• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tok tutuyor bebeğim metabolizma hızlandırma özelliği var bı dee:KK76:
deneyecegim bende bir kase yogurda lac kasik yyguluyorsun canim baska bir sey yapiyormusun pisirme va fibi direk paketten alip yogurda mi koyuyorsun tadi nasill:rolleyes:http

donunuda pahali alirmis kiz o :KK70:

yalniz kasin kazak istemis bu ay cok acildik demis ne piskin ya :kusmuk:
eşim bana bot alamadı diye kahroluyo parası olsa koşarak alır eminim insan eşinden kıskanır mı onun ihtiyaclarından kısar mı hiç:KK51:

eşim bana bot alamadı diye kahroluyo parası olsa koşarak alır eminim insan eşinden kıskanır mı onun ihtiyaclarından kısar mı hiç:KK51:
aynen canim huy herhalde bilemedim:eek:
benim kac cesit ayakkabi bot vs var yepyeni duruyor esimle avm ye gittik vitrinlere kayiyor gozum sevdiysen alalim diyor tabi ben almiyorum suyunuda cikarmamak lazim :D

aynen canim huy herhalde bilemedim:eek:
benim kac cesit ayakkabi bot vs var yepyeni duruyor esimle avm ye gittik vitrinlere kayiyor gozum sevdiysen alalim diyor tabi ben almiyorum suyunuda cikarmamak lazim :KK70:
kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olur :KK11: huy değidir o karaktersizliktir :sinirli:
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi:deli:

kendine ailene bonkör eşine cimri öyle huy mu olur :KK11: huy değidir o karaktersizliktir :sinirli:
bnm gözümde sürekli topuklu ayakkabılara sanki giyebiliyomuşum gibi:deli:
o konuda da haklisin tam mersanelik adam:sopa:
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorum :KK53: belki sen arada giyiyorsundur :KK53: evde takiliyorum arada :oops:
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir :KK55:

o konuda da haklisin tam mersanelik adam:sopa:
ayy bende de var onlardan ve ben hic giyemiyorum :KK53: belki sen arada giyiyorsundur :KK53: evde takiliyorum arada :oops:
incecik yuksek topuk ile sahene yuruyen insanlara imrenmisimdir :KK55:
aa sende mi giyemiyosun :D
kına gecemde giydim ayak parmaklarım 1 ay uyusuk gezdim :deli:
bende cok özeniyorum salınarak yürüyolar ya :KK51:

aa sende mi giyemiyosun :KK70:
kına gecemde giydim ayak parmaklarım 1 ay uyusuk gezdim :deli:
bende cok özeniyorum salınarak yürüyolar ya :KK51:
yok cinimmm maksimum 1 saat dugunden kinadan nisandan nisana o da arabada giderken cikariyirum salonda giyiyorum telrar arabada cikariyorim :D
Kiz ben cok dayaniksizimdir kizimi nasil dogurdum bilmiyorum :D

yok cinimmm maksimum 1 saat dugunden kinadan nisandan nisana o da arabada giderken cikariyirum salonda giyiyorum telrar arabada cikariyorim :KK70:
Kiz ben cok dayaniksizimdir kizimi nasil dogurdum bilmiyorum :KK70:
ahahah aabada bende cıkartırım genelde çünkü cok rahatsız edici :D eciş bücüş oluyo parmaklarımız onlara yazık değil mi :D
analık o dediğin sey normalde olsa cesaret edemezsn işin çinde cocugun olunca:KK200:

Back
X