Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yarın gideceğim ya daha bekleyemeyeceğim valla devlette sonuç çıkacak diye
Özelde 150 telaya 2 saate çıkıyormuş sonuçlar çektiğin eziyete değmez :halay:

Okulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim :KK53:

Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor

Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım

Profildeki ben değilim ya yok :KK53:
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi? :KK70:
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum :KK53:
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber :KK200:
Ver oz
Okulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim :KK53:

Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor

Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım

Profildeki ben değilim ya yok :KK53:
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi? :KK70:
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum :KK53:
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber :KK200:
Ben yarın yine yapıyorum demirim 15 çıktı benim... bencede çok işimize hem kilo hem sağlık.. versene özelden ilacın adını bende kullanıyorum ama etki aynı değişmiyor belki demirden

Ben her şeyden azar azar beslenmekten yanayım :) diğer türlü diyet çabuk bitiyor, işlenceye dönüyor. Yavaş az iyidi

Bende pantene e geçince oldu pantene mi yapıyor acaba?? Limon sıkın banyodan önce üzerine diye bir öneri var internette. Onu bi deneyeyim diyorum
Şampuan değiştireyim ben bakalım olacak mı bayagidir oluyordu çünkü

:KK70: hain komşulaaaar pis komşular baaaak bunu de cigerimi yi
Evet yemiycem yaaa pis şişko komşular güne gidiyolar sabah teki gel gel diye zile basmış açtım gelmiyom dedim e ne gelmiyon zaten kiloda verdiğin yok dedi nası kıskanıyo beni ya haset kadın
Kiz niye mahrum ediyorsun esas gideceksin tabak önüne gelsin salata varsa yersin evden bisey yapipda kiyabilin esas ozaman komsularin senin ciddi olduguna inanir bugun bakben gittim pasta patetesli borek kete biber dolma vardi yemedim bana sordular yedinmi yedim yedim nasil lezzetli olmuş dedim sende yemiyceksin onu bunu bahane etmiyelim artik hrm nefsine terbiye olur

Ben her şeyden azar azar beslenmekten yanayım :) diğer türlü diyet çabuk bitiyor, işlenceye dönüyor. Yavaş az iyidi

Bende pantene e geçince oldu pantene mi yapıyor acaba?? Limon sıkın banyodan önce üzerine diye bir öneri var internette. Onu bi deneyeyim diyorum
Aynen canım ;)

Hemen tanitayim kendimi @keptinn ..
31 yasindayim bankaciyim,suan ucretsiz izi deyim kismetse yilbasinda ise donecegim.Butun gun 5 aylik bicirik kizimla ilgileniyorum malesef ogunlerim cok duzenli degil firsat bulunca yiyebiliyorum ve sut verdigim icin ski bir diyet yapamiyorum.Dikkat ediyorum ve son 1 aydir haftada 3 gun B-fit'e gidiyorum.İnsallah beraberce kilolarimizdan kurtuluruz.

Baslangic kilom:82
Hedef kilom:71(Hamilelik oncesi)
İdeal kilom:68
boyum:1.75
Hosgeldın cnm
Bnmde ıdeal kılom senın gıbı
Beraber zayıflayacağız ınsallah

Daha gitmedin mi.doktora sen deden nasıl peki hastaneye yattı mi

Devlete gittim masraf etmeyeceğim diye ama uzun sürüyor onun da çıkması
Haftalarca içim içimi yiyeceğine neymiş mesele öğrenelim
Yattı kuzum dün bu sabah ameliyatı bitmiş, iyiydi şükür şimdi kemoterapiye geri başlayabilecek taburcu olunca yarın gezmeye götüreceğiz onu :)

Ver oz

Ben yarın yine yapıyorum demirim 15 çıktı benim... bencede çok işimize hem kilo hem sağlık.. versene özelden ilacın adını bende kullanıyorum ama etki aynı değişmiyor belki demirden

11-15 arası değil mi zaten normal değeri
Senin demir daha fazla olmasına gerek var mıymış?
Yazıyorum özelden belki aynısıdır bile

Back
X