel canısıMenum sabah
1 haslanmis yumurta
Cok azcik ekmek
1 kuck boy haslanmis patates
Sekersiz cay
Azda domates zeytin 2 tane
Ara
1 armut
1 kuck mandalin
Oylen
3 mercimek koftesi
Az patates kavurmasi
2yemek kasigi tavuk salatasi
Sekersiz cay
Ara
Mandalin 2 tane
Aksam
Kuck bir tavak sebze corbasi
1 tane lahana sarmasi
Et
Ara
Aekersiz cay
Az leblebi
Bide diet seyleri varya misir pirnc patlakli ondanda iki tane yedim paket degil icnden iki tane
Ne desin konusuyor kor olasica kilolu 71.5 diyor ne dicek
Banlanmis ya blackssTakıma bak![]()
Hos geldin canimmmerhaba arkadaslar araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum ins hep beraber bir doLu eksilerimiz olsun budefa cok kararliyim 3. Gunum hersey guzel olacak inaniyorum![]()
ne azi kizz benim kilo sabitBende nezleyim sürekli burun akıyo oğlanda aynı zaten o getirdi eve okuldan ya başım ağrıyo hapşırık bi iyi bi lötü havalar yani
At at burda stresleri kız boşver
Anlat dinlerim kız bende aynıyım
Menün güzel canısı
kız iyisin bence az kalmış altmışlara bak
geçen perşembe 61,4 tüm ama 1 haftadir dikkat ediyorum ağzıma abur cubur namına hiçbişey sürmedim ekmek pilav makarna vs zaten 3 kaşıktan fazla yemiyorum niye böyle oldu yaGecen hafta kactın poncikcim