Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 saatte vana geldi ucağı yarın yarında istanbula geliyo bu gece bana geçmez :KK70::KK70:
amann döne döne dönee döneeee yaarrr geliyooorrrr :D:D:D hadi bakam hayırlı olsun sana da hayırlı yolculuklar bibiğiim haberleşiriz :KK15:

Kızlar merhaba, :spor:
@Blacksee55 tavsiyesiyle geldim:KK55:
Artık şişman yaşamaktan bıktım:olamaz:
Beni de alın aranıza:KK50:
hoşgeldin canııımm:KK200: o zamannnn önce 1. sayfadaki kuralları oku istersenn sonra gel bize kendini tanıt tanışalık karşılıklı :KK50:

amann döne döne dönee döneeee yaarrr geliyooorrrr :KK70::KK70::KK70: hadi bakam hayırlı olsun sana da hayırlı yolculuklar bibiğiim haberleşiriz :KK15:

hoşgeldin canııımm:KK200: o zamannnn önce 1. sayfadaki kuralları oku istersenn sonra gel bize kendini tanıt tanışalık karşılıklı :KK50:

ahahahhaa :KK70::KK70::KK70: tamam bibiğim sana fotoğraf atarım aklıma gelirse :KK36::KK53::KK53::KK53::KK53:

canim gittigidiyordan alabilirsin orada cok fazla sayida satici var hem cesit bulursun.
Kapıda ödeme peki

bugün @Melekemal ve @Favelayn hariç spor yapan yokmu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
15 dk canım :olamaz:

Kızlar merhaba, :spor:
@Blacksee55 tavsiyesiyle geldim:KK55:
Artık şişman yaşamaktan bıktım:olamaz:
Beni de alın aranıza:KK50:
Hoşgeldin canım ben oya 23 yaşındayım 5,5 aylık oğlum var emziriyorum ;)

amann döne döne dönee döneeee yaarrr geliyooorrrr :KK70::KK70::KK70: hadi bakam hayırlı olsun sana da hayırlı yolculuklar bibiğiim haberleşiriz :KK15:

Kuralları okudum kaptan ama şu sıralar sınavlarım var o sebepten bi 10 gün kadar gecikmeli başlıcam. Bu arada hoşbuldum :KK200::KK200:

Back
X