- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.061
70 in altına in bak nasıl atlıyorsun![]()
aynısını bende dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
70 in altına in bak nasıl atlıyorsun![]()
olsun canısı bizdeki durumda aynı şuanda bizde veriyoruz vermezsek fazla yediğimizden vermemiş oluyoruz bu hafta ne var menülerindekızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi
listede ufak değişiklik yaptımunter
SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim
ben iple 100 tane atlamayı tercih ederim iple daha zor ve daha etkili . bir seferde de yormamak gerekli aslında spora başladın sanırım sendeben sanırım ipsiz atlarımayaklarım çok kötü sabah yürüyemedim taksiye bindim o derece
saf gibi tek seferde 500 atladım
şeker ve beyaz un olmadan 3 hafta geçirdim yaa görün ızdırabımı![]()
günaydın canısıgünaydın kızlar
korkakmıyız olcak oüşengeç miyiz acaba![]()
resime bakamadan alıntıladımGünaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
sen hemen verirsin bişi olmaz neler yedinkizlar hafta sonu bol yemelil bol gezmelil gecti biraz durumu abarttim yani buhafta az yiyip cok spor yapcam:)
efsane görünüyor valla tadını merak ettimGünaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
olsun canısı bizdeki durumda aynı şuanda bizde veriyoruz vermezsek fazla yediğimizden vermemiş oluyoruz bu hafta ne var menülerinde
:) bence hiiiic saymayayim bengünaydın canısı
korkakmıyız olcak o
resime bakamadan alıntıladım
sen hemen verirsin bişi olmaz neler yedin
tadi cok harikaydi tek bidahakine cremasini daha fazla yapcam tarifde yazandanefsane görünüyor valla tadını merak ettim![]()
ananas çok şekerli şekeri güzel karşılıcak . 120 gr et tavuk balık menüsünü bulmak zor geliyordu bana eski listelerden birinde vardı . ben et yemicem bu hafta aksilik olmazsasabah
1 dilim ananas
1 yumurta
1 dilim peynir
yeşillik tabağı
10 badem
ara:
yeşilçay+2 gün kurusu yada 1 incir
öğlen:
120 gr et+balık+tavuk
salata
ara:
1 meyve + 200 ml süt yada kendi yaptığımız meyveli yoğurt
akşam:
etsiz sebze yemeği
yoğurt
ara:
1 çay bardağı kuruyemiş
*öğlen ve akşam yer değişebilirmiş
ayrıca ikindi ve akşam aralarıda yer değiştirilebilirmiş
bu haftayı çok begendim![]()
o kadar diyorsun yani:) bence hiiiic saymayayim ben![]()
bende yapcam bundan kardeşime doğum günü mayısta değişik bişi olur sadece içini krema ile doldururumtadi cok harikaydi tek bidahakine cremasini daha fazla yapcam tarifde yazandan
Günaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
Canım şeker beyaz un yasak sadece yoksa balsız pekmezsiz bende yapamamÖyle mi o zaman dayanabilirim sanirim deneyeyim en azindan
ama gun kurusu yedim iki tane![]()
500 de anca ısınıyorum canım benYa kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahilKizlar günaydın hafta sonu yoktum buralarda ama geriye dönük okuyabildim biraz
21 gün sekersiz diyetine bende katilabilirim zaten 3 haftadir hic seker almadim bi 3 hafta daha almamSchonerDuft
Luluuu94
Hoşgeldin canım hadi bakalım bugün ilk günümüzgünaydın kızlar evde internete giremiyorum cep telefonuyla bağlandıktan sonra giricem ama her gün düzenli menü paylaşımı yapıcam bu sabah itibariyle kilom 78.3 artık buradayım her gün sporda yapıcam çok hırslıyım ve zayıflasam bile buraya yazmaya devam edicem çünkü ben korumada çok zorlanıyorum şeker diyetine ben de katılmak istiyorum
Günaydıngünaydın kızlar
ay evet ja okadar hatta dün eve geldigimde patlicam sandimo kadar diyorsun yanisyma o zaman bizim psikolojiyi de bozma
bende yapcam bundan kardeşime doğum günü mayısta değişik bişi olur sadece içini krema ile doldururum
ananas çok şekerli şekeri güzel karşılıcak . 120 gr et tavuk balık menüsünü bulmak zor geliyordu bana eski listelerden birinde vardı . ben et yemicem bu hafta aksilik olmazsaama bende beğendim özellikle ara öğünlerini
sagol canimcanım bence de çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
yemekler pastalar yenmiş gezilmişşşş simdi yine diyetkizlar hafta sonu bol yemelil bol gezmelil gecti biraz durumu abarttim yani buhafta az yiyip cok spor yapcam:)
o da olabilir evetgünaydın canısı
korkakmıyız olcak o
resime bakamadan alıntıladım
sen hemen verirsin bişi olmaz neler yedin
500 de anca ısınıyorum canım benzamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama
Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahilmunter
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük
günaydın kızlar evde internete giremiyorum cep telefonuyla bağlandıktan sonra giricem ama her gün düzenli menü paylaşımı yapıcam bu sabah itibariyle kilom 78.3 artık buradayım her gün sporda yapıcam çok hırslıyım ve zayıflasam bile buraya yazmaya devam edicem çünkü ben korumada çok zorlanıyorum şeker diyetine ben de katılmak istiyorum
Ayyy süper bizede yapGünaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
Menülerin çok güzel canım spora başladınmızaten hafta sonu kulağın çınladıysa benden ötürüdür2000 ip felan nasıl atlıyorsun bravo
meyve 2 ögün serbestse sabah ananasıma devam edip ikindi de elma yedimmi tamam![]()
cnm sen bozmadan devam et iyi gidiyorsun bozmazsan kısa sürede hedefe ulaşırsın ben hep bozduğumdan vücudum isyan ettikızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi
listede ufak değişiklik yaptımunter
SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim