Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

devam çizelgesi hazırlama

23 - 29 nisan roseberry
30 nisan - 6 mayıs irras
7 -13 mayıs fdm
14 – 20 mayıs selinay2002
21 -21 mayıs aynalar
28 mayıs – 3 haziran pincat87
4 -10 haziran triptofan
11 – 17 haziran anşaaa
18 – 24 haziran nev81

geçen haftayı roseberry hazırlayacak kızlar

yok canım burdayım yapcam takımda yapmayanlar var ilk önce onlar yapsınlar sonra başa döner

canım çıktın sanıyordum. ben geçen hafta sordum kimseden ses çıkmadı neyse başlayalım bakalım.ben birde gönüllü olarak günlük kim kaç paylaşımda bulundu bunun çizelgesini hazırlayacam hafta boyunca. bu benim zaman bolluğumdan yapmak istediğim bişe belki ve takımımın envanteri diyelim. isteyen devamlılığını getirir. ama ben yapacam oldu mu mesela triptofan bugün 15 mesaj nev 1 mesaj:9:diye yazacam..en az paylaşımda bulunana ceza verecem sakıncası var mı?? onay verde oyalanıyım işte bende bölee.

ÖNEMLİİİİİ!!! BU SAYFAYI SIK KULLANILARA EKLEYİN ÇITIRLAR..
30 Nisan - 6 mayıs triptofan
7 mayıs-13 mayıs aynalar
14-20 mayıs pinkcat87
21-27 mayıs anşaaa
28 mayıs-3 haziran nev 81
4-10 haziran roseberry
11-17 haziran irras
18-24 haziran fdm
25-haziran--1 temmuz aysen34

selinay 2002 geliyor mu ben anlamadım ama gelen olursa aysen senden sonra o ahzırlar gelen olmazsa tekrar başa sararız.öpüldünüzz...Bu arada Eda çok yoğun mesela ona veya başkasına uygun olmayan hafta varsa özelden yazışır birbirimizle yer değiştirebiliriz.

bende hazırladım nolcak şimdi :52:

devam çizelgesi hazırlama

23 - 29 nisan roseberry
30 nisan - 6 mayıs irras
7 -13 mayıs fdm
14 – 20 mayıs selinay2002
21 -21 mayıs aynalar
28 mayıs – 3 haziran pincat87
4 -10 haziran triptofan
11 – 17 haziran anşaaa
18 – 24 haziran nev81

geçen haftayı roseberry hazırlayacak kızlar
napim önceki ssayfadakini silim ozaman...

canım çıktın sanıyordum. ben geçen hafta sordum kimseden ses çıkmadı neyse başlayalım bakalım.ben birde gönüllü olarak günlük kim kaç paylaşımda bulundu bunun çizelgesini hazırlayacam hafta boyunca. bu benim zaman bolluğumdan yapmak istediğim bişe belki ve takımımın envanteri diyelim. isteyen devamlılığını getirir. ama ben yapacam oldu mu mesela triptofan bugün 15 mesaj nev 1 mesaj:9:diye yazacam..en az paylaşımda bulunana ceza verecem sakıncası var mı?? onay verde oyalanıyım işte bende bölee.

canım ben geçen hafta dedim roseberry hazırlayacak diye

canım bi sakıncası yok tamam olur ama bir mesajda en az şu kadar kelime olmalı diye kuralda koyalım yoksa her mesaja bir kelime yazıp yanına bir sürü ifade yerleştirip bir cümleyi birden fazla mesajla yazmayalım sonra :27:

canım bi sakıncası yok tamam olur ama bir mesajda en az şu kadar kelime olmalı diye kuralda koyalım yoksa her mesaja bir kelime yazıp yanına bir sürü ifade yerleştirip bir cümleyi birden fazla mesajla yazmayalım sonra :27:

kız alay mı ediyonn yoksa :41::41::41::41::41::41: al sana ifadeee:63::63::63:

esraya bende dedim ama sen yazmayınca beni ciddiye almadı:9::9:

kızlar misafir vardı ancak gelebildim nasılsınız bakalım pazar gününüz nasıl gecti ben misafirlerle brz dısarı cıktım gezdik az önce gittiler ancak girebildim.:10:

Tamam takımınızın yalnızlıktan bunalmış bir delisi olarak artık kaptanda icazet alarak ağır spor cezasına çarptıracam paylaşımda bulunmayanlarııı:47::47::47:yapabildiğim günler bir önceki günün cezalısını yazacamm...başlıyorum:68::68:

birazdaannn....

az sonraaa....

Tamam takımınızın yalnızlıktan bunalmış bir delisi olarak artık kaptanda icazet alarak ağır spor cezasına çarptıracam paylaşımda bulunmayanlarııı:47::47::47:yapabildiğim günler bir önceki günün cezalısını yazacamm...başlıyorum:68::68:

birazdaannn....

az sonraaa....

canım bugünden başlasaydın kimsenin haberi yok ki bu durumdan milli eğitime mensup olduğun nasıl belli oluyo bugünden başlasa olmaz mı :27:

canım bugünden başlasaydın kimsenin haberi yok ki bu durumdan milli eğitime mensup olduğun nasıl belli oluyo bugünden başlasa olmaz mı :27:

evet herşey o gün belli olur demi bizde.hayır dün en az paylaşım yapanlar arasıında sende varsın ve sana spor yaptırmanın başka yolunu bulamadım napiiimm dermişiim.:9::9::9:olsun ben bugün heveslendim acımıcak...elim çok hafiftir.:47::47:

evet herşey o gün belli olur demi bizde.hayır dün en az paylaşım yapanlar arasıında sende varsın ve sana spor yaptırmanın başka yolunu bulamadım napiiimm dermişiim.:9::9::9:olsun ben bugün heveslendim acımıcak...elim çok hafiftir.:47::47:

hımmm yaparız bir iki bir iki :122:

bu arada ben yine huylanmaya başladım sabah yine vücudumda kızarıklar olursa hiç şaşmam :58:

triptofan 17
nev 81 8
aysen34 8
roseberry 4
anşaaa 4
fdm 2

pinkcat87 1:47:
aynalar 1:47:
irras 1:47:

ne ceza versem sizeee... hımmm 50 mekik ve 5 şarkı boyunca aerobik hareketleri yapılaaaaa.yapmazsanız görürüm bak burdaannn. :20::20:

triptofan 17
nev 81 8
aysen34 8
roseberry 4
anşaaa 4
fdm 2

pinkcat87 1:47:
aynalar 1:47:
irras 1:47:

ne ceza versem sizeee... hımmm 50 mekik ve 5 şarkı boyunca aerobik hareketleri yapılaaaaa.yapmazsanız görürüm bak burdaannn. :20::20:

50 mekik mi art arda yapamam ama 5 kere 10 defa yapabilirim haberin olsun

Back
X