- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #252.981
Ayy canimm cok gecmis olsun. Okurken icim titredi cok uzuldum rabbim evladinizi size bagislamis senide evladina. Cok cok uzuldum kendini suclayip durma lutfen olabiliyor boyle seyler keske olmasa ama akil tutulmasimi denir bilmiyorum ama maalesef oluyor. Dusunmemeye calis dusundukce o ani yasarsin hep etkisinde kalirsin. Evldina da sana da bir sey olmadi cok sulur bunu dusun mutlu ol bundan sonra daha cok dikkat edersin cnm. Valla cok uzuldum. Cok sukur bir sey olmamis kuzucuguna da sana da. Rabbim korusun tum bebisleriSinir krizi geçirdim, hiçbir şey hatırlamıyorum bile doğru düzgün , kızıma yemek yediriyordum mutfağa tabağı koymaya gittim poşetle oynuyordu koparmış yutmuş odaya bir girdim hiç sesi bile çıkmıyor öksürmuyordu bile parmağımı soktum elime bir şey degiyor ama alamıyordum , çok uğraştım çevirdim olmadı morardi gözümün önünde gözleri kayıyordu artık elim ayağım titriyor bir yandan panik atak var bende sırtına vurdum ters çevirip tekrar baktım biraz yukarı çıkmıştı aldım kocaman bir parça çıktı , hastaneye götürdüm hemen gözetim altına aldılar oksijen falan verdiler iyi çok şükür su an onun iyi olduğunu öğrendiğim an yere yığılmışim kriz geçirmişim bir uyandım serumlar kolumda off gerçekten çok kötü.. kızım taburcu oldu Allah'a şükür çok iyi ama ben bittim bugün ben taburcu olacağım şu saate kadar elim ayağım titriyordu nefesim kesiliyordu ondan beni bırakmadılar hemen . Şimdi iyiyim ama ömrümden ömür gitti nasıl bir aptalim ben öluyordu kızım ellerimde . Hiç düşünemedim onu parcalayabilecegini ..
Ne biçim anneyim ben!!!