Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi

listede ufak değişiklik yaptı munter munter SchonerDuft SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim
olsun canısı bizdeki durumda aynı şuanda bizde veriyoruz vermezsek fazla yediğimizden vermemiş oluyoruz bu hafta ne var menülerinde

ben sanırım ipsiz atlarım :KK70:ayaklarım çok kötü sabah yürüyemedim taksiye bindim o derece :sus:saf gibi tek seferde 500 atladım

şeker ve beyaz un olmadan 3 hafta geçirdim yaa görün ızdırabımı :KK70:
ben iple 100 tane atlamayı tercih ederim iple daha zor ve daha etkili . bir seferde de yormamak gerekli aslında spora başladın sanırım sende

günaydın kızlar
günaydın canısı :KK200:

üşengeç miyiz acaba :KK70:
korkakmıyız olcak o :D

Günaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
resime bakamadan alıntıladım :D
kizlar hafta sonu bol yemelil bol gezmelil gecti biraz durumu abarttim yani buhafta az yiyip cok spor yapcam:)
sen hemen verirsin bişi olmaz neler yedin

olsun canısı bizdeki durumda aynı şuanda bizde veriyoruz vermezsek fazla yediğimizden vermemiş oluyoruz bu hafta ne var menülerinde

sabah
1 dilim ananas
1 yumurta
1 dilim peynir
yeşillik tabağı
10 badem

ara:
yeşilçay+2 gün kurusu yada 1 incir

öğlen:
120 gr et+balık+tavuk
salata

ara:
1 meyve + 200 ml süt yada kendi yaptığımız meyveli yoğurt

akşam:
etsiz sebze yemeği
yoğurt

ara:
1 çay bardağı kuruyemiş

*öğlen ve akşam yer değişebilirmiş
ayrıca ikindi ve akşam aralarıda yer değiştirilebilirmiş
bu haftayı çok begendim:eğlence:

sabah
1 dilim ananas
1 yumurta
1 dilim peynir
yeşillik tabağı
10 badem

ara:
yeşilçay+2 gün kurusu yada 1 incir

öğlen:
120 gr et+balık+tavuk
salata

ara:
1 meyve + 200 ml süt yada kendi yaptığımız meyveli yoğurt

akşam:
etsiz sebze yemeği
yoğurt

ara:
1 çay bardağı kuruyemiş

*öğlen ve akşam yer değişebilirmiş
ayrıca ikindi ve akşam aralarıda yer değiştirilebilirmiş
bu haftayı çok begendim:eğlence:
ananas çok şekerli şekeri güzel karşılıcak . 120 gr et tavuk balık menüsünü bulmak zor geliyordu bana eski listelerden birinde vardı . ben et yemicem bu hafta aksilik olmazsa :D ama bende beğendim özellikle ara öğünlerini

Öyle mi o zaman dayanabilirim sanirim deneyeyim en azindan:KK23:
ama gun kurusu yedim iki tane :ıslık:
Canım şeker beyaz un yasak sadece yoksa balsız pekmezsiz bende yapamam

Ya kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
500 de anca ısınıyorum canım ben ;) zamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama
Kizlar günaydın hafta sonu yoktum buralarda ama geriye dönük okuyabildim biraz

21 gün sekersiz diyetine bende katilabilirim zaten 3 haftadir hic seker almadim bi 3 hafta daha almam SchonerDuft SchonerDuft Luluuu94 Luluuu94
Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahil munter munter ;)
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük

günaydın kızlar evde internete giremiyorum cep telefonuyla bağlandıktan sonra giricem ama her gün düzenli menü paylaşımı yapıcam bu sabah itibariyle kilom 78.3 artık buradayım her gün sporda yapıcam çok hırslıyım ve zayıflasam bile buraya yazmaya devam edicem çünkü ben korumada çok zorlanıyorum şeker diyetine ben de katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım hadi bakalım bugün ilk günümüz

günaydın kızlar
Günaydın ;) şeker orucuna başladık Varmısın ;)

ananas çok şekerli şekeri güzel karşılıcak . 120 gr et tavuk balık menüsünü bulmak zor geliyordu bana eski listelerden birinde vardı . ben et yemicem bu hafta aksilik olmazsa :KK70: ama bende beğendim özellikle ara öğünlerini

ya ben ananası yemeyim o zaman dimi onun yerine ne yiyebilirim ki lifli bişey olması gerekiyormuş

kizlar hafta sonu bol yemelil bol gezmelil gecti biraz durumu abarttim yani buhafta az yiyip cok spor yapcam:)
yemekler pastalar yenmiş gezilmişşşş simdi yine diyet :D
burası kürkcü dükkanı kuzu dönüp dolaşıp burda bulusuyoruz :D:D

günaydın canısı :KK200:

korkakmıyız olcak o :KK70:

resime bakamadan alıntıladım :KK70:

sen hemen verirsin bişi olmaz neler yedin
o da olabilir evet :KK53: bwn napim her gittiğimde test istiyolar :KK1:

500 de anca ısınıyorum canım ben :KK66: zamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama

Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahil munter munter :KK66:
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük

zaten hafta sonu kulağın çınladıysa benden ötürüdür :KK70: 2000 ip felan nasıl atlıyorsun bravo :nazar:

meyve 2 ögün serbestse sabah ananasıma devam edip ikindi de elma yedimmi tamam :KK45:

günaydın kızlar evde internete giremiyorum cep telefonuyla bağlandıktan sonra giricem ama her gün düzenli menü paylaşımı yapıcam bu sabah itibariyle kilom 78.3 artık buradayım her gün sporda yapıcam çok hırslıyım ve zayıflasam bile buraya yazmaya devam edicem çünkü ben korumada çok zorlanıyorum şeker diyetine ben de katılmak istiyorum

canım senin kilolar bana yakındı sen nerelere gittin öyle

Günaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
Ayyy süper bizede yap :KK53: diyeti boşverin kızlar :KK70:

zaten hafta sonu kulağın çınladıysa benden ötürüdür :KK70: 2000 ip felan nasıl atlıyorsun bravo :nazar:

meyve 2 ögün serbestse sabah ananasıma devam edip ikindi de elma yedimmi tamam :KK45:
Menülerin çok güzel canım spora başladınmı

kızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi

listede ufak değişiklik yaptı munter munter SchonerDuft SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim
cnm sen bozmadan devam et iyi gidiyorsun bozmazsan kısa sürede hedefe ulaşırsın ben hep bozduğumdan vücudum isyan etti

Back
X