Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

68 e bir düşeyim sonrası kolay ya iş 68i görmekte

sen nasıl verdin 1,5 kiloyu
Aslında pazartesiden bugüne 2.9 kg verdim. 71.7 yi görmüştüm pazartesi. Yılbaşında çok tıkındım Pazartesi karabuğday diyetine başladım. Geceden 1 su bardağı karabuğdayı (greçka) 2 buçuk bardak kaynar suya ıslıyorum. O hemen şişiyor sabaha kadar. Gün içinde onu tüketiyorum. Yanına domates olur, yeşillik olur, probiyotik yoğurt olur, birde günde bir bardak kefir, yeşil çay ya da ödem atıcı çay ve 1 tane soda tüketiyorum. Bol su olmazsa olmaz

Grecka ne giii

öğğğğ onun kokusu berbat evde olduğu gibi duruyor denemiştim nasıl yiyebiliyorsun onu

Biz türkler buna karabuğday diyoz. Ama gerçek adı greçka yine buğday türevi gibi. Ama şekli 3 boyutlu kalp gibi. Biraz yanıksı bi tadı var ama şu an tadına çok takılmadım. Hatta psikolojikmidir nedir sevdim ben. Verdikçe kiloyu inan o kadar mutlu oluyorumki. Ve acayip yararlıymış omega açısından çok zenginmiş. Bir sürü yararları var. Şiddetle tavsiye ederim.

dünkü yediklerim
sabah 2 hurma 1 bardak sütlü nescafe
ara 1 hurma
öğle 100 grkavurma salata yoğurt 1 kase çorba
ara 1 elma 10 fındık
akşam bolca tavuk yoğurt 4 yk bulgur pilavı
su 3 lt

kahvaltını görünce korktum ama sonra iyi toparlamışsın

haşlarken de berbat kokuyor ama bir kere daha denicem kaç gün yaptın bunu kahvaltıda ne yiyorsun
Kahvaltıda ilk iki gün alışmak için 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, biraz zeytin ve 1 kase greçka yedim. Sonraki günler sadece greçkadan dediğim şekilde yedim.

minnak adaycıklarımız

takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız

@tgb1907 (73.8///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65

poncikbirgelincik (63.3/62.4/0,9/%1,42) listeye giriş kilosu 58.4

kaptinn (59.5/59.6/+0.1/-0.16%) listeye giriş kilosu 53.2

SchonerDuft (///%) listeye giriş kilosu 68.7

N Nehir60 (75///%) 2ocak başlangıç kilo75 hedef:60

@selcanmehmetcan (82.8///%) listeye giriş kilosu 76,5

yüzde hesaplama formülü;

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:

keptinn(60/59/1/1,67)

Kahvaltıda ilk iki gün alışmak için 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, biraz zeytin ve 1 kase greçka yedim. Sonraki günler sadece greçkadan dediğim şekilde yedim.
bir bakayım olmazsa pilav gibi yaparım içine fındık ve zeytin yağı koyarım azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…