- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.681
Regli ne zaman bacım seninCok guzel oluyor kuru meyve kavun yemedim ama esim kastamomlu yengemiz hetirmis armut elma orda aglat diye degsik yemis var onun kurusu tatlari cok guzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli ne zaman bacım seninCok guzel oluyor kuru meyve kavun yemedim ama esim kastamomlu yengemiz hetirmis armut elma orda aglat diye degsik yemis var onun kurusu tatlari cok guzel![]()
Gecmis olsun tatlim yaBukisim speicheldrüse icin. Stoffwechselim cok yavamış :/
Iyim tatlim srn nasilsin?inşallah güzelim tv ve uydum gitti gibi koku vardı çünkü
yüksek gerilim gelmiş mütakitte sağolsun ucuza kaçmış panoda
sağol kuzum nasılsın
inşallah elektrikler bir gelse öğrencezde bakalım
Çok güzel bence
Boy kaç canım bu arada
Gecmis olsun tatlim ya
Bukisim speicheldrüse icin. Stoffwechselim cok yavamış :/
Kasıklarda bıcak kesıyormus gıbı kesık kesık agrı bıde cok agır kaldırmıssında belın kopuyormuscasına bel agrısıSizlere bisey sorucm hemen hemen hepinizin badindan hamilelik gecmis benim arada az karnim adet oluckmisim gibi oluyor bugn 15 gun sizce hamilelik yokmudur agri olunca adetmi olurum
Dun yada bugn olmam lazimdiRegli ne zaman bacım senin
Biliyom o agriyi iki sene once hamile kalmistim ozaman oyle agrim oluyordu dusk yaptim sonraKasıklarda bıcak kesıyormus gıbı kesık kesık agrı bıde cok agır kaldırmıssında belın kopuyormuscasına bel agrısı
Ama adet agrılarına benzedıgı ıcın karısıyor, yanıltabılıyor
Yok tatlım daha donmedikFavelayn dondunuz mu evinize cnm
Keşkem aratmiyaydimAynen canım Türkmen kavunları çok meşhurdur arat bakalım google da
Kurusu da çok güzel![]()
Ben uyuyakalmışım sıkıntıdan ya yine birsey anlamadim haftasonundanOturuyoruz oğlum lasen
Teşekkür ederim bilişim ♡Gecmis olsun tatlim ya
Teşekkürler canım. Ben yinede burdayimmmCok gecmis olsun, izin sonrasi yine devam edersiniz, saglik herseyden onemli
nescafe sekersizse guzel menuu afiyet olsunnHergun tartiliyorum, hayirlisiyla onumuzdeki Cuma biraz daha vermis olarak gelecegim
Bugunku menum:
Sabah: 1 yumurtali, soganli, domatesli, biberli omlet, mandalina
Ara: Ceyrek simit, 1 kutu sut
Oglen: 5 izgara kofte, coban salata(yagsiz)
Ara: Nescafe
Aksam: Yarim cipura, biraz karides
Ara: Bitki cayi, belki 1 mandalina, 1 kasik yogurt
oglen bol salata olabolirdi. hafif guzel bir gun olmus.Bugnku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
2yk menemen
4zeytin
Az domates
Sekersiz cay
Ara
1kase sekersiz hosaf
Oylen
Avuc ici kadar pisi
1tk recel kendimiz yaptik
2yk patates salatadi
Sekersiz cay
Ara
Yarim armut
Aksam
Salata
1kepce corba
mektup isini naptn cnm merak ettm.Yok tatlım daha donmedik
Sımdı kı benzıyor muBiliyom o agriyi iki sene once hamile kalmistim ozaman oyle agrim oluyordu dusk yaptim sonra
Bu hafta buralardamısın cnmGunaydin kızlar haftasonu evde degildim gelemedim napiyonuz![]()
daha gece olmamıştı o zamanKız napıon burda cumartesı gecesı![]()
sormaBuraya nolmus beyle
Kurumuşsunuz![]()
izinden mi döncen bebegim anlamadım
Evet canım sabahtan ikindi vaktine kadar buralardayimBu hafta buralardamısın cnm
daha gece olmamıştı o zaman![]()
sorma
izinden mi döncen bebegim anlamadım![]()
Evet canım sabahtan ikindi vaktine kadar buralardayimsonra esim isten geliyo giremiyom
![]()