Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de size katılmak için sabırsızlanıyorum:27: ama halimden çok da şikayetçi olmicam, hamileliğin tadını çıkartıcam bundn sonra muhtemelen bi daha bebek düşünmeyiz, o komik hamile tişörtlerinden de alıcam bahçıvan kotlardan da, tombili tombili dolaşıcam ortalıkta:1:

nev, duraklma dönemi olduğunu düşünmüyorum kalori kısıtladığımız zaman vücut da yakmayı azaltıyor, yediklerimizin 1/5'ini sindirim için harcıyoruz, yani 1400 kal. alırken 280 kalorisini sindirime ayırıyordun şimdi ise 140 kalorisini, bu da senin yaptığın 20-25 dk. yürüyüşün kalorisi.
duraklma dönemine gelince ben yaşadım, 67 kilodayken buraya geldim, ramazan başı idi , hızla 63 kiloya düştüm, sonra 3 ay kadar yerimde saydım. tabi sürekli diyet yapmadım o 3 ayda , ama ne zaman ki yapmam gerekenieri harfiyen yaptım (kalorime ve araöğünlerime+ yeşil çaya sadık kaldım) üstüne yürüyüş de koyunca kilolar kıpırdanmaya başladı. 67 den önce verdiğim bi 7 kilo vardı, biraz o sebepten biraz da ramazanda su kaybettim sanırım bu yüzden verdiğim sular geri gelip tartıya yalan söyletti:1:
inanma sen o tartıya yalan söylüyodur, bir de o 2 öğün müslili diyet çok ağır bi diyet bence 1 öğün yapsan daha olumlu etkilenirsin. (bana kalsa ben o müsliyle araöğün yaparım:27:) ya da 2 öğün yapmak istiyor çok uzun tutma bence diğer düşük kalorili veya şok diyetler gibi düşün onu da...

kızlar , benim kız kardeşim de ikiz hamileydi, bu gün 34 haftalıkken doğum yaptı, bebekler küvözde, kendisi de psk. olarak çok iyi sayılmaz (hatta beyin felci falan diye çok korktuk, korkudan dili tutulmuş kızın) onun için Salatı tefriciye dağıtıyorum. 4444 tefriciyenin 1111 ini burada dağıtmayı düşünüyorum, haftaya çarşambaya kadar okuyabilecek olanlarınız varsa sevinirim.
ah canım allah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşturur inşallah.rabbim yardımcınız olsunn.. ben reglim.. okuyamam o yüzdenn

bu arada bugün regl olduum..ya kaç haftadır bekliyordum şimdi geldi. haftasonu da kocam gelecek. ne yani kardeş kardeş mi yatacaaazz?:17::17:bu dönemi kısa kesen bişe var mı bildiniz yaa?ay bende utanma filan kalmadı biliyorum ama napim siz yabancı değilsiiin:34::34:
man haaaa çok zararlı.. mesela banyo yapmak da erken bitirebiliyor bu yüzden banyo yapmak iyi değildir mesela.. sakın böle düşünmeee

yemekte mantı varrr allahım sabır ver bana....:5:
çok az yedim deeeeee:56::56::56::56:

canım şuna bakar mısınız? sizce ne kadar doğrudur. normalde fiyatı 350 miş kampanya var birkaç test daha 75 e. ayy merak da ettim aslında ama çok pahalı York Testi Nedir?
ya mesela yumurtaya intoleransın var çıkarsa yumurtayı bırak tüm probblemlerin çözülsün diyor. kullannaların yorumlarını okudum. mayaya toleransı olanlar bırakınca tüm rahtsızlıkları düzelmiş.
kız kanal d deki doktorlar çok övüyorlardı bunu.. insanın maydonaza bile intoleransı olabilirmiş.. ne kadar doğru bilmeme ama denenebilir

benimde karın bölgem için problem var sabah banyoya girerken anne bu göbeğim ne olacak dedim annem bence çok iyi toparladı dedi çünkü benim karnım hamileyken büyük boy plates topu gibiydi gerçekten abartmıyorum bir gün resim eklerim doğuma giderken ki halimi,bende düşünüyorum biberiye yağını ayşegül yapıyordu sanırm faydası olur mu bende yapıcam....
aynen benimde karnım kocamandı.. doğumdan sonra hastanenein koridorunda dolaşırken başka bi bayan bana doğum ne zaman demişti.. sinir oldum..düşünsene doğuruyorsun ama millet seni hala hamile sanıyor ıyyyyy.. ama çok şükür benim orantılı gidiyor

banada koca alır mısın :27:
koca seni alcak yakında hiç merak etme... hem de açık artırmayla bile paha biçilemicek sanaaa kaptanımm:27:

fadime benim o koca karnım doğumdan sonra inmişti hatta narkozdan uyanınca hemen karnıma bakmıştım ve çok tuhafıma gitmişti balon gibi inmişti.....

şevket sarıbay sitesiymiş,nasıl bir yer ayşegül ?
canım mevki olarak bilmiyorum dur bi sorıyımm
benimde karın bölgem için problem var sabah banyoya girerken anne bu göbeğim ne olacak dedim annem bence çok iyi toparladı dedi çünkü benim karnım hamileyken büyük boy plates topu gibiydi gerçekten abartmıyorum bir gün resim eklerim doğuma giderken ki halimi,bende düşünüyorum biberiye yağını ayşegül yapıyordu sanırm faydası olur mu bende yapıcam....
kullan kullann faydası varr ben sürüyorum 1 haftada farkı göreceksin...
allah canını almıyaa:1:koca dediğn nedir iş ki ankarada olsun:52:

:16::16:esracımm çevre yolunun arka tarafı merkez diyelimm heryere yakın arabasız olmaz ama...devlet hastanesinin arkası alışveriş merkezine yakın hoş bitenecik alışveriş merkezimiz var ama olsun o da yoktu 2 sene öncesine kadar...güzellik merkezlerine yakın:16:aktiva diye bi yer var mesela çok yakın sizin siteye dans kursuna yazılmayı düşünüyodum yazın orda gel beraber gidelim şekerimmm...ama belin müsade ederse tabii...o civarda kreşte çok yusuf için güzel yerler çok...

:16::16:esracımm çevre yolunun arka tarafı merkez diyelimm heryere yakın arabasız olmaz ama...devlet hastanesinin arkası alışveriş merkezine yakın hoş bitenecik alışveriş merkezimiz var ama olsun o da yoktu 2 sene öncesine kadar...güzellik merkezlerine yakın:16:aktiva diye bi yer var mesela çok yakın sizin siteye dans kursuna yazılmayı düşünüyodum yazın orda gel beraber gidelim şekerimmm...ama belin müsade ederse tabii...o civarda kreşte çok yusuf için güzel yerler çok...

çok sağol ayşegülcüm inşallah, gideceğime daha inanamıyorum inşallah hastanede problem olmazsa planımız 3 sene kalmak,hafta sonu eşya bakıcam dedi ben site hayatını seviyorum arabamız var sorun olmaz zaten hergün avm de oluruz biz yaz olması güzel gezeriz hoş biz kar kış demeyiz gezmek olunca oğlumda seviyor eşimin tersine ana oğul geziyorduk nasip olursa malatyada beraber gezeriz......

çok sağol ayşegülcüm inşallah, gideceğime daha inanamıyorum inşallah hastanede problem olmazsa planımız 3 sene kalmak,hafta sonu eşya bakıcam dedi ben site hayatını seviyorum arabamız var sorun olmaz zaten hergün avm de oluruz biz yaz olması güzel gezeriz hoş biz kar kış demeyiz gezmek olunca oğlumda seviyor eşimin tersine ana oğul geziyorduk nasip olursa malatyada beraber gezeriz......

hadi bakalımmm inşallah huzurla yerleş bakalım evine...güzel günler seni bekliyoo:16:

[QUOTEllh ca=roseberry;19038138]kızlar ben buraya çok ama çok alıştım hepinizi çoooook seviyorum,iyi ki varsınız siz olamasanız ben bu kiloları nasıl verirdim şaka maka bugün itibariyle 6 kilo verdim......[/QUOTE]

maşallah canım..........

ara öğünde tüketilirse
Ciğerim ara öğünde olmaz,kalorisi az değil.Normal bir kahvaltı kadar,40 gr müsli,200 mil süt ve yarım muz nerden baksan 250-280 kal.Kalorisi yüksek,ben aşırı tok tuttuğu için geçemiyoruzm 700 ü,bi de spordan sonra yemek yemek istemediğim için cacıkla geçiştiriyorum akşam yemeklerini ondan.Yapmışken 2 öğün yap,21 gün dişini sık,seveceksin bana güven.

benim kız kardeşim yaptı hiç kaçamaksız 1,5 ayda 8 kilo verdi müsliyle......59 kilodan 51eindi...

hahaha feda olsun sana kocalar canım...............

iyi geceler kızlar geçmiş baya birikmiş okuyamadım vaktim yok koca evde olunca anca böyle iki arada bir derede giriyorum :6:

bugün yemek saatlerim bi acayip oldu benim :39:

12 30
1,5 dilim çvadar ekmeği
6 zeytin
1 domtaes
1 kk peynir

ara yeşil çay form çay

15 30
3 kaşık ıspanak kavurma

ara yarım k bar
yeşil çay

20 00 geç oldu yemek dışarı çıkınca
fırında balık
1 dilim köy ekmeği

az önce diğer kalan yarım k barı götürdüm :97:

şimdi 5 1 yerde çyı içiyorum

kendimi şiş hissediyorum aslında karnım aç ama :26:

kızlar ben buraya çok ama çok alıştım hepinizi çoooook seviyorum,iyi ki varsınız siz olamasanız ben bu kiloları nasıl verirdim şaka maka bugün itibariyle 6 kilo verdim......
Canımsın.Ben de seni,hepinizi çok seviyorum dava arkadaşlarım :1: Cidden hergün saatler geçirdiğim,gözlerinin rengini bildiğim insanlardan çok daha yakın geliyorsunuz bana.Kader ve hedef birliğimiz içime sıcacık bir his veriyor.İyiki varsınız :16:
Canlarım sanırım ben su tutmuşum,bugün tartı çok olmasa da geçen haftaya göre farklıydı.Bu regl düzensizliği,sürekli ödemden fenalık geldi artık.En iyi dostlarım kiraz sapları oldu :2:

Son düzenleme:
fadime benim o koca karnım doğumdan sonra inmişti hatta narkozdan uyanınca hemen karnıma bakmıştım ve çok tuhafıma gitmişti balon gibi inmişti.....
ah ne güzel esra.. benim baya bi sonra indi ama çok şükür millet der ya sezaryandan sonra göbek kalır diye hiç öyle bi sıkıntı çekmiyorum şimdi.. bi de ben mekik felan da çekmiyorum tek sporum yürüyüş ama yine de heryerimden düzenli gidiyor

yaşasın esra&ayşegül kardelşiği :64::64::64: oh hemen de buldunuz valla yapılacak şeylerii
[QUOTEllh ca=roseberry;19038138]kızlar ben buraya çok ama çok alıştım hepinizi çoooook seviyorum,iyi ki varsınız siz olamasanız ben bu kiloları nasıl verirdim şaka maka bugün itibariyle 6 kilo verdim......

maşallah canım..........

benim kız kardeşim yaptı hiç kaçamaksız 1,5 ayda 8 kilo verdi müsliyle......59 kilodan 51eindi...

hahaha feda olsun sana kocalar canım...............[/QUOTE] selinay peki daha sonra geri ldı mı kiloları????asıl mesele bu.. normal yeme düzenine döndüğünde almadıysa denemeye değer müsli programı

günaydın 14 takımın burda olmayan çıtır adayı hatunlarııı...dışarısı o kadar güzel kii.. ilkkez güneşin beni terlettiğini hissettim.. özlemişim sıcağı ve güneşi. sanki herşey tazelenmiş gibi etraf mis mis kokuyor.. canım hiç bişey yapmadan dışarıda akşama kadar yürümek istiyor..

dünkü menümü yazıyım hemen

sabah
2 dilim k. ekmek+1 domates+1 kk peynir

ara
1 elma

öğleyin:59::59::59::59:
1 simit+1 şekerli çay+5-6 batırmalık tahin+domates+salatalık+1 kk kaşar ve beyaz peynir

ara
1 hobby gofret

akşam
3 yk bulgur pilavı+salata+1 bardak ayran+fırında yapılmış 3 parça baget+az biraz patates

dün hep yürüdüm hep yürüdüm bol bol su içtimmm..ama sanki bu hafta veremicem gibi geliyor bana.. bakalım neler olacak yarın..:18::18::18::18:

günaydın 14 takımın burda olmayan çıtır adayı hatunlarııı...dışarısı o kadar güzel kii.. ilkkez güneşin beni terlettiğini hissettim.. özlemişim sıcağı ve güneşi. sanki herşey tazelenmiş gibi etraf mis mis kokuyor.. canım hiç bişey yapmadan dışarıda akşama kadar yürümek istiyor..
Aynııııı durumdayım,canım dışarda yürümek istiyor sereserpe.Kızlar kendime il merkezindeki aktardan biberiye(bölgesel incelme),iğde(ödem attırıcı ve regl düzenleyici) ve kayısı yağı (cilt güzelleştirici)sipariş ettim.Bu yeni doğum yapmışım gibi önümde duran tümseği yürüyüşlerden önce göğüsle kalça arasında kalan bölgeye biberiye yağı sürüp streç film sarıp eritmeye çalışıcam.Bakalım neler olacak :1:

Back
X