Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin listeler hakkat çok uzun oluyo ama sağlık fışkırıyo gülüm inş bebeğine de sağlık geçecek boylu poslu olacak bak
Evet canım uzun oluyor farkındayım :KK48: ama benim amacım öncelikle sağlıklı beslenmek ve porsiyon miktarı tabi çünkü hep bi diyet hali beni sıkar ve mutsuz eder bıraktığımda verdiklerimi geri almak istemem :KK52:

Zaten eve geldik namaz kildim yemek yaptim aksam namazinda birdn sanki icim cekildi birden zor kildim namazi cok acikmistim oyle oldum yemekte yiyemedim
Şekerin düşmüş kız benimde düşünce elim ayağım kaşkmaz ağzına kuru kayısı felan at öyle olunca

Evet canım uzun oluyor farkındayım :KK48: ama benim amacım öncelikle sağlıklı beslenmek ve porsiyon miktarı tabi çünkü hep bi diyet hali beni sıkar ve mutsuz eder bıraktığımda verdiklerimi geri almak istemem :KK52:
Zaten hata orda oluyo demi kuzum diyet yaparken kıs kıs sonra diyeti bırakınca hop alıyo insan boşa gidiyo herşey

Zaten hata orda oluyo demi kuzum diyet yaparken kıs kıs sonra diyeti bırakınca hop alıyo insan boşa gidiyo herşey
Aynen canım amacım mümkün mertebe şekeri ve beyaz unu hayatımdan çıkarmak kötü karbonhidratlarıda minimum tüketmek onun dışında kendimi çokta kasmamak ve sporu alışkanlık edinmek :)

İnş gelir kuzucuk
Elbise aldınmı ne giyeceksin onu düşün sen moral bozma yüzün şişer bak

Bende ishal oldu çok bırakıp başladım kaaaç kere ama alıştım artık senelerdir kullanıyom korkma direnç yap kullan ishalde olsan kullandıkça ii geliyo alılıysun ama bende şeker çıktı yumurtalarda kist vardı gençken geçti sonra ama şeker çıkınca başlattı iştah keser diyolar ama kesmiyo bende hatta daha çok tatlı istiyorum biraz sinir yapıyo bana ama
Ayni bendede durum istah kapatacagi yerde canim tatli istiyor yaa ama yemememiz lazimm kg vermek ici ben meyve cok seviyorum hep bahcemizde olan meyveler karpuz kavundan kg veremedim

Hoşbulduk sende hoşgeldin :) neden gitmiştin

Okulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim :KK53:

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30

Favelayn Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
emelinbusesi emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
@keptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
@Buki_89 0 + 0 + 0 + 0

@mihracee
@ertugrulunhalimesi
@UMEYYE
@munter
Velvette Velvette
@yesiltazenane
@SaiKing

kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim

Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde

Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor

@sekerpancari @lilipit @keptinn @poncikbirgelincik
benim durumu biliyorsunuz kilo almaya başladım dikkat edemiyorum açıkçası bir dur demem lazım şok diyet düşünüyorum mesela protein diyeti bir ara Velvette Velvette ile yapmıştık demir eksikliğime de iyi gelir ne diyorsunuz bu duruma

Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım

hoşgelmişen kuzu
hiç tanışmadık ben geçtiğimiz salı başladım takıma ve diyete ama okudum seni şimdi tanımış kadar oldum diyim
geçmişler olsun canım inşallah emar sonuçların çok iyi çıksın bi sıkıntı olmasın gencecik kızsın daha yaşayacak çok günün var tabisi canım evlide deilmişin bak daha evleneceksin çoccuk colluk belki orda belki burda hayırlsı olsun tabe önce sağlııııkkk
profildeki senmisin kız ne güzelmişin he maşallah
ne demişler beni türk doktorlarına emante ediniz sen bizim tıbbiyelilere güven ya emar sonuçlarını götürüp gözlerine sokarsın sorra yurt dışında nrdeysen herlade italya diye anladım ben vertigo diyolar herkeste var komşuların yarısında var moda oldu heralde :KK70: olmayan komşuda özeniyo kendindede var diyo felam dokttora gitmeden belki vertigodan olmuşundur kız basit bişidir eminim meraklanma canım
bu arada ben emel yaşım 40 bi oğlum var evliyim 73.4 ile rejime başladım haftasonu rezalet beslendim kv nedeniyle :KK43: bugün 1 hafta bitti

ortak arkadaşlardan çıkmıştır benimde çıkıyo bakmasamda öyle olmuştur bence ben olsam sorarım sorsana içinde kalmasın

Profildeki ben değilim ya yok :27:
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi? :D
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum :27:
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber :KK200:

Teşekkür ederim canım :) herşeyden biraz biraz olunca benim liste uzamış ta uzamış :olamaz: kendimi kötü hissettim bak şimdi :işsiz:
Ben her şeyden azar azar beslenmekten yanayım :) diğer türlü diyet çabuk bitiyor, işlenceye dönüyor. Yavaş az iyidi
Bende de.oluyor o pantane kulanıyorum uzun zamandır ben
Bende pantene e geçince oldu pantene mi yapıyor acaba?? Limon sıkın banyodan önce üzerine diye bir öneri var internette. Onu bi deneyeyim diyorum

ay canim ya neler gelmis öyle basina:KK43: cok cok gecmis olsun nezaman dönceksin tekrar? okadar yogun bi tempoya dayanamassin dersleri erteleme imkanin yokmu yani birdahaki döneme ?

Pazar günü dönüyorum canım
Aslında her dersi almak zorunda değilim ama ben bitirip seneye rahat etmek istedim sadece tez ve asistanlıkla uğraşırım diye

Back
X