Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ağzının kenarında bal :KK70: inşallah o yüzden de çok kısmak istemiyorum kendimden zaten aralıkta tedavi olcak sağlıklı beslenmek odak noktam
Aynen canım dikkat etmelisin zaten yediklerine. Gerçi tek monoton yiyen benim galiba :D burdaki kizlar ne güzel yiyorlar.

Az kalmış canım ins güzel sonuçlanır, senin adına okadar mutlu olurumkii :KK200:
Çok güzel anne olacaksin eminim:KK36:

Bu arada sanki 100 kiloyuz ya surda 10 kilo fazlamız var :D depresyonlara giriyoruz. Gerçi şekerle keptin 2 kiloda deliriyorlar:D

Gel kahvalri edelim bebisim
10 dk onra ymege gitcem bebeğim ne kahvaltısı :D:D

Tam bugdayla da leziz olmi yaaa. Ben kensime yapmyrm ikramlik yapyrmya ondn kuzu . Bebisim buyuun acik kensime tam bugday yaparm soz :KK15:

Anladm kociskonun haberi yokk :sus:

Aman ne aceleniz var daha kycuksunuz siz acik eglenin :KK60: evliliginizin tadini cikarinn :süslü: yuz verme kiz :KK34:
he ya daha yapmak istediğim seyler var bnm başbaşayken fırsatımız varkennnn tatiller gezmeler kış piknikleri ooooo:rolleyes:

ağzının kenarında bal :KK70: inşallah o yüzden de çok kısmak istemiyorum kendimden zaten aralıkta tedavi olcak sağlıklı beslenmek odak noktam

ben hiççç doymuyorumm:kk77:
bindi :KK53::KK53::KK53:

Aynen canım dikkat etmelisin zaten yediklerine. Gerçi tek monoton yiyen benim galiba :KK70: burdaki kizlar ne güzel yiyorlar.

Az kalmış canım ins güzel sonuçlanır, senin adına okadar mutlu olurumkii :KK200:

Bu arada sanki 100 kiloyuz ya surda 10 kilo fazlamız var :KK70: depresyonlara giriyoruz. Gerçi şekerle keptin 2 kiloda deliriyorlar:KK70:
Bugn tartildim 500 gram daha gitmis gune enerjik basliycm cunku cok muylu oldum

Aynen canım dikkat etmelisin zaten yediklerine. Gerçi tek monoton yiyen benim galiba :KK70: burdaki kizlar ne güzel yiyorlar.

Bu arada sanki 100 kiloyuz ya surda 10 kilo fazlamız var :KK70: depresyonlara giriyoruz. Gerçi şekerle keptin 2 kiloda deliriyorlar:KK70:
bende monoton yiyorum ya genelde aynı yemekler akşamları çorba yapacam bir süre belki iyi gelir çorba soda iyi gelir sanırm ...
dualarınız sayesinde olcak inanıyorum :KK200:
pimpirikli anne olurum kimseye elletmem sanırım :bicak:
valla benim hedef 65 idi 5 6 kilo fazlam var abartıyormuyuz sence :KK50:

Back
X