- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilgimiz kadar yapcaz 4 gün dayanamaz mısın ?
Öyle mi o zaman dayanabilirim sanirim deneyeyim en azindanYapabilgimiz kadar yapcaz 4 gün dayanamaz mısın ?
Onlar serbest vücudun sekerede ihtiyacı var. Meyve serbest organik bal pekmez yiyebiliyorsunÖyle mi o zaman dayanabilirim sanirim deneyeyim en azindan
ama gun kurusu yedim iki tane![]()
aynen sağol canım2 yumurta benide çok tok tutuyor sizide sanirm:)afiyet olsun
benim ikinci günüm meyve beni engelliyordu bu sefer 21 güne tamamlayınca en az 3 bekliyorumGünaydın kızlar şeker diyeti bugün başlıyor hadi bakalım kimler yapıyor
@Bir garip
BitmeyenUmidim
orkide1453
munter
@UMEYYE
@poncikbirgelincik
Meyve ve pekmez el yapımı fıstık ezmesi yemezsem bende yapamıyorumbenim ikinci günüm meyve beni engelliyordu bu sefer 21 güne tamamlayınca en az 3 bekliyorum
Günaydın kuzum nasılsıngünayddın kızlarrrr![]()
iyiyim kuzuuumm işte tekrar pazartesiMeyve ve pekmez el yapımı fıstık ezmesi yemezsem bende yapamıyorumbugün yedim mesela ama içinde şeker yok
Günaydın kuzum nasılsın
bakalım cnm ben meyve seviyorum bi de meyvesiz deniycem sabredicemMeyve ve pekmez el yapımı fıstık ezmesi yemezsem bende yapamıyorumbugün yedim mesela ama içinde şeker yok
Günaydın kuzum nasılsın
kaptin ben kaç hafta giremiycem listeyeiyiyim kuzuuumm işte tekrar pazartesi
sen nasılsın diyete devam mı![]()
Devam devam 70.90 oldum kilo verdim spor yaptım bugün de şeker diyetine başladık kızlarla bakalım 1 kilo daha inse süper olacak.iyiyim kuzuuumm işte tekrar pazartesi
sen nasılsın diyete devam mı![]()
Zorlayacaksın 1 2 gün o zaman ama kilo birden gidecek şeker diyetinde 1 hafta da fark ediyor kilobakalım cnm ben meyve seviyorum bi de meyvesiz deniycem sabredicem
izine ayrıldıktan sonra 3. cuma girebiliyosun canımkaptin ben kaç hafta giremiycem listeye
kan degerlerine mi baktırsan bi eksiklik fln mı var acabaDevam devam 70.90 oldum kilo verdim spor yaptım bugün de şeker diyetine başladık kızlarla bakalım 1 kilo daha inse süper olacak.
Iyiyim ama bu ara çok hasta oluyorum eşimde aynısını dedi![]()
anladım cnm hem rgl biter hem de şeker orucundayım bi 58 bekliyorum o cumaya sanırım yüzdem bölünecekizine ayrıldıktan sonra 3. cuma girebiliyosun canım
evet izinde kaldıgın etap sayısına bölüncek yüzdenanladım cnm hem rgl biter hem de şeker orucundayım bi 58 bekliyorum o cumaya sanırım yüzdem bölünecek
Bende varim basladim bugun ikinci gunum ♡♥♡Günaydın kızlar şeker diyeti bugün başlıyor hadi bakalım kimler yapıyor
@Bir garip
BitmeyenUmidim
orkide1453
munter
@UMEYYE
@poncikbirgelincik
Ya kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedimKrep sanki olmamis ama haftasonu artik hafta ici yemezsin olur biter