Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen benimde dunya isim var çamaşır falan birikti tuvalet banyo:KK35: browni yap bence:KK53:
Ayy dogru duzgun diyet yapmiyom da ondan gı :silah: 2 gün diyet yapiyom 2 gün yiyom sadece kilomu koruyabiliyom ondan:silah:ama bu hafta kararliyim 56 olcam artik:KK51: esim tatli istiyi adam doymiyi:KK70: dün kandirdim saglikli yiyek diye browni yaptim 6 dilim yidi adam:KK70: bugunde kadayıflı muhallebi istiyi:KK47:
kız keşke benimki de istese :D :D off benimde canım herşey istiyor kadayıflı muhallebi dedin ondan istedi :D :D
hadai bakalım

Hee 1 hafta esim evdeydi yapamadim pek bugun eyuce bi temizliyem:temizlik:
Hee kiz ramazandan bayramdan sonra 54 oldum 53 54 gidip geliyodum sonra düşük yaptim yeme krizleri falan bi ara 59 bile gördüm :KK47: simdi 57 yim:KK51:54 olsam yeterli:sus:
Çok geçmiş olsun canım.. ama senin azminle yeniden 52 lerr ineceğine eminim.

puff sarımsak kürü varmış bende onumu denesem. Bende gideceğim annemlere. Eşim yokken sarımsak kürü yapayım bari.:KK76:
:spor::KK6:10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ:KK49::spor:

ADRİANA LİMA' LAR

emelinbusesi emelinbusesi 0 + 15
@keptinn
@Favelayn
M Melekemal 80 +
SekerPancarii SekerPancarii 33 +
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane

GİGİ HADİD' LER

heksi heksi 60 +
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55 20 +
SchonerDuft SchonerDuft 60 +
@selcanmehmetcan
E elaalemi 40 +
UMEYYE UMEYYE 45 +
Hepinize meydan okuyorum. Bu haftanın birincisi benim :KK59:

Haplarımı almaya gitmeliyim canım 1 2 haftaya gidicem InsAllah kizlar listeye girince :KK70: insAllah daha hızlı kilo vericem metabolizma calisinca. Haftaya full spor planladım canimmm :KK68:
:D aahahahaha hahahaha ay ful sipor yapacak:KK53::KK53::KK53:
bleeeeeekkkkkk hiç güleceim yoktu kıııııııııııııııııııızzzzzz :D
puff sarımsak kürü varmış bende onumu denesem. Bende gideceğim annemlere. Eşim yokken sarımsak kürü yapayım bari.:KK76:

Hepinize meydan okuyorum. Bu haftanın birincisi benim :KK59:
hadi bakem bekliyoz işallah:sopa:

ben kullanmadım sarraf sarraf kullanmıştı sanki

olduuu beee sonunda kııııız tebriiikk
M Melekemal ben kullandım klomen..ilk kızimda üçüncü kullanımda hamile kaldım ikinci kızımda ilk ayda..sakın bitkisel kür falan yapma ağır spor da yapma yürüyüş yeterli senin için..hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah..

Back
X