- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.621
Iyı canım siz nasılsınız isteyim yazamadimGünaydın canım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı canım siz nasılsınız isteyim yazamadimGünaydın canım nasılsın
Yoo bişey olmuyo bende. Sadece kalp atışlarım hızlanıyoMasallah ne guzel ben ip atladimda kasiklarima sizi giriyor bel bolgeme sendede oluyirmu oyke seyler gecn doktor konusuyor tv de diyorki sallanini ziplama imkaniniz carsa ziplayin cunku zipladikca bucut ta fazla yerler salaniyor oralardan kilo gidiyormus
Napalım aynı be yaaaNapiyosunuz kizlar
Aynen canım ilk zamanlar bende öyleydim geçen duraksız 600-700 atladığım oldu :)Kızlar ip atladıkça sayı istemsiz artıyor. Onu keşfettim. İlk atladığımda duraksız 20 ye zor gelmiştim. Şimdi 50 atladım![]()
İyiyiz canım işte oğlumla uğraşıyorum :)Iyı canım siz nasılsınız isteyim yazamadim
Vaaaauuv iyiymiş ya o zaman devam ipeAynen canım ilk zamanlar bende öyleydim geçen duraksız 600-700 atladığım oldu :)
İyiyiz canım işte oğlumla uğraşıyorum :)
Aynen durmak yokVaaaauuv iyiymiş ya o zaman devam ipe
Kolay gelsin canim. NapiosunuzAynen canım ilk zamanlar bende öyleydim geçen duraksız 600-700 atladığım oldu :)
İyiyiz canım işte oğlumla uğraşıyorum :)
Iyi agri olmuyorsaYoo bişey olmuyo bende. Sadece kalp atışlarım hızlanıyo
Off ne yaramazKolay gelsin canim. Napiosunuzyaramazlikmi yapio annesi
Off ne yaramazruh sağlığımla oynuyo resmen
İyi tatlım ne iş yapıyorsun Black sennIyı canım siz nasılsınız isteyim yazamadim
Seni kocacı seniAksm Geldim dedim ama gelemedim duramadi disards hemen geldi kocem![]()
ben burda seni bekledimAksm Geldim dedim ama gelemedim duramadi disards hemen geldi kocem![]()
Diş çıkarıyor galiba canım huysuzKolay gelsin canim. Napiosunuzyaramazlikmi yapio annesi
Niye canım sanada sorardım çocukla olduğunu bilmiyordum ♡♡Off ne yaramazruh sağlığımla oynuyo resmen
Canım araba şirketinde çalışıyorum kalitekontrol yapiyorumİyi tatlım ne iş yapıyorsun Black senn
Canım o donem çok huysuz oluyorlar InshAllah tez zamanda atlatır :/Diş çıkarıyor galiba canım huysuz![]()
İnşallah canımCanım o donem çok huysuz oluyorlar InshAllah tez zamanda atlatır :/
Menumu payladim esim hasta belki giremem bugun
Sabah
1ha yumurta
1dilim ekmek
2yk yogurtlu havuc
Az domates sekersiz cay
Ara
Yarim mandalin
Yarim elma
Oylen
Kucuk 1lavas
2 parca cig kofte