Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

favoriye ekledim canım. yapacağımda bakarım

amcam bir gelsin o zaman izin alayım bayağı kötü çünkü
Tamam kuzum bizi de haberdar edersin gidince :KK15:
bal yok onu alayımda öyle yapayım sağol bebeğim:halay:
ben bide ekmek denicem bakaym yapabilirsem bi fırında 2 tepsi fln yaparım dilimleyip buzluga atarım cok cok olsun tabi ilk piştiginde bitmezse :KK70:
Hee yap yarasin bebise anne karninda beslenme cok onmeli 4 kilo dogdu benim kizim:nazar::KK53: ben cok saglikli beslendim:rapci: ayy ilk pistiginde yememek cok zor çıtır oluyo ya:KK72:

böbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evde :KK43: evde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç :KK43: evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç
Geçmiş olsun canım

böbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evde :KK43: evde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç :KK43: evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç
böbrek için bol su bide ayaklarını sıcak tut başkada bi bilgim yok kuzum dikkat et kendine bende sort atlet geziyodup hep ama artık kat kat giyiniyorum cokk sogudu havalar sende patik fln giy

böbrek için bol su bide ayaklarını sıcak tut başkada bi bilgim yok kuzum dikkat et kendine bende sort atlet geziyodup hep ama artık kat kat giyiniyorum cokk sogudu havalar sende patik fln giy
Ay evde koruyamiyorum kendi mi niyeyse bir sürü patigim var yelegim ceketim giymiyorum ama :( doktora giderim geçecek gibi değil çünkü

Back
X