• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede bırakma :rolleyes::rolleyes::rolleyes: #direnorkide :KK70::KK70:
kuzu bugün bol su tüket akşam da cok hafif beslen kayısı suyunu yapmş mıydın:halay:
kuru kaysı yiyorum ama yarına eksi çıkamam eminim çünkü vücudum şiş ayakkabım sıktı yüzüğümde sıktı

Ayy bence getirmezlerse ayip olur yani:KK70: kesme seker getiriyolarmis ahahaggaajahGhah:KK70: borek aglayan pasta rus salatasi mi yapsam sadece :KK64: tatli veya kuru pasta getirirler onu da koydum mu tamamdir:KK75:
borcamda getirebilirler :D:D:D:D hayırdır ne geçmiş olsunnu nolduu

benimde pazara misafirlerim var menümü söyleyim belki fikir olur
sarma su böreği kısır kolay kumpir ya da yalancı kumpir olabilir adı fırında arasına ve sütüne kaşar koyup eritoyrsun bi de tatlı triliçe olabilir

benimde pazara misafirlerim var menümü söyleyim belki fikir olur
sarma su böreği kısır kolay kumpir ya da yalancı kumpir olabilir adı fırında arasına ve sütüne kaşar koyup eritoyrsun bi de tatlı triliçe olabilir
geçen trilice denedm hiç gzel olmadı :63::63:
ay ebnde mi kısır yapsam hazır yapılı slata duruyo dolapta bi bulgur haşlarım kolayıma geldi şu an :D

geçen trilice denedm hiç gzel olmadı :63::63:
ay ebnde mi kısır yapsam hazır yapılı slata duruyo dolapta bi bulgur haşlarım kolayıma geldi şu an :KK70:
ben kısırı çok seviyorum misafirliğe gidince tek kısır olsa bana yeter o yüzden kendimde de yapıyorum

seni döverim bak cok kötü :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
yeme kız artık yemeeeeee:KK34::KK34::KK34: tombalak oldun :KK67: başlangıc kilonun üstüne cıkmışın bide utanmadna söylüyon:tokat::tokat::tokat:
oldum valla yukardan bakınca yanaklarımı görüyorum artık
sıkılıyorum yiyorum napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X