- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.241
onu telefonda onuyom zati yemek yerken sarjımı fulliyeyim
iyiki dogmuuuss eşiiiinnn iyiki doğğmuuuşşş eşiiiiinnnn iyiykiii dogmuuusss iyiki dogmuuusssss iyiki dogmuuuss eeeeeeeeşiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
menü güzel begendm pasta haric
nasıl renkli yapıyorsun ki bende onu istiyorum ama beceremedim kiNeyse kafanızı şişirdim gidiyorumkusura bakmayın
her zaman olmuyo ama oldu mu da b.kunu cıkartıyo işte az yüz vermeye gelmiyoevet atarlan biraz size zaman kalmıyor en güzel günleriniz sizin 4 günü orda geçse size ne kaldı
o zaman az sert konuscn tm yaslılara hürmet saygı ama o da b yere kadarranlmıyor kız keşke anlasa
bende diyorm noluyoDeneme yapıyorum kızlar kusura bakmayın
hafta da 1 iyidirher zaman olmuyo ama oldu mu da b.kunu cıkartıyo işte az yüz vermeye gelmiyo
o zaman az sert konuscn tm yaslılara hürmet saygı ama o da b yere kadarr
bende diyorm noluyo
kapını kilitle bence evde yokuz dersnhafta da 1 iyidirbakim bugün de gelirse amcama net konuşurum çekemem öyle
işte sabah işe gelirken beni geren düz kalktığım halde ters yapan olaykapını kilitle bence evde yokuz dersnyada kapıya rahatsız etmeyin yazısı as
işte sabah işe gelirken beni geren düz kalktığım halde ters yapan olaybugün gelmez sanırım
Kızlar günaydın blacksee55 sanırım nıccı
Arkadas banlandı haberınız olsun
Liste vs gorevı varsa ben yardımcı olurum
evet sürekli gelen çok insan var ama bu adam bir gıcıklığım varcok sinir bozucuymş insan işe gitmek istemez
yıldızınız tutmadıysa demekevet sürekli gelen çok insan var ama bu adam bir gıcıklığım var
bir karış boyu var totosu yere yakın kiloluyıldızınız tutmadıysa demek
zayıf mı adam kesin zayıftır
e amcamda bizdenmiş beaaabir karış boyu var totosu yere yakın kilolu
Canım seçenekler var ya yazı yazarken ordaki A harfiyle oluyor muşnasıl renkli yapıyorsun ki bende onu istiyorum ama beceremedim ki
buldum sanırımCanım seçenekler var ya yazı yazarken ordaki A harfiyle oluyor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?