Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 204. ETAP

aynalar ( 100,7 / 101,6 / -0,9 / -0,89% )
pinkcat87 ( 65,0 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
triptofan ( 78,4 / 78,8 / -0,4 / -0,51% )
anşaaa ( 82,0 / 81,6 / 0,4 / 0,49% )
nev81 ( 91,7 / 91,5 / 0,2 / 0,22% )
roseberry ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14% )
irras ( 92,2 / 91,5 / 0,7 / 0,76% )
fdm ( 68,7 / 67,7 / 1,0 / 1,46% )
selinay2002 ( 67,0 / 66,8 / 0,2 / 0,30% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 717,2 / 715,7 / 1,5 / 0,21% )

kaptanlara bak hele :14:
bu kaptanlıkta bişey var bende eskiden kaptan olmadan çok güzel kilo veriyordum sonra bozuldum.
gülçinede yaramadı kaptanlık :59:
sağol ya güzel moral oldu buda.:19::19::19: zaten ondan ya yediğimizden filan değil kaptanlıktan.

canım müthiş olmayabilir ama 1 paket margarin gitmiş işte.. azmini kaybetme.. insan bazen duraklayabilir..
Canım öncelikle tebrik ederim,harikasın.Bana gelince evet yine de şükür diyorum.Ama su içmedim ve spor yapmadım,hakettim aslında.Yarından itibaren 21 günlik müsli programına başlıyorum Ender Saraç'ın.91.5 kilo ile;göğüs,basen ve bel ölçülerimi de not ettim.21 gün sonra sonuçları açıklıycam.
64.8 kiloyum ben 200gr sadece...
Senin kilona göre çok iyi canım,tebrikler.
200 gr vemişim 66.800 neden bu hafta böle oldu yaaa :59:
Yine de şükür ama,gerçekten bu hafta çok az verdik takımca.Hata raporu çıkarıp,hatalarımızı haftaya tekrarlamıycaz inşallah.
kızlar verdiğiniz kilolardan dolayı sizi kurtluyorum:3: az maz demeyin 100 gram da bişey, eğer diyet uymuş fakat bu hafta mükafatını almamışsanız gelecek hafta muhakkak alırsınız:23:
nev, fadimeni,n bu konuda söylediklerine kaytılıyorum. biz 5 kzı kardeşiz, erkeklere hep mesafeli büyüdük, en iyilerinin bile kadınlara iyi davranmadığını düşünerek:2: yaş ilerledikçe insna dha da tepkil oluyor ki ben de çalşmaya başladığımda 22imde evlenebilecekken 4 yıl bekar hayatı yaşadım, şimdi diyorum ki bekar hayatı da çok da güzel bişey değilmiş.
öncelikle her şey nasip meselesi. erkeklere güvenim pek yoktu ama herhalde bizim için evlensin diye dua eden arkadaşın duası kabul oldu:)
evliliğe mesafeliydim, çalışmaya başladığımda yok işte beni maaşım yüzündne istiyorlar falan diye ağırdan aldım, ince eledim sık dokudum ( koskoca mühendis herifler gelsin görüşelim dediğim halde önden ablasıyla anasını görüşmeye gönderdi!!) falan filan, gel de evlen işte...
evlnmeme sebep; en son evime aldığım ev arkadaşımdır:) ben çok iyiydim o çok kötüydü demek istemiyorum benim de kabahatlerim vardı, ev arkadaşı istememe ve sevmeme rağmen herhalde uzun süre yalnız kalınca 'birlikte yaşamanın ortak kurallarını unutmuşum'' ve biz geçinemedik...her gün tartışma her gün tartışma...kayınvalide gelin tartışması gibi bi türlü neyi paylaşamıyosak paylaşamdık işte:1:...o öğrenciydi, evini benim evime taşımıştı, kamyon tutayım masrafını ödiyim sen taşın dedim verdiği cevap 'ben senin masrafını ödeyim sen taşın':88: çattık belaya...sonra evde konuşmaz olduk, ortak herşeyi ayırdık, ayıramadığımız yerlere bi kırmızı şerit çekmediğimiz kalmıştı:50: işte bu şartlar altında evlenmeye karar verdim...her halde dedim en kötü ihtimalle kocamla geçinemzsem de bu halde yaşarız diye düşündüm:1: Şükür eşimle şimdiye kadar arama kırmızı şerit çekmeye gerek kalmadı, küstük 1-2 ssat surat astık ama ...
Sağol canım benim.Aynı duyguları paylaşıyoruz.Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler...
bu hafta 6. olmuşuz kızlar :26:
Buna da şükür.
kızlar fakirin yağ su ölçer baskülünden aldım ama daha denemedim esen de vardı bundan sonra yağdan mı sudan mı verdim anlarım...
Fakir libra değilmi canım,ben de arzum intense almıştım.Çok memnunum.Hatta 1 kg a yakın su tutmuşum gösteriyor,daha da memnunun bugün :1:

kızlar bu arada test yaptım bebiş yok..:46::46:inşallah 55 hedefime ulaşırım da sonra bebeğimi kucağıma alırım.demekki yine düzenim bozuldu. üff hem gergin hemde şişim.

kız çöpe atr mıyım :1: fakir terro marka esen bir ara götürüp iade ederim birde kullanım kılavuzunda w,b falan yazıyor onlar ne demek yazmıyor keşke deneseydim üşenmeseydim....

kaptan ben hedefimi 70 yapmak istiyorum daha ulaşılabilir olsun ve motovasyonum yükselsin istiyorum. şimdi 55 çok ütopik bi rakam gibi geliyor daha 23 kilo vermem lazım.bu mümkün müüü?değiştirebiliyomuyuz.bu hedeflerimizi filan biryerlere kaydettiler mi yonsamm..

kız çöpe atr mıyım :1: fakir terro marka esen bir ara götürüp iade ederim birde kullanım kılavuzunda w,b falan yazıyor onlar ne demek yazmıyor keşke deneseydim üşenmeseydim....

canım kullanımı türkçe mi? yani kilogrammı yoksa başka bir ölçü biriminde mi çlçüyor. ayarları doğru olmayabilir.kg olarak ayarlama bölümü varmı acaba? ben fakir markasına hep güvenmişimdir ya sanki yamuk olmaz gibi gelliyor.güvenimi sarsmasınlüfffeeennn.. eczanede yada doktorda tartıldın mı sonuç hangi tartıya yakın.

kızlar bu arada test yaptım bebiş yok..:46::46:inşallah 55 hedefime ulaşırım da sonra bebeğimi kucağıma alırım.demekki yine düzenim bozuldu. üff hem gergin hemde şişim.

sevindim adınaa...yeni evli sayılırsın aceleye gerek yokk tabii...şu biberiyeyi kaynat iç bak benim adetimi 10 gün öne çekti...

kızlar yerden fark ediyor sanırım şimdi doğru çıktı,esencim f,w daha sonra b ve m değerleri bu harfler neyi gösteriyor alıncak kaloriyi de gösteriyor ....

canım kullanımı türkçe mi? yani kilogrammı yoksa başka bir ölçü biriminde mi çlçüyor. ayarları doğru olmayabilir.kg olarak ayarlama bölümü varmı acaba? ben fakir markasına hep güvenmişimdir ya sanki yamuk olmaz gibi gelliyor.güvenimi sarsmasınlüfffeeennn.. eczanede yada doktorda tartıldın mı sonuç hangi tartıya yakın.

canım kg ayarladım ve sonuç diğer tartıyla kilom aynı çıktı ama değerleri veren harfleri çözemedim sanırım f fat yani yağ w water su b ve m yi çözemedim....

HATA RAPORUMDUR. (şubat 1 den beri kilo vermeye başladım ve o günden beri bu azda olsa vermediğim ilk hafta.bu yüzden çook üzgünümm.)

1. haftasonumu beyinsizcesine yediklerimi hesaplamadan ve saymadan geçirdim. daha sonra hesapladığımda 1700 e ulaştığımı farkettim halbuki 1600 günlük kalori ihtiyacımdır.1600 den az alırsam verir çok alırsam alırım. ki aldım.

2. geçen hafta gerçekten 500 gram vermem beni mutlu etti. ama o hafta 5 günde 5 kilo diyetini yanlış uyguladım. şok diyet yapamayacağımı bile bile saçmaladım. ve benim bilirsiniz arada hafta içi kaçamaklarım olurdu çikolata veya puding gibi.aslında bu ufak şeyler benim için kilo aldırıcı değil verdirici rol oynuyordu. zaafımıdır nedir? onu yapmayınca bu hafta tatlı şeylere çok düştüm.

3.pazartesi günü 2 kilo fazla çıkmama rağmen hafta içi misafir çağırmam da bir hataydı. madem fazla çıktın sebze ye değil mi? misafirlere yaptığım ikramlarda sevdiğim şeyler olunca kaçamadım.

4. sporuma ve suyuma diyecek söz yok gerçekten suda güzel içtim. fakat gözümün ağrımasından dolayı okuldan gelince uyumam da metomu yavaşlattı. gündüz uykusu uyumam da bir hataydı.

5. motivasyonumu canlı tutamamam bir hataydı. ne olursa olsun çabucak toparlanmalıydım.5 kilo verince hemen sanki manken olmuş gibi rahatlamamalıydım. sen böylede güzelsin yeeee diyenlere hadi ordan diyebilmeliydim.diyemedim .

CEZAMA RAZIYIM...

Son düzenleme:
canım kg ayarladım ve sonuç diğer tartıyla kilom aynı çıktı ama değerleri veren harfleri çözemedim sanırım f fat yani yağ w water su b ve m yi çözemedim....

m kas olabilir tatlı anne.. çünkünüm yanlış ahtırlamıyosam muscle kas demek kısaltması oalbilir. b de kaç yazıyor bmı olmasın?

HATA RAPORUMDUR. (şubat 1 den beri kilo vermeye başladım ve o günden beri bu azda olsa vermediğim ilk hafta.bu yüzden çook üzgünümm.)

1. haftasonumu beyinsizcesine yediklerimi hesaplamadan ve saymadan geçirdim. daha sonra hesapladığımda 1700 e ulaştığımı farkettim halbuki 1600 günlük kalori ihtiyacımdır.1600 den az alırsam verir çok alırsam alırım. ki aldım.

2. geçen hafta gerçekten 500 gram vermem beni mutlu etti. ama o hafta 5 günde 5 kilo diyetini yanlış uyguladım. şok diyet yapamayacağımı bile bile saçmaladım. ve benim bilirsiniz arada hafta içi kaçamaklarım olurdu çikolata veya puding gibi.aslında bu ufak şeyler benim için kilo aldırıcı değil verdirici rol oynuyordu. zaafımıdır nedir? onu yapmayınca bu hafta tatlı şeylere çok düştüm.

3.pazartesi günü 2 kilo fazla çıkmama rağmen hafta içi misafir çağırmam da bir hataydı. madem fazla çıktın sebze ye değil mi? misafirlere yaptığım ikramlarda sevdiğim şeyler olunca kaçamadım.

4. sporuma ve suyuma diyecek söz yok gerçekten suda güzel içtim. fakat gözümün ağrımasından dolayı okuldan gelince uyumam da metomu yavaşlattı. gündüz uykusu uyumam da bir hataydı.

5. motivasyonumu canlı tutamamam bir hataydı. ne olursa olsun çabucak toparlanmalıydım.5 kilo verince hemen sanki manken olmuş gibi rahatlamamalıydım. sen böylede güzelsin yeeee diyenlere hadi ordan diyebilmeliydim.diyemedim .

CEZAMA RAZIYIM...

o zaman senin bu yazdıklarından ilham alarak haftasonu evde olduğumuz için kaçamak yapmamaya yapsakta telafi etmeye gitmaliyiz...yazdıklarından kendime pay çıkartıyorum ve haftasonu öncesi bu kendi özeleştirinle beni de uyardığın için teşekkür ederimm arkadaşımm....:70:sana ceza diil de farkındalığından dolayı bi ödül vermeli bence...

Son düzenleme:
kızlar yerden fark ediyor sanırım şimdi doğru çıktı,esencim f,w daha sonra b ve m değerleri bu harfler neyi gösteriyor alıncak kaloriyi de gösteriyor ....
Bitanem bilemedim neyi ifade ediyor o harfler,benim tartı türkçe.
Benim kemik 3.5 kg düşünsenize gerisi et ve yağ.Canım az olan kemik,diğeri de kas
Bugünkü menüm:
2011-04-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[2] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74
[3] Domates 1.5 ADET 21
[4] Jambon 30 GRAM 54.6
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[6] pınar light süt 1 100 ml 35
[7] Elma 1 ADET 60
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Tavuk 100 GRAM 215
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Biber 10 gr 2.2
[11] Sarımsak 10 GRAM 13.9
[12] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
ARA ÖĞÜN-2:
[13] Kabak KÖZLENMİŞ 150 GRAM 37.5
AKŞAM YEMEĞİ:
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[16] danone tam yağlı yoğurt 150 gram 111
[17] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[18] 4 ÇAy ile Şeker (küp) 7 ADET 136.5
Toplam : 1007.06 kal.

2011-04-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[3] Salam 2 DİLİM 58
[4] Sütaş Muzo 0.2 LİTRE 124
[5] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[6] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[7] İrmik Helvası 20 GRAM 60.4
[8] makarna (haşlanmış) 0.5 100 gr 66
[9] Rus Salatası 2 KAŞIK 240
Toplam : 1035.4 kal
şimdi de yoğurt ve salatalıkla 130 e tamamlaycam.

gülo hata raporunu çok güzel hazırlamışsın bir de regl olmadın onunda etkisi vardır bir regl olsan kilon düşer eminim,bir değer çıkıyor tartıda yanında b sonra ki değerde m yazıyor değerin yanında olmazsa yarın fakirin müşteri temsilcisini ararım artık...

Back
X