Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:
Favelayn:
munter:
orkide1453:
tgb1907:
SekerPancarii:

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
keptinn:
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:
Lilipit:
+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın :KK73:
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için :KK6:
:halay:

15-19 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR:KK76:

Bir garip:
Favelayn:
munter:
orkide1453:
tgb1907:
SekerPancarii:

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR:KK55:
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:
Lilipit:
+25

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek :KK62: :spor:
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak En Büyük KK
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın :KK73:
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için :KK6:

Kuzu günaydın :rapci:
Sen abs hareketleri ni ağırlıkla çalıştınmı hiç derhal bu göbeği hizaya sokmam lazım benim ya :KK43:
Yok kuzum absyi agirlikla yapmadim ama tam mekiği goguse agirlik koyup elinle tutup oyle yapabilirsin kalkabilirim dersen:KK53: alt karin calisirkende ben bacaklarima agirlik takiyorum iki bacağımi indirip kaldiriyorum o sekilde makas falan yapiyorum ters mekik yapiyorum

böbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evde :( evde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç :( evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç

Asla yapmam demistim ama yapicigim artık surda düğüne kaç ay kaldı. Zayıflamak bi yana birdr vücudun kendini toparlaması lazım okadar kilodan sonra. 10 kilo az degil. 10da geçen sene verdim zaten. Ayy hemencecik zayıflayalım ♡ cici olalım ♡ ben senin kilonda olsam göbek atarim ahabah

kaç ay kaldı kuzum senin düğününe

Saat kacta kahvaltı yapıyon. Ne yedin bugün

1000 çok ama 500 olsun herkes cwkemeyebilir

Is çıkışı eve 7.30 gubi geldim giriştim eşimde yoktu

Öyle diyorsan hiç yapmicam sen yaptın mı bugün
ben bugün yaptımmm iğrençti :ıslık:

Robot aldik sonunda :halay:Dün fıstık ezmesi ve kakaolu fındık ezmesi yaptimm nefissssssss oluyo yaa kizim da bayiliyo:kk77: sabah birer çay kaşığı yedim kahvemle enerjim bitmiyi sporda :rolleyes:

valla kuzum tadında bişey yok. yani tat almıyorum burnumu tıkayıp içtikten sonra sarımsak kokusu ve tadı geldi içerken gelmedi öğürdüm 2 kez ama şükür çıkarmadım :KK70::KK70::KK70::KK70:
sonradan öğürmemek için ağzına bişiler atsaydın dene bakalım belki işe yarar
Robot aldik sonunda :halay:Dün fıstık ezmesi ve kakaolu fındık ezmesi yaptimm nefissssssss oluyo yaa kizim da bayiliyo:kk77: sabah birer çay kaşığı yedim kahvemle enerjim bitmiyi sporda :rolleyes:
hayırlı olsun canım . kakaoluyu nasıl yaptın

böbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evde :KK43: evde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç :KK43: evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç
Ayy deme kiz niye giyinmiyon guzelce:110: bitkisel bisiler baksak dicem onlarda iyi olmaz

sonradan öğürmemek için ağzına bişiler atsaydın dene bakalım belki işe yarar

hayırlı olsun canım . kakaoluyu nasıl yaptın
Sagol kuzum fındık daha zor çekildi kivama geldi fıstığa gore once yaği çıkıp biraz sıvılaşana kadar çektim sonra goz karari bal kakao ve süt ekleyip cokokrem kivamina getirdim ve nefisssss emin ol cikolata krizlerine super bence :kk77:

Back
X