- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.761
kuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorumkaçamakları yapmasan düz 60 ı görürdün valla çok iyi tebrikler canım
gel kuzum gelll ben yavas veriyorummm yetisirsin beniisağol canısı :)
inşaalah canısı
ooo süpersin canımmmm
yesss canısı sana yetişmeye geliyorumm
ben 65 ile hamile kalmak istiyorum aslında olursa 61 63 arası daha iyi olur
tamam cnmmtamam canim denedikce burdada paylasirim bugün bi kendimi su pastaya verimde bakalim nezaman yapcam cokda yogun bi program var bugün
canim sen emziriyordun dimi bende emziriyorum emzirenler icin detoks cayi sorabilirmisin veya icecegi ben hala regl olmadim gep sis uyaniyorum belki faydasi olur. Soramazsan skinti yok cnm
1 hafta 1.ci tabllo 2.hafta 2.tablo 3.hafta 3.cü tablo olarak gidiyor ben et yemiyorum ama etsiz yesem bir hafta olur sanırım sonra değiştirirm . sevdim menüyü uyarım bunlardan birine
inşallah canım ben de ilahi adalete inanıyorumzaten er yada gec yasiyacaktir ben fenaligin ve fesatligin bi cezasi olduguna inaniyorum
ayy çok kötü olmuş ben olsam bende gitmem habersiz gitseniz olmuyor mu annenlere ne işi var sürekli nenenin sizde tövbe stres sıkıntı bitmezevet öyle gercekten oraya her gitigimizde bi gerginlik oluo aramizda... en kötüsüde ne biliomusun nezaman annemlere gitsek babanem mutlaka orda oluo yani düsün artik esim o yüzden cok sIK katilmiyo bana annemlere gitigimde buda üzüyo tabi beni ama onuda anliyorum gecen mesela bi konu gecti bizdeyken iste Kücük görümcem bizde kalcaktiya babanem herkezin yaninda buki calisiyo zaten bide yemekmi yapcak kocasi calismiyo bile o yapar herseyi bulasiklarida yikar gibi sacma sapan bi cümle kurdu esim orda annesi babasi herkz oda öyle deyi Verdi... nekadar gurur kirici esim icin (suan okul okuyup parttime calisiyoya az geliyo babanemin gözüne herhalde)
hızlı ver sende canısı kurabik yemekuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorumnormal yediklerimden cok kismadan istediğim kiloya inmeye calisiyorum bu da haftada mahsimum 600 700 grama denk geliyor alistim artik az oz
Kacamaksiz yasayamam ben
bende seni tebrik ediyorum cnm guzel gidiyorsun
gel kuzum gelll ben yavas veriyorummm yetisirsin benii
tamam cnmm
dun attigin pastayi yapabildin mi
kuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorumnormal yediklerimden cok kismadan istediğim kiloya inmeye calisiyorum bu da haftada mahsimum 600 700 grama denk geliyor alistim artik az oz
Kacamaksiz yasayamam ben
bitmiyo vallah ay nebilim hep orda hep habersiz gittik öyle bikac defa ozamanda mutlaka Telefon aciyo haberi oluo hem geliyo Hemde sonradan annemin burnundan getiriyo haber vermedi gelecegimizi diyeayy çok kötü olmuş ben olsam bende gitmem habersiz gitseniz olmuyor mu annenlere ne işi var sürekli nenenin sizde tövbe stres sıkıntı bitmez
yok tatlim isdeyim daha sonra yapcam yani gece yapcam pastayi cünki isden sonra disari cikcaz esimle ve görümcemle ordan gelince artik:) insallah olur vallah olmazsa pastasiz kalirizkuzum ben yavas emin adimlarla ilerliyorumnormal yediklerimden cok kismadan istediğim kiloya inmeye calisiyorum bu da haftada mahsimum 600 700 grama denk geliyor alistim artik az oz
Kacamaksiz yasayamam ben
gel kuzum gelll ben yavas veriyorummm yetisirsin benii
tamam cnmm
dun attigin pastayi yapabildin mi
1 hafta 1.ci tabllo 2.hafta 2.tablo 3.hafta 3.cü tablo olarak gidiyor ben et yemiyorum ama etsiz yesem bir hafta olur sanırım sonra değiştirirm . sevdim menüyü uyarım bunlardan birine
canim sen emziriyordun dimi bende emziriyorum emzirenler icin detoks cayi sorabilirmisin veya icecegi ben hala regl olmadim gep sis uyaniyorum belki faydasi olur. Soramazsan skinti yok cnm
izine ayırdım seni cnm ama diyeti bırakma kilonu takıldıgın yerden kurtardıgında listeye dönersin hem kafanda rahatlamş olurkaptinn cnm benim durumum ne olacak
GICIK nene desene ne isterler anlamam.bitmiyo vallah ay nebilim hep orda hep habersiz gittik öyle bikac defa ozamanda mutlaka Telefon aciyo haberi oluo hem geliyo Hemde sonradan annemin burnundan getiriyo haber vermedi gelecegimizi diye
ben 1 yumurta ile yapabiliyorum kahvaltı ama 3.cü gün öğğ geliyor senin ara öğünleri sevdim öğlen 200 ml süt 15 bdem favorim olcakya güzel dimi beni bu hafta zorladı biraz sabah peynir olmaması kötüydü bide ekmek
GICIK nene desene ne isterler anlamam.
ben 1 yumurta ile yapabiliyorum kahvaltı ama 3.cü gün öğğ geliyor senin ara öğünleri sevdim öğlen 200 ml süt 15 bdem favorim olcak
evet bence hic anlamiyorumGICIK nene desene ne isterler anlamam.
ben 1 yumurta ile yapabiliyorum kahvaltı ama 3.cü gün öğğ geliyor senin ara öğünleri sevdim öğlen 200 ml süt 15 bdem favorim olcak
teşekkür ederim canım bırakmıycam zaten spora da yüklencem bu noktayı bi kırayım inş gerisi gelecekizine ayırdım seni cnm ama diyeti bırakma kilonu takıldıgın yerden kurtardıgında listeye dönersin hem kafanda rahatlamş olur
sebze çorbası derkenbenimde en sevdiğim öğün o ben fitre kahveli içiyorum karışmadı ona iç dedi
yumurtaya bayılırımama sebze corbası
SİZE YAKIN mı evleri nenenlerinevet bence hic anlamiyorum
sebze çorbası derkenbana göre domtes çorbası bir sebze çorbasıdır yumurtayı haşlama yiyemiyorum ben z.yağı ile kavuruyorum . kahveyi sütlü içiyorum bu arada türk veya nescafe fark etmiyo .. sen sporda yapmıyorsun dimş
Sağol yahemde bol kaşarlı domates çorbası olur sana (sonuçta rakibimsin)
yumurta pişirme şeklinede karışmıyor ister pişirme işter haşlama
spor vermedi basta ama şimdi yürüyüş yapabilirsen iyi olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?