- Konu Sahibi Pinarbartu
- #24.341
merhabalar ben geldimmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracımm o kadar haklısın ki diycek söz yok aslında...koskoca bi dğnya var omuzlarıda ve tek başına kaldırmaya çalıyosun yorulduğunda destek alabileceğin bir el yok...var ama yok...onun varlığını bildiğim halde ihtiyacın olduğunda yanında olmamamsı dayanılacak gibi diil...ortada yusuf gibi harika bi çocuk var biraz sabır et diycem ama iyice dolmuşsun zaten...eşinle konuşmayı dene bence neyin ne olduğunu bilen güzel bi kadınsın canım oğlun için bi kez daha dene bence..olmuyo yapamıyorum diyebilirsin ama herkes son şansı hakeder...rabbim kaldıramıycağın yük vermez canım benimm bunu da atlatıcağnızı düşünüyorum ben...
Bu yazdıkların can Yücel'in şu dizelerini getirdi birden aklıma:
''Ölümdür tek kişi yaşanan,aşk iki kişiliktir...''
Canım 3 aydır yazdıklarını,anlattıklarını okuyorum ve sonuna kadar seni haklı buluyorum.Eşini anlayamıyorum hiçbir şekilde.Bence başbaşa eni konu konuş,eğer yerleşik ve beraber bir yaşama geçmezse boşanmayı düşündüğünü söyle ki,kaybetme korkusu yaşasın.Eşini anlamak güç,hak vermek ise imkansız...
merhabalar ben geldimmmm![]()
yani mesela benim bir arkadaşım var kocasını hiç sevmiyor. küçük bebeğini büyütüp kesinlikle ayrılacak. sende öle nefret boyutunda birşey yoksa kocana karşı konuşmakla hallolur inşallah.. anladığım kadarıyla seviyorsun ama tek problem iletişimsizlik öyle mi? konuştum diyorsun gerçi. bilmiyorum ki nasıl bir taktik işe yarar. işin zor bacım kolay değil. çünkü o yaşa gelmiş birine sorumluluğu öğretemezsin erkekelr değişmiyor .evet sen karaman nasıl diye soruyodun gel dese gidecektin. bu uysallığı zor bulur, başka bir kadın olsa şşimdiye resti çekmişti. peki sen kocanın sana olan ilgisini nasıl buluyorsun özlemesi ve hediyeleri vs. var mı? ya keşke onun en yakın arkadaşıyla konuşabilsen ne düşündüğünü açık açık anlatabildiği biri var mı? esracım gerçekten seni önemsiyorum ve sen anlattığından beri bende kendimi senin yerine koyup ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama çıkış yolların çok meşakkatli. biliyosun bende kocamdan ayrıyım tek başıma olmama rağmen zorlanıyorum senin çocuğunda var. Ama avantajın ailen yanında annen senin destekçinn...gülçin bence aşkın ömrü ne kadardır ve ne zaman biter bilmiorum evlilikte asıl olan yani benim için saygı ve sevgidir aşk bana göre daha küçük yaşlarda herşeyi toz pembe gördüğün yıllarda oluyormuş hayatın gerçekleri iişin içine girince aşk diye birşey kalmıyormuş,ben yalnız başıma bir çocuk büyütüyorum artı hayatın bütün zorluklarını tek başıma paylaşıyorum mesela insanın ömründe çocuğu kaç kere 1.yaş günü olur benim eşim oğlumun doğumgününde hiç acelesi yokken çekti gitti ben yine yalnız başıma yaptım herşeyi sabah dedim ki benim korkum oraya yerleşip iki ay sonra olmadı deyip başka bir yere sürüklenmemiz ama sen diyorsan hayır uzun çalışacağım tut ev eşyaları al bizde gelelim ne dese beğenirsin ben yorulurum sen gel ben yapamam böyle adama ne denir bizi isteyen adam ne yapar eder tutar evini götürür bizi ben başından beri gitmiycem demiyorum karamana gidicez derken malatya çıktı ben 3 tane ev taşıdım evliliğimiz boyunca ben yapamam demedim o çalışıyor ben elimden geldiği kadar yaparım dedim yani bunun aşkla alakasını olmadığını düşünüyorum...
Bu yazdıkların can Yücel'in şu dizelerini getirdi birden aklıma:
''Ölümdür tek kişi yaşanan,aşk iki kişiliktir...''
Canım 3 aydır yazdıklarını,anlattıklarını okuyorum ve sonuna kadar seni haklı buluyorum.Eşini anlayamıyorum hiçbir şekilde.Bence başbaşa eni konu konuş,eğer yerleşik ve beraber bir yaşama geçmezse boşanmayı düşündüğünü söyle ki,kaybetme korkusu yaşasın.Eşini anlamak güç,hak vermek ise imkansız...
yani mesela benim bir arkadaşım var kocasını hiç sevmiyor. küçük bebeğini büyütüp kesinlikle ayrılacak. sende öle nefret boyutunda birşey yoksa kocana karşı konuşmakla hallolur inşallah.. anladığım kadarıyla seviyorsun ama tek problem iletişimsizlik öyle mi? konuştum diyorsun gerçi. bilmiyorum ki nasıl bir taktik işe yarar. işin zor bacım kolay değil. çünkü o yaşa gelmiş birine sorumluluğu öğretemezsin erkekelr değişmiyor .evet sen karaman nasıl diye soruyodun gel dese gidecektin. bu uysallığı zor bulur, başka bir kadın olsa şşimdiye resti çekmişti. peki sen kocanın sana olan ilgisini nasıl buluyorsun özlemesi ve hediyeleri vs. var mı? ya keşke onun en yakın arkadaşıyla konuşabilsen ne düşündüğünü açık açık anlatabildiği biri var mı? esracım gerçekten seni önemsiyorum ve sen anlattığından beri bende kendimi senin yerine koyup ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama çıkış yolların çok meşakkatli. biliyosun bende kocamdan ayrıyım tek başıma olmama rağmen zorlanıyorum senin çocuğunda var. Ama avantajın ailen yanında annen senin destekçinn...
canım çok sağol allah razı olsun desteğin için eşime göre beni çok ama çok seviyor allah razı olsun bende eşimle severek evlendim dediğin gibi değişmeyen tek şey insanın kişiliği aslında ben çokdeğişiklik istemiyorum değiştirmeyede çalışmıyorum beraber olmak istiyorum o kadar yusuf babasıyla büyüsün istiyorum ya millet doğuya gitmemek için bin takla atıor araya adam falan koyuyor istanbul gibi yerde iş bulamıyorum deyip gitmesi ve gittiği yerde durmaması beni üzüyor bende şuan kendimi daha kötü olan evlilikleri düşünüp şükür ediyorum ve sizi sevdiğim için burda paylaşıyorum sizlerde bana destek oluyorsunuz,sizin ayrılığınıza gelince inşallah kısa zaman sonra bitecek ayrılığınız bi test yap ya meraklandırdın bizi belki hayırlı bir haber alırız...
ayşegüüüül. esenin bu sözünü de çal face e koy![]()
Erkekler niye bu kadar bencil yaaaseviyorsan o zman ayrılmak seni daha çooook üzer....kocana bu düşünceni söyledin mi. eğer böyle devam edeerse ayrılalım diye. belki yazmışsındır ben görmedim. daha iyi anlamak açısından soruyorum.sen kocana ayrılalım dedin mi yoksa bu düşünceni ilk bize mi söyledin. annen ne diyor. onlar daha deneyimli insanları daha iyi tanır anneler.
kız sen niye korkuyosun uymadın mı diyetine bu hafta uyduun diye biliyorum..ben napacam kesin fazla çıkacam. bugün 500 gram fazlaydım geçen haftaya göre. yarın aynı olsam o bile kar.bugün 2 saat yürüyecem. tarçınlı çayı da içecem. bu arada az önce burdaydınız.Karanfil çayı yaptım kendime içiyorum.Yarın için korkuyorummmmmm :18:
Erkekler niye bu kadar bencil yaaa![]()
somn 10 dakika sonra doğğru spora. yahu ben bu pc başında çok zaman geçiriyorum galiba. sizde durum ne. günlük 3 saatim gidiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4kg-test-edildi-onaylandi.html
kızlar buraya bakın. ne yapıyorsa yapmayın...![]()
Ciğerim biliyorsun ben bu hafta çok üzgün ve stresliydim.Ben üzgün olduğum zamanlar elim kolum kalkmaz.Bu hafta toplasan 1 saat bile sporum yok,korkum ondan.Ben de spor yapamadığım için az kalori almaya çalıştım ama kaygılıyım neden bilmiyorum.Sporsuz diyete hem karşıyım,hem de kilo verilmez gibi geliyor sporsuz.Şok diyet yaptığıma da çok pişmanım,bütün açlık güdülerim tekrar harekete geçti o 23 Nisan haftasından sonra üstüne eklenen üzüntü ile birlikte.Tek kazancımız,vücudumuzu şaşırtmak oldu sanırım,umarım.kız sen niye korkuyosun uymadın mı diyetine bu hafta uyduun diye biliyorum..ben napacam kesin fazla çıkacam. bugün 500 gram fazlaydım geçen haftaya göre. yarın aynı olsam o bile kar.bugün 2 saat yürüyecem. tarçınlı çayı da içecem. bu arada az önce burdaydınız.
nereye gittiniiiz? ben korkuyorum sen bize baktıkça evlenmekten vazgeçecen diye? en iyisi ne yapalım biliyomusunuz. ben yalnızım yalnızlıktan da sıkılıyorum. buyrun bana gelin yarışmaya bizim evde devam edelim. bbg tarzı aynı evde yaşayıp kilo verme yarışması yapılbilir bak güzel fikir. hemen kanald ye bu fikrimi satmalıyım.
hem elimi zararlı şeylere uzatınca elime vururdunuz.
kızlar gelin sıkıntıdan saçmalamaya başladım. kaptan nerdesin sen kuzum?