- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #251.141
nerdesin sen kuzumselam kizlarbensiz ne cok konusmussunuz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesin sen kuzumselam kizlarbensiz ne cok konusmussunuz
![]()
Hıh hiçte değil taaammıgecicez bu hafta birinci biz olucaz![]()
dün gözümün önünde mercimekli köfteler pişmaniyeler çikolatalar götürdüler yemedim artık diyetteyim demekten yoruldum kendimden sıkıldım elim köfteye gitti gitti geldi bi süre bulgur yemiycemben yemicem söz bugün son zaten regli olayım kokusu bile yasak![]()
akşama görüşürüz salı sporlarıyla bari azcık ip atlayayım da panlar yükselsinHıh hiçte değil taaammı![]()
kendine bu kadar eziyet etme ama 1 lokma al nefsin kalırsa diyet ilerlemiyor malesefdün gözümün önünde mercimekli köfteler pişmaniyeler çikolatalar götürdüler yemedim artık diyetteyim demekten yoruldum kendimden sıkıldım elim köfteye gitti gitti geldi bi süre bulgur yemiycem
canım sabah kalkar kalkmaz vücutta su oluyor ya ondan gün içinde atılıyor gecen hafta benim de öyleyd, yazmıştım hatta sabah aç karna 63.5 o kaar yedim su içtim akşam 63.6 ödem o ödemAz önce tartıldım 71.6 sabah aç karnına 71.7 idi bu işte bi terslik var![]()
Ay inşallah yaacanım sabah kalkar kalkmaz vücutta su oluyor ya ondan gün içinde atılıyor gecen hafta benim de öyleyd, yazmıştım hatta sabah aç karna 63.5 o kaar yedim su içtim akşam 63.6 ödem o ödem![]()
ozamannn evden yapcan kiz ben öyle yapiom artikahaahhahh evet utandım valla kendimden
olmucam sisko değilim ben
napiyim canım dışardan söylüyoruz sulu yemek yok buralarda hiç çorba söyleidm oda çok kötüydü pişmemiş mercimekler zor ictim![]()
yemeyeydm demiyoda yazmayadım diyo bak hele bakyazmadaniydimmbundn sonra yazmicim hep azar hep azar
iwitt durust oldum gonlu olmadiiimm
dimikkk uyleee![]()
eh o kadar yedikten sonra bi zahmetok yemiyorum tiksindim zaten![]()
sen değil miydin çikolata yemek isteyenbu konunun ben neresindeyim![]()
güzel oldu aferinLÜTFEN YEMEY,N ARKADAŞLAR BAKIN BEN 1 AYDA TOPARLADIM İŞTAHIMI TAM MOTİVEYİM CUMA YA NE KALDI SURDA ARTIK ZAYIFLAYALIM BIKMADINIZ MI AYNI KİLOALRDAN@keptin oldu mu canım
![]()
ya sen nasıl dayanıyorsun ki meyve ile ben niye dayanamıyorum ki![]()
yok ya yemekle ilgisi yok sanki çikolatayı hayatım boyunca yemezsem yemicem gibi birşey olduyemeyeydm demiyoda yazmayadım diyo bak hele bak
eh o kadar yedikten sonra bi zahmet
sen değil miydin çikolata yemek isteyen
güzel oldu aferinara cemkir böyle
korkut
![]()
demaaaaayok ya yemekle ilgisi yok sanki çikolatayı hayatım boyunca yemezsem yemicem gibi birşey oldu![]()
ben öyle motive olamıyorum ya illa yemem lazım 1 lokma da olsa yoksa yemeklere saldırı düzenliyorum pazar günü neler yedin bakimbilmem is yerinde dayanabiliyorum evde daha iyi seyler yiyebilmek icin öyle motvie ediom kendimi:)
mesela yilbasi aksami cok yiyecegimi bildim icin persembe Cuma cumartesi coook az yedim pazarda ne bulduysam yedim genelde öyle motive oluom yani![]()
valaa sanki diyet psikolojisine girdimdemaaaaa![]()
4 gün öyle bi yedim ki istesemde yiyemem ben Dvalaa sanki diyet psikolojisine girdimakşamları ne yemek yapsam acaba hafif şeyler yapmak gerekli ama ne
ya benim gözüm doydu karnım aç4 gün öyle bi yedim ki istesemde yiyemem ben D
corba salata yada doyurucu bi sebze haşlama![]()
hmm anladim... ay vallah bunu sen istedin sayiyommmmben öyle motive olamıyorum ya illa yemem lazım 1 lokma da olsa yoksa yemeklere saldırı düzenliyorum pazar günü neler yedin bakim
ben yedimde noldu yine açım boşver yemeya benim gözüm doydu karnım aç![]()
![]()
otur kalk yapmaktan yiyemedim