- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.001
Yok yaa veremedim malesefHuiKZSSI6RTTE8DUC
Insallah canim birbirimizi gazlayalim spor ve diyett super bi hafta olsun kilo vermismiydin bu hafta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaa veremedim malesefHuiKZSSI6RTTE8DUC
Insallah canim birbirimizi gazlayalim spor ve diyett super bi hafta olsun kilo vermismiydin bu hafta
Et kavurma kreple iyi gitmiştir :)) afiyet olsun.kreşten sonra ekmeği yemesemiydinz bilemedimmenumude paylasayim
sabah
ilik limonlu su 2 gunkurusu 1 yk pekmez
1 catal suzme peynir
3 zeytin
1 catal tahin helva
2 yk suzme yogurt
2 ad krep
1 porsiyon soganli et kavurma ( krepin icinde koyup yidim)
1 dilim tb ekmegi
1 kase chiali yogurt
1 kase sehriye corbasi
bol izgara tavuk
salata
kuruyemis 1 kurabiye sut ya da cay yerim belki 1 yesil elma da yerimm![]()
Cumaya misafirlerim var ve ben yerim muhakkak şekerli bişeylerVarmısın
Evet canım
Evet canım![]()
Valls canısı çok uzatmayın yap gitsin seve seve büyütün tadını alınEsim istiyo her firsatta kizimin bebekligine doyamadik bi bebek olsa guzel olur diyo kazalar cogaldi derken bu ay hic korunmadik ve tam ovulasyon gunume denk geldi tesadüfen 2 kezaminn kuzum bu sefer saglikli sıhhatli insallah
![]()
Giydim corapliyim bez ütüledim iç çamaşırına koydum iyu de geldiAyağını sıkı giy kuzum çorabıni falan kalin tut hep ayaktan aliniyo
Hee kafami diiniyom acik![]()
Bende seviyorum yanlız kalmayı alıştım da kalmaya daha çok ihtiyaç duyuyorum.Abur cubur ve lavaş

hayırlısı canım kendini hazır hissediyorsan ve durumunuz müsaitse zamanı gelmiş bence kızında büyümüş
Ayy arada yalnız kalmayı bende çok seviyorum![]()
İnternetim yoktu21 miben yokum
antred3 dolandim durdum
nihayett
kac kilosun neden bildirim yapmadin bakimbu hafta ve her harfta yarisiyoruz
bpl cisli olmus bugunu ve hafta icini hafif gecirirsen arti olmaz eksi olursun cnm
bizde s3ni
vuhuu kuzum supersinnhadi siradaki hedef 75
dondu vallaparca parca yaptim cok etkilemedi
ev de sil supur is yapiyorum![]()
Aaa kahvaltı yok zor geçmiştir bugün. Keşke iyi bi kahvaltı yapsaydın. Sonra sıvıa geçirirdin.sabah
1 bardak su
1 kupa yeşil çay
Elma
Havuç
Ikindi
Dolu kase Tarhana çorbası
Bol salata
Çay.
Hoşbulduk canım netim geldi şükür. Ama kiloda veremedim bu hafta umudum var.Naptin Umeyye hosgeldin sonunda netin geldi :))
Tamam canım sen bilirsinCumaya misafirlerim var ve ben yerim muhakkak şekerli bişeyler
Biz baküdeyken gündüzleri yap yalnızdım çok güzeldi o günler yaaValls canısı çok uzatmayın yap gitsin seve seve büyütün tadını alın
Giydim corapliyim bez ütüledim iç çamaşırına koydum iyu de geldi
Bende seviyorum yanlız kalmayı alıştım da kalmaya daha çok ihtiyaç duyuyorum.
Bende kek yedim nutella kaşıkladım birde![]()
Çocuk kismetiyle gelir derler bu zamana kadar maddiyattan bekledik zaten ama kismetAbur cubur ve lavaş

hayırlısı canım kendini hazır hissediyorsan ve durumunuz müsaitse zamanı gelmiş bence kızında büyümüş
Ayy arada yalnız kalmayı bende çok seviyorum![]()
İnsallah sen ve selcanla bir bir gelir hamilelik haberlerimizValls canısı çok uzatmayın yap gitsin seve seve büyütün tadını alın
Giydim corapliyim bez ütüledim iç çamaşırına koydum iyu de geldi
Bende seviyorum yanlız kalmayı alıştım da kalmaya daha çok ihtiyaç duyuyorum.
Bende kek yedim nutella kaşıkladım birde![]()
ay inanirmisin sira gelmiyor. Bugun ev sil supur pazar kahvaltisi utuydu mutfakti derken spor zor yaptim. Ben is bitiremiyorum ve 5 dk bos zamanim olmuyor. Hep kosturmacamunter canım aslında sende yapabilirsin sağlıklı olmak kaydıyla kurabikte yiyebilirsin... günaşırı ama... Hem konuşmuştuk biz bu sağlıklı kurabik olayını hani yapacaktın
![]()
Olmaz dimineler yedin sen ben paket ürün tükettim ama dag havası olunca kilo olmaz fazla azcık koştum yürüdüm ayakta durdum kalori yaktım hep
Cık her şey difrizde olmuyor . Çorba olmazsa olmaz sanırım sizde .kızlar bulur bence sana göre pratik çorbalar
Sağlıklı kurabiye iyi oluyor da 1 taneden fazlası yine zarar aslında
Ağır yaşamlar dimi ben çok izledim onları şimdi evde tv yok diye izlemiyorum
ayy nefisti doymadim doyamadimmEt kavurma kreple iyi gitmiştir :)) afiyet olsun.kreşten sonra ekmeği yemesemiydinz bilemedim![]()
cok sagliksiz olmus kahvalri en onemli ogun bos gecilmissabah
1 bardak su
1 kupa yeşil çay
Elma
Havuç
Ikindi
Bol salata
Çay.
kilo veremedin demekİnternetim yoktukiloda veremedim. Neyse bu hafta tam gaz inşallah
Evet canım rızkıyla gelir çocuk hayırlısı olsun bakalımÇocuk kismetiyle gelir derler bu zamana kadar maddiyattan bekledik zaten ama kismet
Hee hic bisi yapmadan oturmak kahvr icmek kafa dinlemek cok iyi oluyo yaa![]()
Kahvaltı nerde peki ?sabah
1 bardak su
1 kupa yeşil çay
Elma
Havuç
Ikindi
Bol salata
Çay.
Valla gunduz tek kalcan işini yapacan mis gibi otur kitabını oku film izle mis valla .Tamam canım sen bilirsin
Biz baküdeyken gündüzleri yap yalnızdım çok güzeldi o günler yaaherkes üzülüyordu yalnız canın sıkılıyor oralarda diye ama hiç alakası yoktu
Ayy diyet yapmak çok sıkıcı cidden
dün gofret yiyorum eşim hemen atladı hayırdır sen yermiydin öyle şeyler diyo![]()
Gelir kuzum tedavi olayım da gelir allahın izni ile .İnsallah sen ve selcanla bir bir gelir hamilelik haberlerimiz
Hah iyi etmisin sicak tut kendini
Sonra da hayat kısa kendini öyle yasaklar la kısıtlamamayamı karar verdin dediValla gunduz tek kalcan işini yapacan mis gibi otur kitabını oku film izle mis valla .
Ahaha ömür boyu diyet bekliyor senden o zamanyemeyeli çok zaman oldu
Gelir kuzum tedavi olayım da gelir allahın izni ile .
BenGünaydın kızlar şeker diyeti bugün başlıyor hadi bakalım kimler yapıyor
Luluuu94
@selcanmehmetcan
orkide1453
munter
UMEYYE
poncikbirgelincik
Ben yiyorum canım çektimi yoksa gözüm aç kalıyor herşeye saldırıyorumSonra da hayat kısa kendini öyle yasaklar la kısıtlamamayamı karar verdin dedi
Hee ya istediğin saatte yat kalk oh mis