Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz ben sana dün cevap vermemismiyim ya kafam karisti iyice:KK70:

evet ismi biraz tuaf ne okudugumu anlatmayi becerene Kadar senelerim gecti:KK70:
isletme yönetimi ve bilgisayar bilimleri diyelim:)

evet ögrendim simdi varmis:) evet tatlim
valla bende bilmiyorum çaktırma :D :D

Hemen tanitayim kendimi kaptinn kaptinn ..
31 yasindayim bankaciyim,suan ucretsiz izi deyim kismetse yilbasinda ise donecegim.Butun gun 5 aylik bicirik kizimla ilgileniyorum malesef ogunlerim cok duzenli degil firsat bulunca yiyebiliyorum ve sut verdigim icin ski bir diyet yapamiyorum.Dikkat ediyorum ve son 1 aydir haftada 3 gun B-fit'e gidiyorum.İnsallah beraberce kilolarimizdan kurtuluruz.

Baslangic kilom:82
Hedef kilom:71(Hamilelik oncesi)
İdeal kilom:68
boyum:1.75

31 yasindayim bankaciyim,suan ucretsiz izi deyim kismetse yilbasinda ise donecegim.Butun gun 5 aylik bicirik kizimla ilgileniyorum malesef ogunlerim cok duzenli degil firsat bulunca yiyebiliyorum ve sut verdigim icin ski bir diyet yapamiyorum.Dikkat ediyorum ve son 1 aydir haftada 3 gun B-fit'e gidiyorum.İnsallah beraberce kilolarimizdan kurtuluruz.

hoşgeldin canım :KK51::KK51:

aaa bi bankacımız daha olduuu lilipit lilipit :KK200: kızını rabbim sizlere bağışlasın inşallahhh:emir_bebek::KK37:
hoşgeldn canım boyun uzunmuş kilonu göstermiyosunzdr eminim ocak ayına kadar 75 e falan ineriz beraberrr :halay:
Ek paket aldım dayanamadım valla günlerdir katılmıyorum zaten araniza
ahahah :D:D bn düğün zamanı ek paket alal ala 120tl fatura ödemiştm :D:D:D

Back
X