Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim ananemi almaya gidemedik çünkü hastaneyle işleri varmş yarın endeskopi çekilecekmiş,regl oldum geçen ay tam ameliyata gireceğim sıra olmuştum ve o gün bitmişti bu durmuda bile bu hafta kilolarım gidecek sabah çok hafif bir kahvaltı saat 2 de mama saat 5 te acıktım ekşi yeşil elma yedim saat 7 de bir mama daha içicem sonra finish bu mamaların tadını sevdim çilekli,annemi doktora götürdüm eğer kulağı açılmazsa ameliyt dedi doktor annemde hiç sevmez ameliyatları bakalım ne olacak.....

cuma günü yüzüm için oksijenle bakım aldım annemle beraber gidip gençleşeceğiz :32: :32:

bu arada bugün regl olduum..ya kaç haftadır bekliyordum şimdi geldi. haftasonu da kocam gelecek. ne yani kardeş kardeş mi yatacaaazz?:17::17:bu dönemi kısa kesen bişe var mı bildiniz yaa?ay bende utanma filan kalmadı biliyorum ama napim siz yabancı değilsiiin:34::34:

aynen canım kardeş gibi yatacaksın,bir dahakine artık:1:bu sorunu bende yaşıyorum adamcağız ev tuttum tutacam sayıklıyor ohhhhhhhh canıma değsinnnnn:52:

galiba yaa. neyse benimkisi bir değişiklik isteğiydi ama pişmanlık başladı. bugün koyultsam mı dedim ama vazgeçtim. kendiliğinden aksın.

bence koyultma yaz geldi ara sıra değişiklik iyidir ben çok yakıştırdım havalı olmuşsun....
kızlar akşam arkadaşlara gitcez haberiniz olsun nerde bu kaptan demeyin :52:

beeeeeeen gelddddiiiiiiiiiiiimmmmmm nasılsınız kızlar:))

hoşgeldiiiiiinnnnn canım iyiyiz sürünüyoruz işte :52:
yemekte mantı varrr allahım sabır ver bana....:5:

ayşe nasılsın kız. ya karnm dehşet ağrıyo. evlenince geçer sancıalr demişlerdi ama geçmedi. halbuki ben sırf bu yüzden evlendiydiiimm:9: adet dönemim sonunda biraz da ödem atarsam süper olacak.

doğum yapınca geçer dermişim :66:yalan o zmanda geçmiyor .....

yaaaa ben bir sürü alıntı yaptım niye hepsi çıkmadı,esen bende şu an çok az kalori alıyorum ben metabolizmam şaşırır da aklı başına gelir diye düşündüm şu anda tartıda rakamlar da güzel daha sonra mı durur acaba? benim mamalar 10 günlük sonra normal diyetime geçeceğim....

kız ayşegül ordada o......u var mı vay vay vay allah yardımcın olsun......
elif gözünüz aydın allah en tez zamanda üçünede sağlık sıhhat versin bu dönem çabuk atlatsınlar.......

ayyy aklımda olanlar vardı unuttum :50: :30:

canım şuna bakar mısınız? sizce ne kadar doğrudur. normalde fiyatı 350 miş kampanya var birkaç test daha 75 e. ayy merak da ettim aslında ama çok pahalı York Testi Nedir?
ya mesela yumurtaya intoleransın var çıkarsa yumurtayı bırak tüm probblemlerin çözülsün diyor. kullannaların yorumlarını okudum. mayaya toleransı olanlar bırakınca tüm rahtsızlıkları düzelmiş.

canım 700 kalori çok çok azzz.... beyin yediklerinin az olduğunu bildiği için depolama yapıyor.. bunu bi tehdit olarak algılıyor biraz artır yemeni. ve müsliyi hergün yeme..ben bundan 1 ay önce 70-71 arasına takılıp kalmıştım hem de haftalarca.. sonra 3-4 fazla yedim 600 gr aldım hatta.. sonra diyetime bi sarıldım 1 kg gitti. vücudu böyle şaşırtabilirsin.. bi de sen verdin verdin sıra kalıcı yapışık kilolara geldi.. yerleşmiş kiloyu vermek daha irade ister.. ve uzun süreli diyetlerde haftada bir gün vücudu şaşırtmak gerek bence..
Canım benim,21 günlük bu müsli programında 2 öğün demiş Ender Saraç etkili çözüm için.2 öğün müsliyi yediğim için geçemiyor 1000'i.Ama müsli içeriği sebebi ile fazlası ile karşılıyor besin ihtiyacını.Ben 2 aydır özel günüme girmedim afedersin,sanırım su tutyorum ben duraklama sanıyorum ama,ödem büyük olasılıkla...
nevcim bende duraklama dönemi yaşadım 10 gün felan o ara dondurma yedim bisküvi yedim
sonra artıya çıktım hatta 500 gr dan fazlaydı ama :26:
sonra ilerledim sende bünyeni şaşırt canım :34:
Bugün yarım haşhaşlı börek yiyip şaşırttım bünyecağızımı :1:
nev, duraklma dönemi olduğunu düşünmüyorum kalori kısıtladığımız zaman vücut da yakmayı azaltıyor, yediklerimizin 1/5'ini sindirim için harcıyoruz, yani 1400 kal. alırken 280 kalorisini sindirime ayırıyordun şimdi ise 140 kalorisini, bu da senin yaptığın 20-25 dk. yürüyüşün kalorisi.
duraklma dönemine gelince ben yaşadım, 67 kilodayken buraya geldim, ramazan başı idi , hızla 63 kiloya düştüm, sonra 3 ay kadar yerimde saydım. tabi sürekli diyet yapmadım o 3 ayda , ama ne zaman ki yapmam gerekenieri harfiyen yaptım (kalorime ve araöğünlerime+ yeşil çaya sadık kaldım) üstüne yürüyüş de koyunca kilolar kıpırdanmaya başladı. 67 den önce verdiğim bi 7 kilo vardı, biraz o sebepten biraz da ramazanda su kaybettim sanırım bu yüzden verdiğim sular geri gelip tartıya yalan söyletti:1:
inanma sen o tartıya yalan söylüyodur, bir de o 2 öğün müslili diyet çok ağır bi diyet bence 1 öğün yapsan daha olumlu etkilenirsin. (bana kalsa ben o müsliyle araöğün yaparım:27:) ya da 2 öğün yapmak istiyor çok uzun tutma bence diğer düşük kalorili veya şok diyetler gibi düşün onu da...
kızlar , benim kız kardeşim de ikiz hamileydi, bu gün 34 haftalıkken doğum yaptı, bebekler küvözde, kendisi de psk. olarak çok iyi sayılmaz (hatta beyin felci falan diye çok korktuk, korkudan dili tutulmuş kızın) onun için Salatı tefriciye dağıtıyorum. 4444 tefriciyenin 1111 ini burada dağıtmayı düşünüyorum, haftaya çarşambaya kadar okuyabilecek olanlarınız varsa sevinirim.
Haklısın canım,sanırım duraklama değil ödem tutuyorum.Zaten müsliye geçmekle bünyeyi şaşırtmış oldum.Hani Ender Saraç diyordu ya kalça bacak karın incelecek.Başlarken ölçülerimi almıştım.Bugün tekrar ölçtüm,göğüs 3 cm,kalça 5 cm incelmiş.Evet kilo kaybı gözükmüyor ama inceltiyor,Ender Saraç bu işi biliyor :16:
250 ben okurum canım,yürekten...
700 kalori miii?:50::50:kız kilo düştüğünde kalorini kaça düşüreceksin. 400 e mi. ya 1200 den 700 e düşünce kilo almadığına dua et. vücut kıtlık sembolü verip aldığın her şeyi depolarmış az yersen. sonra yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlere döneriz.
Bitanem müsliden dolayı böyle az kalorili gözüküyor,inanılmaz doyurucu ve besleyici müsli.Zaten her öğün müsliyi 200 ml süt ve 1/2 muz ile tüketiyorum.Ödem canım ya bendeki.Kalçada 5 cm incelme olmuş 4 günde az önce ölçtüm,belli ki su tutuyorum :50:
bu arada bugün regl olduum..ya kaç haftadır bekliyordum şimdi geldi. haftasonu da kocam gelecek. ne yani kardeş kardeş mi yatacaaazz?:17::17:bu dönemi kısa kesen bişe var mı bildiniz yaa?ay bende utanma filan kalmadı biliyorum ama napim siz yabancı değilsiiin:34::34:
Evettt,sana şimdi şak diye kesecek şeyi söylerim.Ama önce 20 günlük gelecekteki yansımalarına bir bakalım:
*Bugün kesicez,böylece kirli kan vücudundan tam anlamıyla çıkmamış olacak ve yumurtalıklarına minumum yahut maksimum zarar verecek.
*Atılmayan kirli kan pıhtılaşacağı için içeride,birdahaki özel gününde damarlardan geçerken sancı yapacak pıhtı atacağın kat ve kat,canın yanacak.
*Parçalanan yumurtalar tam anlamıyla dışarı atılamayacağı için,vücudunda ödem oluşacak ve bir dahaki regl dönemine kadar bu ödem inmeyecek.Sen de kilo veremedim sanıp psikolojik açıdan yıpranacaksın.
Şimdi söyleyim mi nasıl kesileceğini,eşinle kardeş kardeş yatar mısın :27:

yemekte mantı varrr allahım sabır ver bana....:5:
Bol bol su iç canım yemekten önce,''El azim''diyerek otur sofraya ve içine girmeyi en çok istediğin elbiseyi düşün :16:
yaaaa ben bir sürü alıntı yaptım niye hepsi çıkmadı,esen bende şu an çok az kalori alıyorum ben metabolizmam şaşırır da aklı başına gelir diye düşündüm şu anda tartıda rakamlar da güzel daha sonra mı durur acaba? benim mamalar 10 günlük sonra normal diyetime geçeceğim....
ayyy aklımda olanlar vardı unuttum :50: :30:
Canım benim program da,senin program da yöntemimizi değiştirdiğimiz için başarıya ulaşacak illa ki,azim ve sabır,sen başarırısın ben kefilim :16:

ben geldim ananemi almaya gidemedik çünkü hastaneyle işleri varmş yarın endeskopi çekilecekmiş,regl oldum geçen ay tam ameliyata gireceğim sıra olmuştum ve o gün bitmişti bu durmuda bile bu hafta kilolarım gidecek sabah çok hafif bir kahvaltı saat 2 de mama saat 5 te acıktım ekşi yeşil elma yedim saat 7 de bir mama daha içicem sonra finish bu mamaların tadını sevdim çilekli,annemi doktora götürdüm eğer kulağı açılmazsa ameliyt dedi doktor annemde hiç sevmez ameliyatları bakalım ne olacak.....

cuma günü yüzüm için oksijenle bakım aldım annemle beraber gidip gençleşeceğiz :32: :32:

esra canım senin sınav zamanın galiba. rabbim seni isyan edecekmi diye test ediyor.. sen geçersin bu testi. . ay kızlar çok fena gök gürültüsü var korkuyorum. belkim elektrik gidebilüüü.

Canım benim,21 günlük bu müsli programında 2 öğün demiş Ender Saraç etkili çözüm için.2 öğün müsliyi yediğim için geçemiyor 1000'i.Ama müsli içeriği sebebi ile fazlası ile karşılıyor besin ihtiyacını.Ben 2 aydır özel günüme girmedim afedersin,sanırım su tutyorum ben duraklama sanıyorum ama,ödem büyük olasılıkla...

Bugün yarım haşhaşlı börek yiyip şaşırttım bünyecağızımı :1:

Haklısın canım,sanırım duraklama değil ödem tutuyorum.Zaten müsliye geçmekle bünyeyi şaşırtmış oldum.Hani Ender Saraç diyordu ya kalça bacak karın incelecek.Başlarken ölçülerimi almıştım.Bugün tekrar ölçtüm,göğüs 3 cm,kalça 5 cm incelmiş.Evet kilo kaybı gözükmüyor ama inceltiyor,Ender Saraç bu işi biliyor :16:
250 ben okurum canım,yürekten...

Bitanem müsliden dolayı böyle az kalorili gözüküyor,inanılmaz doyurucu ve besleyici müsli.Zaten her öğün müsliyi 200 ml süt ve 1/2 muz ile tüketiyorum.Ödem canım ya bendeki.Kalçada 5 cm incelme olmuş 4 günde az önce ölçtüm,belli ki su tutuyorum :50:

Evettt,sana şimdi şak diye kesecek şeyi söylerim.Ama önce 20 günlük gelecekteki yansımalarına bir bakalım:
*Bugün kesicez,böylece kirli kan vücudundan tam anlamıyla çıkmamış olacak ve yumurtalıklarına minumum yahut maksimum zarar verecek.
*Atılmayan kirli kan pıhtılaşacağı için içeride,birdahaki özel gününde damarlardan geçerken sancı yapacak pıhtı atacağın kat ve kat,canın yanacak.
*Parçalanan yumurtalar tam anlamıyla dışarı atılamayacağı için,vücudunda ödem oluşacak ve bir dahaki regl dönemine kadar bu ödem inmeyecek.Sen de kilo veremedim sanıp psikolojik açıdan yıpranacaksın.
Şimdi söyleyim mi nasıl kesileceğini,eşinle kardeş kardeş yatar mısın :27:

Bol bol su iç canım yemekten önce,''El azim''diyerek otur sofraya ve içine girmeyi en çok istediğin elbiseyi düşün :16:

Canım benim program da,senin program da yöntemimizi değiştirdiğimiz için başarıya ulaşacak illa ki,azim ve sabır,sen başarırısın ben kefilim :16:

kem kümmm... sen yinede sölee dermişim.

5 cm incelme mi süperrr..nasıl bişey bu ya.peki tartıldın mı.vermedin mi görünüyor.çok ilginç ya. spor yapabiliyomusun yoksa halsizlik filan var mı? peki bunu 2 öğün değilde tek öğün yapanlar fayda görüyor mu bilen var mı?

kızlar yıldırım dan modemler çabuk etkileniyo ben çıkıyorum . patlar filan netsiz kalamam hayatta.geçerse gelirim .öptüm sizi byeee

kem kümmm... sen yinede sölee dermişim.
5 cm incelme mi süperrr..nasıl bişey bu ya.peki tartıldın mı.vermedin mi görünüyor.çok ilginç ya. spor yapabiliyomusun yoksa halsizlik filan var mı? peki bunu 2 öğün değilde tek öğün yapanlar fayda görüyor mu bilen var mı?
Söylemem,seni üzecek hiçbirşeyin bile bile parçası olmam,bunu sen istesen bile.Hem kardeşlik de çok güzel bir duygudur,bak şarkısı bile var:Hepiiiiiimiiizzzzz kardeeeeeşizzzzzz :51: Bööö iğrenç bir espriydi,ciddileşiyorum :68:
Canım şimdi bu müsli;fındık,badem,yulaf,bal,kara üzüm,buğday,arpa,yarma gibi mucizesi kanıtlanmış besinlerin öğütülmüş bir karışımı.Müslinin kansere bile panzehir etkisi gösterdiğini de birçok doktor doğruluyor.Epilepsi hastalarının nöbet geçirmesine mani olduğu ve alzeimere engel olduğu da bulgular arasında.
Biliyorsun ben sigara kullanan biriyim.Normalde spor yaparken 2.5 km de kesilirim.Müsliye başladığımdan beri 6 km yürüyorum,bana mısın demiyor.Yorgunluk hissi yok,halsizlik yok.Üstelik acıkma gibi bir duygum da yok 4 gündür.Bugün kilo kaybım yok gibi ama,ödem tuttuğumu düşünüyorum.Zira Ender Saraç'ın iddiası kilo değişimi olmasa dahi,incelme olacağı şeklindeydi,o yüzden merak edip ölçtüm.Bu arada illa ki 2 öğün diyor tam etki alabilmek için.Bendeki müsli bal katkılı,200 ml süt ve yarım rendelenmiş muz katıyorum her öğünde.Tadı da muhteşem.Ben de şimdi kiraz sapı kaynattım içiyorum,bakalım cuma ne sonuç görücem...

ayşe nasılsın kız. ya karnm dehşet ağrıyo. evlenince geçer sancıalr demişlerdi ama geçmedi. halbuki ben sırf bu yüzden evlendiydiiimm:9: adet dönemim sonunda biraz da ödem atarsam süper olacak.

iyiyim gülçinim ayıkmaya calışıyorum valaa...esracım o...u olma mııı???????doluu...:1:
yarım tabak mantı yedimm doydum eski ayşegül olsa 2 tabak mantıyı devirir di..:14:

Söylemem,seni üzecek hiçbirşeyin bile bile parçası olmam,bunu sen istesen bile.Hem kardeşlik de çok güzel bir duygudur,bak şarkısı bile var:Hepiiiiiimiiizzzzz kardeeeeeşizzzzzz :51: Bööö iğrenç bir espriydi,ciddileşiyorum :68:
Canım şimdi bu müsli;fındık,badem,yulaf,bal,kara üzüm,buğday,arpa,yarma gibi mucizesi kanıtlanmış besinlerin öğütülmüş bir karışımı.Müslinin kansere bile panzehir etkisi gösterdiğini de birçok doktor doğruluyor.Epilepsi hastalarının nöbet geçirmesine mani olduğu ve alzeimere engel olduğu da bulgular arasında.
Biliyorsun ben sigara kullanan biriyim.Normalde spor yaparken 2.5 km de kesilirim.Müsliye başladığımdan beri 6 km yürüyorum,bana mısın demiyor.Yorgunluk hissi yok,halsizlik yok.Üstelik acıkma gibi bir duygum da yok 4 gündür.Bugün kilo kaybım yok gibi ama,ödem tuttuğumu düşünüyorum.Zira Ender Saraç'ın iddiası kilo değişimi olmasa dahi,incelme olacağı şeklindeydi,o yüzden merak edip ölçtüm.Bu arada illa ki 2 öğün diyor tam etki alabilmek için.Bendeki müsli bal katkılı,200 ml süt ve yarım rendelenmiş muz katıyorum her öğünde.Tadı da muhteşem.Ben de şimdi kiraz sapı kaynattım içiyorum,bakalım cuma ne sonuç görücem...
haftaya salı bende başlıycam bakalım sana bakarak sonuçlar iii gözüküoo..incelme sağlanması süperrr..:46:

esra sen az dur kilo verme ben sana yaklaşacaktım 6 kilo kaldı..

tabiii tabiiii beklerim canım :52: :52: inşallah sen çabucak verirsin de beraber devam ederiz şekerim :54::54:
iyiyim gülçinim ayıkmaya calışıyorum valaa...esracım o...u olma mııı???????doluu...:1:
yarım tabak mantı yedimm doydum eski ayşegül olsa 2 tabak mantıyı devirir di..:14:

ohhhhh afiyet olsun canım,demi kız onların olmadığı yer mi var,eşim ev tutmuş ama sitenin adını unuttum yaaaa dur bir sorayım...

esenciğime bende katılıyorum müsli çok tok tutyor bende o tokluğu yaşıyordum ama şimdi mamalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama 1 salatalık yedim 2 tane de hurma,esen çok sevindim incelmene kilo vermekten daha iyi bence incelme bazen kilo verip incelme olmuyor ya sinir oluyorum....

esenciğime bende katılıyorum müsli çok tok tutyor bende o tokluğu yaşıyordum ama şimdi mamalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama 1 salatalık yedim 2 tane de hurma,esen çok sevindim incelmene kilo vermekten daha iyi bence incelme bazen kilo verip incelme olmuyor ya sinir oluyorum....
Canım inşallah.Benim vücut tipim odun gibiydi en azami 105 kiloya çıktığım gün bile.Her yer ölçülmüş gibi eşit şişkindi.Verirken de mantiken eşit gder diye düşünmüştüm ama maalesef göğüs altı bölgesi hala şişkin duruor,şaşkınım.Yarın biberiye yağı alıp onunla yürüycem problemli bölgeme sürüp.

benim hiç müslim olmadı ablaaa..:59::59: bende görürsem alıyımda ara öğün olarak deneyim. 2 öğün oalyını yapamam da.

Canım inşallah.Benim vücut tipim odun gibiydi en azami 105 kiloya çıktığım gün bile.Her yer ölçülmüş gibi eşit şişkindi.Verirken de mantiken eşit gder diye düşünmüştüm ama maalesef göğüs altı bölgesi hala şişkin duruor,şaşkınım.Yarın biberiye yağı alıp onunla yürüycem problemli bölgeme sürüp.

benimde karın bölgem için problem var sabah banyoya girerken anne bu göbeğim ne olacak dedim annem bence çok iyi toparladı dedi çünkü benim karnım hamileyken büyük boy plates topu gibiydi gerçekten abartmıyorum bir gün resim eklerim doğuma giderken ki halimi,bende düşünüyorum biberiye yağını ayşegül yapıyordu sanırm faydası olur mu bende yapıcam....

kızlar ben buraya çok ama çok alıştım hepinizi çoooook seviyorum,iyi ki varsınız siz olamasanız ben bu kiloları nasıl verirdim şaka maka bugün itibariyle 6 kilo verdim......

benim hiç müslim olmadı ablaaa..:59::59: bende görürsem alıyımda ara öğün olarak deneyim. 2 öğün oalyını yapamam da.
ara öğünde tüketilirse
Ciğerim ara öğünde olmaz,kalorisi az değil.Normal bir kahvaltı kadar,40 gr müsli,200 mil süt ve yarım muz nerden baksan 250-280 kal.Kalorisi yüksek,ben aşırı tok tuttuğu için geçemiyoruzm 700 ü,bi de spordan sonra yemek yemek istemediğim için cacıkla geçiştiriyorum akşam yemeklerini ondan.Yapmışken 2 öğün yap,21 gün dişini sık,seveceksin bana güven.

Back
X