• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm yeme demiyorum hobi olarak yine ye :KK70::KK70: ama öğlen ye :KK70:

biz ona halk arasında zabaaan körü diyoz :KK70::KK70:

pek güzel oluyo valla ben bide geçen içine süt le şeker katıp haşladım çık gizil ıldıııı :KK53::KK53:
Amaan bıktım valla kilo veremiyom yaa:110:
Zaaabann körlerinde kalkip yemek yiyesim var:KK70:

Hahhh bek guzel olmus:KK70: tukenip kalirsin valla insan kendine de zaman ayirmali esindeki buyuk fedakarlık savolasin de:KK70:
Kendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defa :KK53:bisey derse en ince noktasindan vurucam biliyo bunu

ve karsınızda pancarın isyanı :KK28::KK28::KK28:
ben makarnaya yoruyorum bu artıyı :KK70::KK70::KK70:
Allah Allah yaa nasil olur 2 kasik makarna kilo yapacak hemde yagsiz tambugday makarna valla inanmıyorum :kızgın:ekmek de yemiyom acıkırım ki o zaman az karbonhidrat koymazsam:kızgın:

Kendisi haftanin üç gunü gözunü kırpmadan maç seyrediyo hafta sonu planlarımız hep ona gore onda ses çıkaramiyo..sessiz durmanin ekmeğini yiyorum ilk defa :KK53:bisey derse en ince noktasindan vurucam biliyo bunu
ekmek yemiyoruz bebeğim diyetteyiz lütfen rica ediyorum deyimi bile yasak bu takımda ekmegin :D:D he ama tam bugday günde 2 tane olur :D:D

:KK70::KK70: O da duyacaaa lafi bildiginden ses etmiyo demi:KK70: ayy ne guzelll sende spor yapiyosun plates insani cok sakinlestirip dinlendiriyo ben plates yapinca masajdan çıkmış gibi hissediyom:KK70:

Allah Allah yaa nasil olur 2 kasik makarna kilo yapacak hemde yagsiz tambugday makarna valla inanmıyorum :kızgın:ekmek de yemiyom acıkırım ki o zaman az karbonhidrat koymazsam:kızgın:
diyet yapmayıda unutmuşuz :D:D
hadi kaaalhh güzel bi kahvaltı yap saat kac oldu :tokat:

Hahlısın bacim ayy yesem mi ki:KK70: cuma gunu öğretmenler kutlamasi yapacuh okulda:KK53: ben kurabiye yapacim:KK53:herkesler bisiler yapacak:KK53: parti var:KK53::KK70:
oo aktiviteler partıler bişiler :KK8: bende akşam yemege gidiyom arkadasıma :halay:

Ben de aynı durumdayım karnim aç ama yiyesim yok yaa .yumurta görmek istemiyorum..karataycı olarak bi çılgınlık yapıp müsli mi yesem acaba:KK53:
Ayy sorma kiz kilo aldim ya ben veremiyom zamaninda 57 den cok cokl zor inmistim yine geldim 57 ye:bicak: yulaf ezmesi kuru meyvelerle musli yap kendine yi giz:halay:

:KK70::KK70: O da duyacaaa lafi bildiginden ses etmiyo demi:KK70: ayy ne guzelll sende spor yapiyosun plates insani cok sakinlestirip dinlendiriyo ben plates yapinca masajdan çıkmış gibi hissediyom:KK70:
Hakkaten öyle oluyo vucudum bi saliyo kendini üç seans psikoterapi görmuş gibi oluyom :KK70:sonra eve bi geliyorum çocuk çığlıklariyla vucut kendine geliyo

Back
X