- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.921
Niye pijamaylan geziyonbende öle geziyom bazenleri sıcak oluncaakşam askılıyla gezdim kırmzı kırmıızı
şağğa şağaa pijamaynan geziyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye pijamaylan geziyonbende öle geziyom bazenleri sıcak oluncaakşam askılıyla gezdim kırmzı kırmıızı
şağğa şağaa pijamaynan geziyom![]()
Aklıma bişey gelmiyor kiKizlar spor listesini unutmusumhemencik hazirliyim. Isimlerimiz ne olsun bi öneriniz varmi
Güzel canimmm ben begendimEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
9:00kahvaltı
1,5 yumurta (haşlanmış )
Domates
Lor peyniri
3zeytin
7badem
Yoğurt (1tatlı kaşığı)
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (2tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
13:30
Pırasa yemeği (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
14:30 badem kırıyorum ve beş tanesini mideye indiriyorum(napim ezildiler:))
16:30
Kavun (2dilim)
18:45
Mercimek çorbası (1kepçe)
Pırasa yemeği (3y.kaşığı)
Salata
Ayran
Kavun (1 dilim)
Buharda pişmiş balkabagi
Tarçınlı süt
Yarım Trabzon hurması yerim belki
Canım coook az degilmi. Öğle az daha fazla yiyeydin keskem. Ama sen dayanamıyorsun hemen kilo vermek istiyorsunSlm kizlar menümle geldim
Sabah 1 kupa nescafe sekersiz az sütlü
Kahvalti: 1 dilim tambugday ekmegi, yarim dilim peynir, 5 yesil, 2 siyah zeytin,1 haslanmis yumurta, yesillik, bir ısırık patates köftesi, sekersiz cay
Öğlen: 3 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık yogurt ve maydonozla lapa
Akşam: 90 gr haşlanmış tavuk göğüs, haşlanmış brokoli karnabahar, yogurtlu közlenmiş biber, biraz salata
Ara: 1 trabzon hurmasi yerim birazdan
Bide kahve icerim
Hepsi 852 kalori bugun biraz az oldu midem bulaniyodu hala cok yiyemedim yarin 1000 kaloriye tamamlıcam![]()
Afiyet olsun canim gayet guzelEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
9:00kahvaltı
1,5 yumurta (haşlanmış )
Domates
Lor peyniri
3zeytin
7badem
Yoğurt (1tatlı kaşığı)
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (2tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
13:30
Pırasa yemeği (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
14:30 badem kırıyorum ve beş tanesini mideye indiriyorum(napim ezildiler:))
16:30
Kavun (2dilim)
18:45
Mercimek çorbası (1kepçe)
Pırasa yemeği (3y.kaşığı)
Salata
Ayran
Kavun (1 dilim)
Buharda pişmiş balkabagi
Tarçınlı süt
Yarım Trabzon hurması yerim belki
Aslinda 2 ara daha yapip oglenleri meyve yiyom ama midem bulaniyodu oglen biraz zorlamadim ondan hemde acik midem küçülsün didim canim istemezken yimedimCanım coook az degilmi. Öğle az daha fazla yiyeydin keskem. Ama sen dayanamıyorsun hemen kilo vermek istiyorsunaksam tam benlik olmuş güzel ♡♡
OoooSlm kizlar menümle geldim
Sabah 1 kupa nescafe sekersiz az sütlü
Kahvalti: 1 dilim tambugday ekmegi, yarim dilim peynir, 5 yesil, 2 siyah zeytin,1 haslanmis yumurta, yesillik, bir ısırık patates köftesi, sekersiz cay
Öğlen: 3 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık yogurt ve maydonozla lapa
Akşam: 90 gr haşlanmış tavuk göğüs, haşlanmış brokoli karnabahar, yogurtlu közlenmiş biber, biraz salata
Ara: 1 trabzon hurmasi yerim birazdan
Bide kahve icerim
Hepsi 852 kalori bugun biraz az oldu midem bulaniyodu hala cok yiyemedim yarin 1000 kaloriye tamamlıcam![]()
Evet canim işteOoookoca kişisi işte galiba :)
Ne güzel seni görmek![]()
Dün felaket ti inşallah kiloma yansımaz cuma günü yarında karbonhidrat tüketmezsem toparlar dimiGüzel canimmm ben begendim
Meyvenin hertürlüsüne zaafım varAfiyet olsun canim gayet guzeltrabzon hurmasina bayiliyom
![]()
Gel tabi ya gruba can gelsin :)Evet canim iştesimdi bulasiklari yerlestirip kizimi yıkıcam onu yatirip gelerimmm yine
![]()
Ölçülerimi alcam yarinbakalim ne kadar kalınlaşmışım
ni guzel belim 64 cm di benim
gopaacaadı nirdeyse
üff desen uçacaadım nirdeyse
ama simdi butlandim gobeklendim
hakittim
![]()
Yulaf lapasinin sekerlisi tercihimAslinda 2 ara daha yapip oglenleri meyve yiyom ama midem bulaniyodu oglen biraz zorlamadim ondan hemde acik midem küçülsün didim canim istemezken yimedimtuzlu yulaf lapasi bulantiya cok iyi geliyo ama
![]()
Kiz nasil 74 olur 52 kilosun sennnay harikasın ya bişey olmaz benim en ince yerinden 74
![]()
Pek sanmiyom bir avuc midem oldugunuYulaf lapasinin sekerlisi tercihimama tatlandırıcı şeker ile
canım bi avuç miden var zaten sen çabucak verirsin kusum
Canım haftada bir cheatday yapılması kilo vermede daha iyimis.Dün felaket ti inşallah kiloma yansımaz cuma günü yarında karbonhidrat tüketmezsem toparlar dimi
İşte bende ona şaşiiimmmKiz nasil 74 olur 52 kilosun sennnen ince yerinden ölçüyom bende 52 yken 64 dü
88 64 91 di heralde ölçülerim
mükemmelliyetimi yasiyodum
yine olacah
![]()
Benim ahlim sen belinin cm'ni yazdığında uçuverdi zatiiiPek sanmiyom bir avuc midem oldugununeler yiyebildigimi saysam şok olun
ahahahahahahhahahahaha ahlın uçar
![]()