- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.921
tarti bozuk olabilir miİnşallah yaa ben çok çabuk al ver yapıyorum çok Garib, dün 66 ydim bugun 64 oldum geri
Yeter canım.tmm cnm sag ol 1 cay bardagina 1 cay kasigi nasill
aa ev sahibi isiniz zor yaa apartman yoneticisine soyleyin o halletsin siz muhatap bile olmyin
Hee kızı da babasını bekliyor zaten tövbe tövbeHiç gelmedi. Ay saçmalığa bak yaa hayret bişey. O kadar düşünüyomuş kızının başında duraymış.
Isin icine polis giriyorsa biraz kızışır ortalık zabıta neysede bir konuşsun eşim bakalım zaten fırtına var bir sey yapılamaz bugünBu insanlikla alakali yok namusla ilgili degel bizde elhamdulillah muslumaniz duskunuz bu mecburi ariza giderilecek nasil insanlar yardimci olunacagi yerde bide komşu olmusun yarin bigin komsunun kulune muhtac olursan ne yuzle.. canim ben esime sordum polise şikayet edecekmisin polis esliginde usta gelip yapsin..esim su faturasu yazar bu kadar bilgisi var
Tebrik ederim seni süpersinEvitt kizlar cok mutluyum 598 kalori yakmisim :))
Yok vallah gerçekŞaka yapıyorsun dimi
wuuuu 1.9 kilo demekkkkGünaydın @keptin 61.6 kilom fark ve yuzde su an hesaplayamam da ilerleyen saatlerde bakarim
4 kilo almışsın yaniGünaydın kızlar 72.10 ile aranıza dönüyorum
Ayy evet ama 2 hafta da eski halime dönerim inşallah..4 kilo almışsın yani
Ayy evet ama 2 hafta da eski halime dönerim inşallah..
Regli bitince kafadan 200 gram gitse 71i görcem o bile bir şey.. ne hallere düştük yine biz yaa
BanlamadımKız bangüln’aptın
Vuuuu tebrik ederim süperGünaydın @keptin 61.6 kilom fark ve yuzde su an hesaplayamam da ilerleyen saatlerde bakarim
seninde artık bildirim yapma zamanın geldiGünaydın kizlar hayırlı cumalar
1.5 kg vay canına detoks işe yarıyo galiba14. TAKİM 551. ETAP***
Bir garip (50.7///%)
Melekemal (67.4/ / /%)bildirimde bulunmadıgı için diskalifiye oldu
Favelayn (64 ///%)
munter (69.5/// %)
UMEYYE (70.3/68.8/1.5/2.13%)
orkide1453 (63.5/61.6/1.9/2.99%) yeni üye başl:7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
Ayferelif (64.2/ / /%) 464.etapta bildirimsiz izne ayrıldı yüzdesi 87ye bölündü
lilipit (75.7/75.3/0.09%) 544.etapta bildirimli izine ayrıldı yüzdesi 6ya bölündü
Buki_89(66 ///%)534.etapta bildirimli izne ayrildı yüzdesi 17ye bölündü mezun olmaz istiyor
14. Takim ortalamasi: %
Hemide nasıl1.5 kg vay canına detoks işe yarıyo galiba
Dedimya kusum icagin ortasinda doktora gidicem hapta segisiklik olmazsa bende katilmak istedigimi söyledim zaten atarli gencseninde artık bildirim yapma zamanın geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?