- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #253.021
kızlar süpriiiiizzzz![]()
![]()

sağlıkla kucağına al bebişim berketli şanslı gelsin size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar süpriiiiizzzz![]()
![]()
ayy inşallah rabbim ağzından duysun bebişimAminnn kuşummm ben diğer teyzoşlari bekliyorum. Hep beraber hamile kalicaz inshAllah dimi kizlaaarSchonerDuft @selcanmehmetcan
![]()
sağlıkla kucağına al bebişim berketli şanslı gelsin size
çok az kaldıne kaldı ki marta![]()
hayır şubata kadar kızo zaman marta kadar ful time diyet![]()
he tm sorryhayır şubata kadar kızşubatta doktora gitcem martta belli olur ancak
bundan sonra ben yatcam siz spor yapcaksınız ben yicem siz diyet yapcaksınızkaptinn benim ocak 28e kadar ful spor yapmam lazım ay sonunda regli olcam lduğumda doktora gitmeyi düşünüyorum beni baskılayın ya vereyim şu kiloları 65 olmak istiyorum
yok ikimizde pişmanız o duruma burda direk aşılama olcak ya eşşek gibi yapcazhe tm sorryaman ne kaldı ki
bu ay eşinle birikmiş bütün kavgalarınızı edin rica ediyorm
![]()
düşünsene o gün küsüyosunuz biriniz saga döner diğeriniz sola yüz yüze bakmazsınızyok ikimizde pişmanız o duruma burda direk aşılama olcak ya eşşek gibi yapcazya da efendi gibi
valla düşeyim bugün annemdeyiz orda güzelce yaparım spor 45 dakika yeter dimi çok terlemem lazım sular kesilcek yarın su yok bugünde yok yoksam 1 saat yapardımbundan sonra ben yatcam siz spor yapcaksınız ben yicem siz diyet yapcaksınız
yapmayana vurucam kırbacı
düştün elimeeee işin ucunda bide bebek var![]()
ne zaman kavga edeceğimizi biliriz biz dermişimdüşünsene o gün küsüyosunuz biriniz saga döner diğeriniz sola yüz yüze bakmazsınız![]()
ooo yaska mı tanıyo millet bksanaUMEYYE dün neler yemiş
sabah cekmecemde çatal kalmamıştı hepsi makinadaymşyani akşamları az da olsa iş yapmam gerekiyo yoksa durum bu
![]()
Geçmiş olsun tövbee de kız Allah şifa versin.Gittim antibiyotik verdi. Bronşit icin. 3 tanede başka hap verdi. Ama biliyorsa normal öksürük gece yattığımda nefesimi kesiyor böyle duramıyorum yattığım yerde okadar çok yani. Bak şimdi kalktım öksürük var ama normal. Yatsam duramam yine. Yarin başka doktora gidicem film falan çeksin gebericemmi nolucak bileyim![]()
Amin ümoşum sagolasinGeçmiş olsun tövbee de kız Allah şifa versin.![]()