Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee öle olunca daha mı masum oluyo :KK53::KK53::KK53:
annem ev makarnası yapmış bez torbanın içine koymuş getirdi bana yufka da var sironda var kutuda duruyolar öle gariplerim :KK53:
ev makarnasi cok basit mayasiz bol yumurtali hamur goguruyorsun o biraz dimlencek sonra unla aciliyor sacta az pisiyor bezin icine konuluyor kurumasin diye sonra uzun genus seritler kesiliyor onlarda ince ince kesiliyor valla ben her sene kv demle 30 kilo falan kesiyoruz

kötü düşünme kuzu iyi düşün iyi olsun :dua:
Allahım aratmasın ya rabbim isteyen herkese nasp etsin inşallah :emir_bebek:

hee tabikide ekmeknen :tokat::tokat: 62 olmuşun hala ekmek sayıklıyon:tokat:
ben ekmekten almadım kiloyu canaısı :KK53:

Keske hepimiz ayni sehirde olsak bellimi olur ilerde belki gorusurduk benim bebisim olunca gormeye gelirdiniz :deli::deli::deli::oha::oha:
keptinle biz aynı şehirdeyiz ama görüşemedik :KK53: güzel olurdu canım sen hangi şehirdesin:KK64:

gunaydin arkadaslar cok fazla katilamiyorum ama bundan sonra daha cok ugrayacam ins
Keske hepimiz ayni sehirde olsak bellimi olur ilerde belki gorusurduk benim bebisim olunca gormeye gelirdiniz :deli::deli::deli::oha::oha:
canim Allah gonlune gore versin ins seni cok iyi anliyorum cok ugrasmistik cocuk konusunda biz 3 defa anne karninda kaybetmistik bebekleriMizi.Allahim acaba birgun Benimde sagimda solumda bebeklerim oynayacaklarmi kosturacaklarmi derdim hep sukurler olsun 2 tane prensesim var.Rabbim evlatlarimizin varligiylada yokluguylada sinamasin ins isteyenlerin kucaklarini doldursun Rabbim ins biran once

aynı sehirde olanlar da görüşemiyo ki poncikbirgelincik poncikbirgelincik :KK53::KK53::KK53::KK53:

ev makarnasi cok basit mayasiz bol yumurtali hamur goguruyorsun o biraz dimlencek sonra unla aciliyor sacta az pisiyor bezin icine konuluyor kurumasin diye sonra uzun genus seritler kesiliyor onlarda ince ince kesiliyor valla ben her sene kv demle 30 kilo falan kesiyoruz
hee biliyim bizde annemle yapıyoduk her sene bundan sonra kendim yaparım artıkın evde azar azar :KK51:
ben ekmekten almadım kiloyu canaısı :KK53:

keptinle biz aynı şehirdeyiz ama görüşemedik :KK53: güzel olurdu canım sen hangi şehirdesin:KK64:
kim bilir neler yedin kaç tabak mantı yedin cabuk söyle :tokat:

ya işte derdinide söyleyemiyo insan üzülüyo az büyük olsa şuram agrıyo dese care bulunur :anne:
aynen cnmm :(

Kasiklarina karnina ayak altlarina masaj yap canim gazini rahatlatir belki:anne:
Hee oynadik ama gitmedi kilolar:KK70:
yPyrm cnm ama o huzursuzlugu baslynca gozu hicbirsey gormi:KK53:
yerrttnce oynamdnz demek:KK53::KK53::KK53:
Bol bol masaj yap canim kiyamam kuzuya:anne:
:KK15:

Verdim eşime kuzum su an bir şeyler yoluna girdi gibi ama bilmiyorum hâlâ tam
ins duzelr cnm. ins cok anlysli hal alir.
hee öle olunca daha mı masum oluyo :KK53::KK53::KK53:
annem ev makarnası yapmış bez torbanın içine koymuş getirdi bana yufka da var sironda var kutuda duruyolar öle gariplerim :KK53:
ayyyy canlarm ne guzeldr knlat:KK53::KK53:

gunaydin arkadaslar cok fazla katilamiyorum ama bundan sonra daha cok ugrayacam ins

canim Allah gonlune gore versin ins seni cok iyi anliyorum cok ugrasmistik cocuk konusunda biz 3 defa anne karninda kaybetmistik bebekleriMizi.Allahim acaba birgun Benimde sagimda solumda bebeklerim oynayacaklarmi kosturacaklarmi derdim hep sukurler olsun 2 tane prensesim var.Rabbim evlatlarimizin varligiylada yokluguylada sinamasin ins isteyenlerin kucaklarini doldursun Rabbim ins biran once
Insallah dedigin gibi olur allah evlatlarinida sana bagislasin anali babali buyutsun acilarini gostermesin bidaha

aynen cnmm :KK43:

yPyrm cnm ama o huzursuzlugu baslynca gozu hicbirsey gormi:KK53:
yerrttnce oynamdnz demek:KK53::KK53::KK53:

:KK15:

ins duzelr cnm. ins cok anlysli hal alir.

ayyyy canlarm ne guzeldr knlat:KK53::KK53:
güzellerrr minnikler :KK53:üçgen yufka yapmış anam ama ben ramazana kalsın istiyorm kışın kullanmıcam galiba :D

cok aciktim mitfak bekle beni:KK53::KK53:
bende acıktım öğle yemegine gidicem şimdik sen daha kahvaltı yap :işsiz:

valla hiç mantıda yok hep abur cubur cips cikolata tatlı puding :KK70:
su tm duymak ıstemiyorum:KK47::KK47:

iyi ve şişkoyum kuzum sen nasılsın kaç kilosun :deli::deli:
Kilomu bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçsı yediklerime az dikkat ediyorum ama ara öğünler sıfır canım kek türü şeyler istiyor sürekli

iyi değilim cünkü mesajıma cvp vermedin :63:

ahahahah adamlar zekiii tok tutar o naapsınlar mola yerlerinde mi yesinler bi corbaya 10tl mi versinler :KK70::KK70::KK70:
kuzummm görmedm ki gel sarılalım :KK74:
İnşallah aşeriyosundur:halay::KK200: kek cok severin:KK51:caylan:KK51:yirim onu guzelceneh:KK51:nazikceneh yirim onu incitmeden:KK51::KK70::KK70::KK70::KK70:
yok öyle değil gözüm aç herşey istiyor cnım :D :D

Esimle disari cikicaz idrar testi alicm bugn olsada olmasada yarina randevu alicm doktoruma
erken gebelik al bazen idrarda çıkmıyor çünkü

kuzuuu sende mi tedavi görmüştünn bak nasip olmuş işte ne güzel minik minik geziyodular simdi evde :emir_bebek::emir_bebek:

güzellerrr minnikler :KK53:üçgen yufka yapmış anam ama ben ramazana kalsın istiyorm kışın kullanmıcam galiba :KK70:

bende acıktım öğle yemegine gidicem şimdik sen daha kahvaltı yap :işsiz:

su tm duymak ıstemiyorum:KK47::KK47:
:deli:
tamam sustum

Kilomu bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçsı yediklerime az dikkat ediyorum ama ara öğünler sıfır canım kek türü şeyler istiyor sürekli

yok öyle değil gözüm aç herşey istiyor cnım :KK70: :KK70:

ben sadece ara öğün değil neler yedim nelrrrr:işsiz:

yok öyle değil gözüm aç herşey istiyor cnım :KK70: :KK70:

taaa cuma gününden o mesaj yalnız :KK53::KK53:

Back
X