Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar naptiniz bu hafta yoğunum onemli gelismelee varmi geçmisi okuyum..
vaaaarrrr ama sen nerdesin diyeti bozmadım dimi
ben kilo vermeye başladım hemde süper veriyorum pazartesi 72 çıktım bugün 70,60 90 mü çıktım wc durumu sıkıntılı dünden wcye çıkamıyorum çıksam daha az çıkacam
sen naptın

poncikbirgelincik hemen göndertiversene bibiğimmm benm telefon şarjda

ağır ğır çıkacaksın merdivenleri der gibi yvaş akıoyyyy

evrene kötü davranıyosnuz

Slm kizlar naptiniz bu hafta yoğunum onemli gelismelee varmi geçmisi okuyum..
sen yoksun işte en büüyk gelişme bu senn nirdaaasıınnn

cumaya az kaldı heycan dorukta
tartı alsam bene tartılcam

Tebrik ederim canim yok bozmadim dun haric kizimin toplu beslemesine kete yaptimdi tadina baktim oo
Reglinin verdigi depresyon vardi cok kotuydum karamsar gibiydim dun bir gun gectiydi okaa umitlendim di olmayım die cok dua ettim bugun hastalandim kismet degilmis neyse devam devamda inanin elimden geleni yapıyorum sanki basiretim bağlandı (gitmiyor okadar hareketliyim ve yürüyüş ble yapiyorum ve coj yoruluyom ben elim kolum bagli anlamadim..ben seker hapi kuloanirken ac kaldigimda verdimdi gecensene kg lari cogunu aldim..

sen bi merkeze gidiyodun kilo kontrolü için ordan ne dediler kuzum bi yol göstermediler mi

Bu cuma gidecem randevu ozaman. Dun kan verdim tahlileri goturecem ona gore diyet verecek..
onlar daha uygun diyet listesi verir bence biz kendimi kafamıza göre yapıyoruz sonucta belki yediğin bişey ters etki yapıyodur sende farkında değilsindir..
ve ayrıca üzülmede rabbim zamanını saatini belirlemiştir bize de beklemek düşer böyle konularda

ben artık günüm geçince ümitlenmiyorum dha kolay atlatıyorum en azından . senide çok iyi anlıyorum kuzum keşke birşeyler bizim elimizde olsa da yapabilsek. tedaviye odaklan bak protein diyetini denesene ben hep öyle verdim ilk zamanlar kolay gitti de sonra hep durdum sonra protein yaptım inan bayağı verdim

Onlari da bağa göndersaane kilo alma neler var bi görimmm

hint yemekleri diyince 3 ıdıots da bi sahne geliyo gözümün önüne
valla bende ne yedim ne gördm kuzu çaktırmadan foto cek bizede göster
hahaha tamam kuzum

he naptıysa artık
hay Allah hic rahat durmuoki
sağol kuzum sen yerimede ye sen 65i gördün nasılsa ben halen 7lerde
hihihi sende görcen canim insallah
bol baharatlı oluyor sanırım güzel bir deneyim olcak
evet bakalim bende merakdayim

coh güzel dimi beyaz olsa tam hamile dış cekimi için
ben sana başka atcam güzelim
pek severimmm

kaptinn kime atcam ne atcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…