- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nasıl yapcam ya akşam durduramıyorum kendimiHee iki gecedir bende yiyomama yetti artik iki gün 1000 kalori sonra 1200 kalori alcam
vercemm
![]()
Heee yaHosbuldum canimayy listeye giremiyom heralde 6 ayım dolmadi daha ama bende menu yaziyim frenlerim kendimi boylece demi
![]()
yapıcam kuzum hafta sonu misafirlerim var onlar için hazırlık yapcamNe serbeti tatlimi yaptiniz
bnm minik bi kağııdım var 1 senedir oraya yazıyorum her ay cüzdanmda taşıyorumlady diye bir program var ordan takip etmek kolay oluyor notta alıyorsun tavsiye ederim
temem ne yavas ne hızlıCok takila takila da akmicak o da koyu olur yavas bi hizla akacak temem mieferim gizima
![]()
ben 30day fitte bıraktım sporu kuzumkaptinn
SekerPancarii
SchonerDuft
poncikbirgelincik kizlar telde bana uygun spor programi varmi uzun olmayacak malum bebekten firsat buldukca yapabilecegim
O zor yaa bana basit ama etkili spor lazim malsat hareket etmis olmakyapıcam kuzum hafta sonu misafirlerim var onlar için hazırlık yapcam
bnm minik bi kağııdım var 1 senedir oraya yazıyorum her ay cüzdanmda taşıyorum
temem ne yavas ne hızlıağır ve aheste akıcak
ben 30day fitte bıraktım sporu kuzumama baya etkiliydi allah için
![]()
günlük hareket belirle kendine bebegim mesela mekik bacak hareketleri 3 5 tane yapO zor yaa bana basit ama etkili spor lazim malsat hareket etmis olmak
Onlarda yaktigim kalorileri goremiyorumgünlük hareket belirle kendine bebegim mesela mekik bacak hareketleri 3 5 tane yap
squatgirl e mi baksan kuzuşş o videolarında kalori söylüyodu galiba hem kısa da videolarıOnlarda yaktigim kalorileri goremiyorum![]()
Bakayim cnm yiutube e ii yazacagmsquatgirl e mi baksan kuzuşş o videolarında kalori söylüyodu galiba hem kısa da videoları
he anladim tamam karisik olmasi daha iyi tabi sonucda esinle ayri ayri yüzmek balayinda pekde hos olmaz:)... ay kiz seninde dügüne sayili zaman kaldi vallahbay bayan havuzları falan ayrı oluyo kuzum ama karısık aile havuzu olanda var ben karısık havuzu olsun ıstıyorm tercih edenler genelde muhafazakar kesim bende öyle istiyorumki her tarafta bikinililero lmasın ben haşema giyceğim icin kötü hissederim kendimi![]()
he anladim tamam karisik olmasi daha iyi tabi sonucda esinle ayri ayri yüzmek balayinda pekde hos olmaz:)... ay kiz seninde dügüne sayili zaman kaldi vallah
leslie 1 mil yap bencekaptinn
SekerPancarii
SchonerDuft
poncikbirgelincik kizlar telde bana uygun spor programi varmi uzun olmayacak malum bebekten firsat buldukca yapabilecegim
kız ne uğraşıyorsun onunla indir bir program her ay işaretle gitsinyapıcam kuzum hafta sonu misafirlerim var onlar için hazırlık yapcam
bnm minik bi kağııdım var 1 senedir oraya yazıyorum her ay cüzdanmda taşıyorum
temem ne yavas ne hızlıağır ve aheste akıcak
ben 30day fitte bıraktım sporu kuzumama baya etkiliydi allah için
![]()
O 30 dk hatirladigim kadariyla benim maksimim 10 15 dk spora 10 dk dusa atirabilecegim zamanim bat onda da kizim agliyor beni strese sokuyirleslie 1 mil yap bence
youtube tan bak begenirsen uygulamasını indirirsin kuzumBakayim cnm yiutube e ii yazacagm
aa hayırlı olsun canım o yüzden sanırım pek ugramıyosnOoy ne zor yetişmek forumlara
.
emelinbusesi dün 45 dk spinning + 15 dk mekik 5 dk squat yazar mısın?
Gece ins menumu paylaşıcam. Elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum . Cmt kardeşimi istemeye gelecekler. Evde iki çocukla anlamla temizlik yapmaya çalışıyoruz.
bakıyorm simdik programlara hamile miyim programı bile var telefonun üstüne mi seetcez nasıl anlsılıyo ikız ne uğraşıyorsun onunla indir bir program her ay işaretle gitsin
lesli 1 15 dk kuzum leslie 2 30 dkO 30 dk hatirladigim kadariyla benim maksimim 10 15 dk spora 10 dk dusa atirabilecegim zamanim bat onda da kizim agliyor beni strese sokuyir![]()
ladytimer kullanıyorum ben uzun zamandır kadın profili de varyoutube tan bak begenirsen uygulamasını indirirsin kuzum
aa hayırlı olsun canım o yüzden sanırım pek ugramıyosnyarın bildirim yapmayı unutma emi
bakıyorm simdik programlara hamile miyim programı bile var telefonun üstüne mi seetcez nasıl anlsılıyo i![]()
flo diye bişey inmdirdim bende ama anlamadm tuhaf geldiladytimer kullanıyorum ben uzun zamandır kadın profili de var