Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bn hep 8 6 sende calış bak cok güzel oluyo:işsiz:
:D kış boyu sana uyarım ama sende cumartesileri çalışcaksın :D :D

Kııız küçük büyük kaç görümcen var yaaa of ki ne oooff:KK57:

:KK70: ya 70 yap sen 70 yap yaaaa yuvarlak yapın yaaaaa:KK57::KK57::KK57:

Hihihiii ondan zaten şişmanız yaa:p

Masıl ne yicen 5 er 10 ar yumurta diil dimi bendemi girsem
PROTEİN ağırlıklı besleniyoruz et süt yumurta peynir yoğurt karbonhidrat yemiyoruz
mesela benim üşüncem
sabah
dana jambon
1 omlet
20 grm kaşar
ara
1 bardak protein süt
öğlen
quark 1 kase
ara
1 bardak protein süt
akşam
dana antrikot tost mak. yağsız
belki kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim midem almazsa eğer öğlen quark yanına jambon getiririm bir ihtimal
akşamda 3 ceviz yerim 9 gibi

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE2018 OCAK HEDEFİEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

@mihracee :

@emelinbusesi :68

@bir garip :

@Melekemal :68

@pembebalerin :

@ertugrulunhalimesi :

@Favelayn :60

@elaalemi :52

@denetim :65

@Buki_89 9 :65

kaptinn kaptinn :53

SekerPancarii SekerPancarii

@lilipit :

@Blacksee55 :

kızlaarrrr yeni yıl hedefleri listesi hala dolmamışşş gözümden kacanlar vardır eklemeyı unutanlar vardır beni etiketleyip hedef kilonuzu bildirir misinizzz???:KK51:
yeni gelen arkadaslar eğer katılmak isteyen varsa sizlerde beni etiketleyip bildirinEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE2018 OCAK HEDEFİEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

@mihracee :

@bir garip :

@pembebalerin :

@ertugrulunhalimesi :

@lilipit :

@Blacksee55 :

kızlaarrrr yeni yıl hedefleri listesi hala dolmamışşş gözümden kacanlar vardır eklemeyı unutanlar vardır beni etiketleyip hedef kilonuzu bildirir misinizzz???:KK51:
yeni gelen arkadaslar eğer katılmak isteyen varsa sizlerde beni etiketleyip bildirinEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
51 canım ;)

@mihracee :

@bir garip :

@pembebalerin :

@ertugrulunhalimesi :

@lilipit :

@Blacksee55 :

Ben zaten beş kiloyu iki aya verirsem süper olacak o halde yeni yil hedefim 58 En Büyük TÜRKİYE

abboooww kusturacaaan milleti 10 yumurta nedir :ruh::ruh::ruh:
Ya protein işte aaaa neey:sopa:keeptiiiiiin gıcıııık:lülülü:

Bu cuma yarislari nasil yapiliyor
Gel gel merhaba bize yaz artık madem gelmişsin
:KK70: kış boyu sana uyarım ama sende cumartesileri çalışcaksın :KK70: :KK70:

PROTEİN ağırlıklı besleniyoruz et süt yumurta peynir yoğurt karbonhidrat yemiyoruz
mesela benim üşüncem
sabah
dana jambon
1 omlet
20 grm kaşar
ara
1 bardak protein süt
öğlen
quark 1 kase
ara
1 bardak protein süt
akşam
dana antrikot tost mak. yağsız
belki kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim midem almazsa eğer öğlen quark yanına jambon getiririm bir ihtimal
akşamda 3 ceviz yerim 9 gibi
aaboov para dayanmaz ben vazgeçemo_O

Back
X