• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yemicem söz bugün son zaten regli olayım kokusu bile yasak :mapus:
dün gözümün önünde mercimekli köfteler pişmaniyeler çikolatalar götürdüler yemedim artık diyetteyim demekten yoruldum kendimden sıkıldım elim köfteye gitti gitti geldi bi süre bulgur yemiycem

dün gözümün önünde mercimekli köfteler pişmaniyeler çikolatalar götürdüler yemedim artık diyetteyim demekten yoruldum kendimden sıkıldım elim köfteye gitti gitti geldi bi süre bulgur yemiycem
kendine bu kadar eziyet etme ama 1 lokma al nefsin kalırsa diyet ilerlemiyor malesef

Az önce tartıldım 71.6 sabah aç karnına 71.7 idi bu işte bi terslik var :KK64:
canım sabah kalkar kalkmaz vücutta su oluyor ya ondan gün içinde atılıyor gecen hafta benim de öyleyd, yazmıştım hatta sabah aç karna 63.5 o kaar yedim su içtim akşam 63.6 ödem o ödem :D

yazmadaniydimm :63:bundn sonra yazmicim hep azar hep azar:KK53:

iwitt durust oldum gonlu olmadiii :KK53::KK53::KK53:mm

dimikkk uyleee:KK53:
yemeyeydm demiyoda yazmayadım diyo bak hele bak :tokat::tokat:

ok yemiyorum tiksindim zaten :lülülü:
eh o kadar yedikten sonra bi zahmet :deli:

bu konunun ben neresindeyim :KK70:
sen değil miydin çikolata yemek isteyen :D:D
LÜTFEN YEMEY,N ARKADAŞLAR BAKIN BEN 1 AYDA TOPARLADIM İŞTAHIMI TAM MOTİVEYİM CUMA YA NE KALDI SURDA ARTIK ZAYIFLAYALIM BIKMADINIZ MI AYNI KİLOALRDAN :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:@keptin oldu mu canım :KK70:
güzel oldu aferin :sus: ara cemkir böyle :sus: korkut:sus:

ya sen nasıl dayanıyorsun ki meyve ile ben niye dayanamıyorum ki :kızgın:

bilmem is yerinde dayanabiliyorum evde daha iyi seyler yiyebilmek icin öyle motvie ediom kendimi:)
mesela yilbasi aksami cok yiyecegimi bildim icin persembe Cuma cumartesi coook az yedim pazarda ne bulduysam yedim genelde öyle motive oluom yani:D

yemeyeydm demiyoda yazmayadım diyo bak hele bak :tokat::tokat:

eh o kadar yedikten sonra bi zahmet :deli:

sen değil miydin çikolata yemek isteyen :KK70::KK70:

güzel oldu aferin :sus: ara cemkir böyle :sus: korkut:sus:
yok ya yemekle ilgisi yok sanki çikolatayı hayatım boyunca yemezsem yemicem gibi birşey oldu :deli::deli:

bilmem is yerinde dayanabiliyorum evde daha iyi seyler yiyebilmek icin öyle motvie ediom kendimi:)
mesela yilbasi aksami cok yiyecegimi bildim icin persembe Cuma cumartesi coook az yedim pazarda ne bulduysam yedim genelde öyle motive oluom yani:KK70:
ben öyle motive olamıyorum ya illa yemem lazım 1 lokma da olsa yoksa yemeklere saldırı düzenliyorum pazar günü neler yedin bakim

ben öyle motive olamıyorum ya illa yemem lazım 1 lokma da olsa yoksa yemeklere saldırı düzenliyorum pazar günü neler yedin bakim
hmm anladim... ay vallah bunu sen istedin sayiyommmm

Sabah kahvalti yapmadim kayinvalidemlere ac gitmek icin:D
orda önce yemek yedik
yemekde pilav köfteli patates ve sarma yedim sonrasinda
Tatli olarak kremali bögürlenli bi sey yedim ondan sonra sosisli börekcikler yapmistim onlardan yedim
ondan sonra kendim cikolata yapmistim onlardan yedim gece 12 de kayinpederimin dogumgünü vardi cok sevdigini bildigim icin ona karaormanpastasi yaptim ondanda yedim veee son olarak cikolatali browni pasta yapmistim onu yedim ay bide biara esimin yengesi muhalebili irmiktatlisi getirmis ondan yedim

baska biseyler unuttumu suan bilmiorum:D

Back
X