- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.261
7bucukta canim oyle aman aman acikmam yokÇok az gelmedi mi yediklerin kaçta kahvaltı yaptın
Pilav kötü güne denk gelmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7bucukta canim oyle aman aman acikmam yokÇok az gelmedi mi yediklerin kaçta kahvaltı yaptın
Pilav kötü güne denk gelmiş![]()
hepsi yasak 21 gunde vucut ariniyor bunlatdan ben yapayim da ona gore karar verirsiniz tabi bitirebilirsemBugün yalan oldu desenemeyve yedim ben . Pof herşey yasaksa ben bildiğim diyeti yapayım
tahin de yasak mı ? Pekmez bal
Canim ben facede 64 den 59 a sekr orucuyla 25 gunde dusen birini gordum bem de takildigim.icim bunu denemeye karar verdim kilo yapan hic biseyi yemeyeceğim icin kirilacaktir diye düşünüyorum obur türlüsüde iyi tabi ama bem.meyveyi kesmeyince veremiyorum bi deniycem insallah basaririmOlsada yesek
ama şeker orucundasın sus
Tamam
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım o çok katı şeker orucu için geçerli
Bak şu linke burdaki gibi yapıyorum ben
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
Aaa öylemiymiş sıkma canını kuzum. Sen haftada bir kezmi yapıyordunSlm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus.UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
Simdi yemek yemek icin kendimi zorlucagim listeyede tam uyacagim ins..
Afiyet olsun.Klasil karatay kahvaltin
2 yumurta 5 zeytin
Bir parca peynir
Yesillik 1 bardak kefir
Fistik
Aksam
Balik salata ve kereviz salatasi
Mutfakta elma gordum cnm.cekti ama meuve bende kilo yapiyor yemiycem
Neden boyle beslendin kiSabah
11:00
Yeşil çay
4 tane bisküvi
14:00
Yeşil çay
16:00
1 kase çorba
1 kase etli nohut
18:00
Yeşil çay
Çubuk kraker
Yarım ayva
Sabah
Yeşil çay
4 tane bisküvi
Yeşil çay
1 kase çorba
1 kase etli nohut
Yeşil çay
Çubuk kraker
Yarım ayva
Grip olmuşum cocuklarma hazırlıyorum ama hiç canm istemiyor zorla çorbayla nohut yedim . Duzeltcegm mutlaka![]()
hiç olmamış hiiiçççççç
Güp güzel peynirli Yumurtalı kahvaltı yapmak varken bisküvi niye?
Canım kahvaltı en geç 9a kadar
Öğle yemeği en gec 2ye kadar
Neden ki şimdi bu
Grip oldm rahatsızm biraz duzeltecegm insallahNeden boyle beslendin ki
Geçmiş olsun canım ama böyle beslenerek te geçmez hastalığın meyve yeGrip oldm rahatsızm biraz duzeltecegm insallah
Teşekkür ederim mevlute gitmiştik çocuklar hastaydı orda geçti sanrmGeçmiş olsun canım ama böyle beslenerek te geçmez hastalığın meyve ye
Nane limon ıhlamur bol dinlenmeTeşekkür ederim mevlute gitmiştik çocuklar hastaydı orda geçti sanrm
Menu az ama biraz sagliksiz geldi bana canimSabah
Yeşil çay
4 tane bisküvi
Yeşil çay
1 kase çorba
1 kase etli nohut
Yeşil çay
Çubuk kraker
Yarım ayva
Çok güzel canım afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yesil cay
Ara 1 fincan sütlü kahve
Ogle 3 kofte kadar et 1 dilim yemeğin icindeki patates 1 kase mercimek çorbası salata
Ara 1/2 kase yogurt 1 armut tarçınlı
Aksam 8 yk ispanak yemeği salata 1 kase yogurt 1/2 tane icli köfte
Su 3 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 14 puan
Biraz daha spor yaparsam yazarim
Teşekkür ederm sizin motivasyonlarinzda çok iyi geliyorNane limon ıhlamur bol dinlenme![]()
Canım yuruyus yapıyorum diyetisyen yürüyüşü çok yapma yemeklerine ağırlık ver yemezsen kg veremezsiniz dedi benimde iki haftaya yakin yemem düzeldi dediğini yapacam kuzu çok üzüldüm gerçektende detokslar çok işe yaramıyor diyetisyen önerdiği de yapmamız lazım..bugün nolduysa hiç halim yoktu yeni kalktım sürekli uyudum dermanım yok bidaha tobe süt detoksu ama beni halsiz biraktiya çok üzüldümbiraz proteine ağırlık ver verebilirsen spor yapmaya çalış ama gezmelere giderken yürüyüş olarak değil spor modu ile leslie yapabilirsin of bizim sınavımız bitmiyor ya
![]()
Hastayken bile iştahım açıktır ben de sorun var herhaldeTeşekkür ederm sizin motivasyonlarinzda çok iyi geliyor![]()