- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.921
ne yicin öğlenaynen benim de
canım çekti birde kroknlı beyaz çikolata olcak içinde fındıkiyim kiz ccalisiom sen napiyon.... ufff Hemde ne yidim ne yidim, bide noel gectikden sonra bi market var annemlere yakin orasi hep noelcikolatalarini ucuzlatio, ucuzlatio derken yani öyle böyle degil resmen bedava verio gibi bisey oluo 1 cente cikiolata aliosun kocaman kocaman:) annem ordayken tam ucuzlatmaya baslamislar hepimize birer torba cikolata almis annem yani evimde hala o torba duruo yarisini yidim yarisi beklio daha yenmeyi
neler var icinde bi görrrrr
ay o beni wcye cıkarıyodu ama keten tohumu da etkili bilemedimsodalı yeşil çayıponcikbirgelincik yapıyordu ona soralım
ay o beni wcye cıkarıyodu ama keten tohumu da etkili bilemedim
ayy boş boş yirim ben onuDamah zevkime guvenkarabiber at kavururkene
bugün zaman cabuk geçiyogülersiniz tabe
evet yaaa
ayy boş boş yirim ben onuama şimdi olmaz havuc var evde pıra yapcam ona sklıyorum
bugün zaman cabuk geçiyo
seni bi elbiseye etiketledim gördünnü
yollim kiz sana:)ne yicin öğlen
canım çekti birde kroknlı beyaz çikolata olcak içinde fındık
hala mi banli blackkkk@Blacksee55 nerdeeeeee
hint yemekleri diyince 3 ıdıots da bi sahne geliyo gözümün önüneaksama abim ve esiyle yemege gitcem:) aslinda kocisimde davetli ama kendisi gece 10dan önce eve gelemedigi icin ben tek katilcamhint restorantina gitcez hic yimedim hint yemekleri
keten tohumlu yoğurt ve portakal yedim bide bademne yicin öğlen
canım çekti birde kroknlı beyaz çikolata olcak içinde fındık
gördümmm niçinseni bi elbiseye etiketledim gördünnü
coh güzel dimi beyaz olsa tam hamile dış cekimi içingördümmm niçin
heee yaa onu nasıl içiyorsunuz siz anlamıyorum
yooo ağır ağır ilrliyor bksana saat 14 dahaayy boş boş yirim ben onuama şimdi olmaz havuc var evde pıra yapcam ona sklıyorum
bugün zaman cabuk geçiyo
sağol kuzum sen yerimede ye sen 65i gördün nasılsa ben halen 7lerdeyollim kiz sana:)
bol baharatlı oluyor sanırım güzel bir deneyim olcakaksama abim ve esiyle yemege gitcem:) aslinda kocisimde davetli ama kendisi gece 10dan önce eve gelemedigi icin ben tek katilcamhint restorantina gitcez hic yimedim hint yemekleri
bende köz tavuk göğsü salata ayran yedim doydu bugün karnımketen tohumlu yoğurt ve portakal yedim bide badem
demek öyle cabuk ilerliyoheee yaa onu nasıl içiyorsunuz siz anlamıyorum
yooo ağır ağır ilrliyor bksana saat 14 daha
sağol kuzum sen yerimede ye sen 65i gördün nasılsa ben halen 7lerde
bol baharatlı oluyor sanırım güzel bir deneyim olcak
bende köz tavuk göğsü salata ayran yedim doydu bugün karnım
bana niye yooqqcoh güzel dimi beyaz olsa tam hamile dış cekimi için
demek öyle cabuk ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?