Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ızınden donmek ıstıyrm
Ikı cumadır bıldırım yapmıyrm
Donmem ıcın ızne ayrıldııgımm75.8 in altında olmam lazım degıl mı
Sekerım oldugun kadarı yeterlı
Kızlar benı lıstye sokun ılgılenın benlan :KK70:
:D:D izine ayrıldıgın kiloya gelsende yeterli kuzu ama eksi olsan daha güzel olur tabii :KK53:

Kızlar ızınden donmek ıstıyrm
Ikı cumadır bıldırım yapmıyrm
Donmem ıcın ızne ayrıldııgımm75.8 in altında olmam lazım degıl mı
Sekerım oldugun kadarı yeterlı
Kızlar benı lıstye sokun ılgılenın benlan :KK70:
İlgilenirim senlan ama ben cumalari takimda olamiyom:deli: gel bencede listeye sonra kilo alırsın :silah: benim gibi :silah:

Gunaydn cnm okul nasil gectii:deli:

ben ugradm sadece dun nenu paylasimi yapmadm oda dun kizim cok rahatsizdi yazamadm yediklerimii:bicak:
Gunaydin kuzum cok guzeldi kiz:halay: herkes beni kizimin ablasi saniyomuş şok oldular:KK70: en genc anne bendim tabi :KK53:yidik içtik oynadik eglendik cok iyi geldi:halay::kahve:kilo aliyom :kahve:hii hii:kahve:

yaa geçmiş olsun bebeğim neyi vardııı:110::110::110:
gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum :KK42:

Gunaydin kuzum cok guzeldi kiz:halay: herkes beni kizimin ablasi saniyomuş şok oldular:KK70: en genc anne bendim tabi :KK53:yidik içtik oynadik eglendik cok iyi geldi:halay::kahve:kilo aliyom :kahve:hii hii:kahve:
ovvv cok havalii:KK59:en genc ve fit anne :KK59:oynadiysaniz gitti o kilolarrr :KK30:

gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum :KK42:

ovvv cok havalii:KK59:en genc ve fit anne :KK59:oynadiysaniz gitti o kilolarrr :KK30:

ya işte derdinide söyleyemiyo insan üzülüyo az büyük olsa şuram agrıyo dese care bulunur :anne:

Kasiklarina karnina ayak altlarina masaj yap canim gazini rahatlatir belki:anne:
Hee oynadik ama gitmedi kilolar:D

:eek::eek::eek:benddeeeeee
giydiklerimi yakıştırmıyom artık kendime:ruh:
Valla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerim:D zamanında ağırlık çalışmanin faydalari:KK30: kendimi övmicimiii falan mi sandindi:KK30: balik gibim oldum :KK30: ve ağırlık çalışmaya basladim hamlamişim heryerim agriyo:KK70: dün dinlenme günümdü bugun ağırlık time:KK28:

Valla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerim:KK70: zamanında ağırlık çalışmanin faydalari:KK30: kendimi övmicimiii falan mi sandindi:KK30: balik gibim oldum :KK30: ve ağırlık çalışmaya basladim hamlamişim heryerim agriyo:KK70: dün dinlenme günümdü bugun ağırlık time:KK28:
bende spora başlıyim bari :halay::halay:
demek dar pantolon giydin :KK51: bende alaym kendime darcana bari ama göbegi napcaz:işsiz:

günaydın kızlar
günaydın kuzuuummmm :KK37::KK37:

Back
X