• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah öyledir.. çok mu kilo aldın diyor eşin :KK70: fren yaptın yaptın yapmadın yandın valla pok yoluna girme çıkılmıyor :KK70:

bende azcık hırs ypsm ya
durcam önümüzdeki hafta son artık bitiyo spor yapcaz evde öyle anlastık:KK53::KK53:
hırsln bence de ölü topragı avr üstünde farkında mısın:işsiz::işsiz:

Neyi bekliyon 60 olmayi mi:tokat: cok kasmadan herseyi az yeyince de veriyo insan aslında ben bugun oyle gidiyorum az az yiyom kalori saymiyom oglen beyaz ekmek yedim bende ama 2 dilim anca yemisimdir dış kısmından :KK51: aksam da corba icicem yoğurt çorbası :KK51: yarin oglen okulda olcam ben biliyon gelemem gruba sonra da eşim evde:KK51: yarin kahvaltimi az yicem oglen orda yerim yalan yoh ama aksam devam ettirmicem az yicem:KK51:ve tartilmicam surekli:KK51:
:işsiz::işsiz: bu cuma da mı yoksun:işsiz:

Anlamıyor ki konuşmaya kalksam sus ya diyor bana karşısında insan yok sanki gerçekten bu evlilik böyle hiç iyi yerlere gitmiyor.
Ben yeni telefon aldım eski telefonumu babam dedi ki bana sat ben de söyledim esime dedi ki ben kullanırım onu satma. Az önce annesi dedi ki ben yeni telefon alicam pat diye nur un ki seni olsun dedi . Artık bana öyle batıyor ki yaptıkları
Canım sakin ol. Sessiz durma yeter. Güzelce konuş. Anasına vereceğine badanada verebilirdiniz. Yaa bende böyle haksızlığa gelemiyorum deli oluyorum

Anlamıyor ki konuşmaya kalksam sus ya diyor bana karşısında insan yok sanki gerçekten bu evlilik böyle hiç iyi yerlere gitmiyor.
Ben yeni telefon aldım eski telefonumu babam dedi ki bana sat ben de söyledim esime dedi ki ben kullanırım onu satma. Az önce annesi dedi ki ben yeni telefon alicam pat diye nur un ki seni olsun dedi . Artık bana öyle batıyor ki yaptıkları
Suna bak ya. Tatlim kafani toparla uzuleme kizina yansitmamak icin uzulmemeye calis . Ve dik dur kocana da haddini bildir. Sana o sekilde davranmaya hakki yok. Saygisiz davranamaz seni dinlemek zorunda. Tavrini koy. O huzursuz olsun. Sonucta alsam senin koynuna giriyor tum islerini sen goruyorsunn bu sekilde davranamaz. Bir huzur verecekler veremiyorlarsa torolarina tekmeyi yerler.

İyi ki siz varsınız gerçekten ağlamak istiyorum su an kızım için dik duruyorum
Aglama sakin kizin her seyi anliyor kocana cemkir icini bosalt atma icinwe

ayi nasil nur benimkinin de adi nurdan masallah nur akiyor suratlarindan :sus::sus::sus:

InshAllah canim. Ben bildiğin ablası gibiyim. Yanında oldugumdanda yaşlı hissediyorum. Çocuk hep onun bunun kucaginda. Ona kalsa hicbirsey yapamıyor. Cocugu bende gunlerce gordum hic oyle zor degil. Ben gezmeye gelmisim izindeyim. Ben abinle cikicam dedim birkac eksigim var dedim. Hee oylemi nereye gideceksiniz napicaksiniz. O bebek var diye gelemedi. Ondan önceki gunde kayinvalidemi carisya gidecektik sabah. Zıl çaldı sabahın koru. Görünce gelmiş süslenmiş hazirlanmis. Kayınvalide sonra benim başım agrio bebeğe bakiyim siz gorumcenle gidin dedi bozuldum. Yani planlanmış bildigin. Yazık kadin gelemedi bizle. Ben nisanlimla az çıktık son gun gezdik sonra drdim içimden geldi birkaç birsey alalim bu akşamki yemeği ben yapıyım dedim. Eve geldim sarma sardım et sote yaptım pilav falan yaptım. Oda telefonuyla oynadı:KK70: birde bana dioki ee hadi sarmaya baslayalim. Yardim edicek saniyorum. Etmedi. Sofrayida annesiyle biz topladik. Eside geldi orda yedi. Annesi servis yapiyor herkes oturuyor. Kimse bende birseyin ucundan tutiyim demiyor. Kv ile birlikte yaptik. Yazık kadin akşamın korunde eve geliyor. Bunlari kızının düşünmesi lazım normalde. Birde evi iki mahalle yukarda aynı evde kaldık bebeğiyle evde çok büyük degil
Valla hic uzulme kv ne sonucta o yetiatirmis kizini. Zamaninda ogreteceksin asilayacaksin. Ben cocuklugumdan beridir bir yere gitsem totom yer gormez . Loca kadin olmus cocuk yapmis is yapmayacak utanmada uyanmiyor mu. Sevmiyorum hic yaa

Valla hic uzulme kv ne sonucta o yetiatirmis kizini. Zamaninda ogreteceksin asilayacaksin. Ben cocuklugumdan beridir bir yere gitsem totom yer gormez . Loca kadin olmus cocuk yapmis is yapmayacak utanmada uyanmiyor mu. Sevmiyorum hic yaa
Canım evden çıkmadan önce koca tencere çorba vardi içinde az kalmis. Ufak tencereye boşalttim. Buzdolabına koydum. Musluğu falan temizledim ciktim. Eve bi geldim. Ocakta tencere. Hep dökülmüş. Tepsi muslukta tabakla. Bebeğine yedirmis. Geldiğimde oynuyorlardı tv izliyordu. Orayı toplamak 3 dakika. Neyse. Yemek yapmaya koyuldum dolabi actim tereyag alicaktim. Baktım tencerenin kapağı buzdolabinda. Yooooh artiiik yaaa bukadarida fazla dedim içimden:D tüm yaz yazliktalardi. Oraya buraya tatile gittiler. Ben eşek gibi calistim. Bir gün güneşte oturduğumu hatirlamiyorum. Ama herkes ona üzülüyor

Canım evden çıkmadan önce koca tencere çorba vardi içinde az kalmis. Ufak tencereye boşalttim. Buzdolabına koydum. Musluğu falan temizledim ciktim. Eve bi geldim. Ocakta tencere. Hep dökülmüş. Tepsi muslukta tabakla. Bebeğine yedirmis. Geldiğimde oynuyorlardı tv izliyordu. Orayı toplamak 3 dakika. Neyse. Yemek yapmaya koyuldum dolabi actim tereyag alicaktim. Baktım tencerenin kapağı buzdolabinda. Yooooh artiiik yaaa bukadarida fazla dedim içimden:KK70: tüm yaz yazliktalardi. Oraya buraya tatile gittiler. Ben eşek gibi calistim. Bir gün güneşte oturduğumu hatirlamiyorum. Ama herkes ona üzülüyor
Yok artik. Tencerenin kapagi buzdolajinda prs. Ben oyle gorsem her yeri sinir krizine girerdim herhalde. Acaba hastami gorumcen ondan mi kimse bu durumu yadirgamiyor

Yok artik. Tencerenin kapagi buzdolajinda prs. Ben oyle gorsem her yeri sinir krizine girerdim herhalde. Acaba hastami gorumcen ondan mi kimse bu durumu yadirgamiyor
Kız yok sapasağlam bebek gibi görüyorlar. Oyle oturuyor.yemek yaparken ben mutfağa gelip bana birseyler diyip gidiyordu telefon elinde. Bende dedim bulaşıkların yerlerini bilmiyorum cnm makinayı boşaltirmisin dedim. Telefon elinde boşalttı ama musluktakileri koymadı. Annemde beni begenmio :KK70: bir bilse. Valla bende kriz gecirecektim. Yok beni düşünmüyorsun ananı dusun yani yazik günah o kadina

Kız yok sapasağlam bebek gibi görüyorlar. Oyle oturuyor.yemek yaparken ben mutfağa gelip bana birseyler diyip gidiyordu telefon elinde. Bende dedim bulaşıkların yerlerini bilmiyorum cnm makinayı boşaltirmisin dedim. Telefon elinde boşalttı ama musluktakileri koymadı. Annemde beni begenmio :KK70: bir bilse. Valla bende kriz gecirecektim. Yok beni düşünmüyorsun ananı dusun yani yazik günah o kadina
Senin annende.mi benimkide beni begenmezdi bekarken biz.varya inci gibiyiz bunlari gordukce ne.kadinim be diyorum :D

Suna bak ya. Tatlim kafani toparla uzuleme kizina yansitmamak icin uzulmemeye calis . Ve dik dur kocana da haddini bildir. Sana o sekilde davranmaya hakki yok. Saygisiz davranamaz seni dinlemek zorunda. Tavrini koy. O huzursuz olsun. Sonucta alsam senin koynuna giriyor tum islerini sen goruyorsunn bu sekilde davranamaz. Bir huzur verecekler veremiyorlarsa torolarina tekmeyi yerler.

Aglama sakin kizin her seyi anliyor kocana cemkir icini bosalt atma icinwe
Gitmiyor gerçekten bu evlilik artık . Kendi tarafına her şeye tamam bizimkilere yok. Annemlerde garibim nasıl seviyorlar onu bilmiyorlar içini. Açık açık diyor ben bizimkilere vermek isterim size istemem diye gözümde hiç kalmıyor soğudum gerçekten . Bi de bana diyor ki beni kendine giciklandirma

Iwittt :rolleyes:bu aksam verdiklerimi geri almazsam tabi :KK53:

Bende bu listede olmak istyrummm :rolleyes:
bana hedefini mesajla göndert yaziim hemen :KK8::KK8:

65 e düştüm sinirden günlerdir bir şey yiyemiyorum tek iyi yanı kilo vermem oldu sanırım. Gorumcemle alt değiştirme mevzusunu biliyorsunuz şimdi de ortak hesap olan Instagram dan takipten çıkarmış bizi akşam tekrar istek yolladı ben reddettim bu daha atmis eşim kabul etmiş. Benim numaramı silmiş gerçekten diyecek laf bulamıyorum yokluğu varlığı benim için hiç önemli değil ama saçma sapan davranıp beni suçlu gibi göstermeye çalışıyor
ergen gibi silip tekrar mı eklemiş :confused:

durcam önümüzdeki hafta son artık bitiyo spor yapcaz evde öyle anlastık:KK53::KK53:
hırsln bence de ölü topragı avr üstünde farkında mısın:işsiz::işsiz:

:işsiz::işsiz: bu cuma da mı yoksun:işsiz:
Hee yoğumm valla:hasta: iste cumaları eşimin izinli gunu oldugundan beri hic gelemiyom ya ondan istemiyom ya kaptanligi:tokat: hatta şuanda da yogummm yarin icin kurabiye yapacum kizimi yikicumm saçlarımı akşamdan düzleştiricim ojelenicim:sus:

Ayni benim girumce yeminle yerden kalkmaz kaynanam belinde fitik var ancak onun cocuklarinin bogazina cisine yetisiyir bende yap yika sil supur ropla benimde kv yemege yardim ederse o onlar varkn

Canım evden çıkmadan önce koca tencere çorba vardi içinde az kalmis. Ufak tencereye boşalttim. Buzdolabına koydum. Musluğu falan temizledim ciktim. Eve bi geldim. Ocakta tencere. Hep dökülmüş. Tepsi muslukta tabakla. Bebeğine yedirmis. Geldiğimde oynuyorlardı tv izliyordu. Orayı toplamak 3 dakika. Neyse. Yemek yapmaya koyuldum dolabi actim tereyag alicaktim. Baktım tencerenin kapağı buzdolabinda. Yooooh artiiik yaaa bukadarida fazla dedim içimden:KK70: tüm yaz yazliktalardi. Oraya buraya tatile gittiler. Ben eşek gibi calistim. Bir gün güneşte oturduğumu hatirlamiyorum. Ama herkes ona üzülüyor
Valla benim gorumce aksam sil topla cik mutfaktan sabah savasvalani kendi yemis cocuklari yemis bide sigara iciyir camlarin mermerinde sonduruyor sinir oluyorum kc kere kv deme dedim ama hic dermi kizina

Back
X