- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #255.221

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günü mantı olmamış canım yarın yapsaydın 1 tabak doyasıya yeseydinsabah
ilik limonlu su
1 lk peynir
2 lasik kavrulmus kiyma
1 lokma ekmek
ara
1 hurma
2 kurabiye
aksam
1.5 kase tarhana corbasi
2.5 kasik yagsiz manti
1 avuc cig findik
2 ceviz yerim
Beni kastettin herhalde@Bir Bilen nerelerdesin kuzum
ay evet kiz duzelttim sonraBeni kastettin herhaldeoğlumu uyutuyorum canım
ama 2.5 kasik yedim hemde yagsizPerşembe günü mantı olmamış canım yarın yapsaydın 1 tabak doyasıya yeseydin
Izgaradan sıkıldım canım ya çorba salata ya da ayran salata ile gecistiryim akşam ne yicem ama midem bulandı proteindenyarin sabah normal kahvlti oglen corba izgara salata aksam da salata corba yapsan olmaz mi
Bende bugün yapacam yarın yartilmayacam cumartesiyi merak edeyimkizlar yarin tartilacagim icin bugun spor yapmiyorum. Vucudumu dinlendieiyoeum.![]()
kiz izgaradan skilirmi insan izgara kotftr ye yarin mmm eger oglen izgara yemezsen aksama balik ye bugula veya firinda hafif olur yanina salata mm miss kiz cnm cekti ne pis bogazim benIzgaradan sıkıldım canım ya çorba salata ya da ayran salata ile gecistiryim akşam ne yicem ama midem bulandı proteinden
69.5 olursun bu hizlaBende bugün yapacam yarın yartilmayacam cumartesiyi merak edeyim
rahatszms birazKeptina noldu yaa
Yaa geçer inşallah hemenrahatszms biraz
ins cnm sen naslsnYaa geçer inşallah hemen
İyiyim kuzum çok şükür , bugün çok sevdiğim bir arkadaşım geldi üniversiteden çok iyi oldu benim içinins cnm sen naslsn
iste guzel bir menuuMenümm
Sabah
3 tel peynir
1 tatlı kaşığı bal ve kaymak
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 muz
Öğle
1 tabak salata
Haşlanmış bal kabağı 3 dilim
Akşam
Bir dolu tabak tavuklu salata
1 bardak ayran
1 kase sebze çorbası
Ara
1 elma
iyi canim sevindim senin adina lafa dagitmisisndir birazİyiyim kuzum çok şükür , bugün çok sevdiğim bir arkadaşım geldi üniversiteden çok iyi oldu benim için
ay evet kiz duzelttim sonra![]()
Gündüzden hafif bişeyler yapabilirdinkizlar yarin tartilacagim icin bugun spor yapmiyorum. Vucudumu dinlendieiyoeum.![]()
Tamam canımLuluuu94 canım 30 sk cardio ve 200 ip sanirim 40 puan aslinda ipe devam edebilirdim ama zorlamayim haftasonu da yapicam çünkü