• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görmüştüm onu tvde faydasını görenler söylüyordu ama ben hacamat yaptırmak istiyorum botoks konya da bulamam sanırım
ay evet hacemat ablamda yaptırckmş bakaym faydası olcak mı oluyo diyolar ama

aaa çok geçmiş olsun canım
meyvede getirebilirler meyve suyu yada süt :KK70::KK70::KK70:

ben pazartesi diyet listesi var bitane arkadaşım diyetisyene gidiyo 1 haftada 2700 kg verdi 2400 ü yağdan onu yapmaya başladım 800 gram gitti sonra yemeye devam ettim ama hep nişanlımın yuzunden ben dıyete basladım dıyorum ben senı her halınle sevıyorum diyo hooop bırakıyorum o an :KK53::KK53::KK53:
Hee kesme seker de getirebilirler:Dahahahjaahha yada cay:D
Neymis o at hele bahiyim:sus:

arkadaşlar ben kk de başarı hikayelerinde bi konuda okudum günde 520 defa ya samed çekmek zzayıflmaya yardımcı oluyormuş deneyen var mı iradeyi mi güçlendiriyor acaba

arkadaşlar ben kk de başarı hikayelerinde bi konuda okudum günde 520 defa ya samed çekmek zzayıflmaya yardımcı oluyormuş deneyen var mı iradeyi mi güçlendiriyor acaba
aaa o neymiş ölee sanmıyorum kuzu ya ama belki dediğin gibi iraddeyi sabrı güclendiriyosa yememk için tutoydur kendini

yooh yoh taşıyamma :KK70: ay suyumuzda bugün acıldı pazartesi gelsinler bariii :KK70:

çay gelsin bari o daha iyiii :KK70::KK70:

daha bende görmedim bitince atarım :KK60:
temizlik timmeeeee :D:D:D
mevzumu-var-kamoon-capsi.jpeg

Back
X