- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #263.501
ahahahaah tm sahi dogru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahaah tm sahi dogru
Sen ahillisin yaparsinay gercekten daha disiplinli olur mu ki buralar yabanci bi kaptan gelse ne dersiniz kizlar kaptinnden sıkıldiniz mi
![]()
Neyimin benzedigini anlamadimahahahaah tm sahi dogruebnmi olsn seninki gibi madem
![]()
Nereye gidiyon bu kilolarla gandirma kendini
gidiyom ben bulun kendinize birini tkımda güvenen varsa o da olabilir sen sec benene![]()
Baska heycanlar karisti hayatina uykudan onemli![]()
hee ben demek istedimdiNeyimin benzedigini anlamadimbenimi diyon ellam
ajahhaha
Ben kizimi almaya gidiyomsonra da yohum gocam var
![]()
Ahahahahhahahahahah
her an hazır dagece gündüz fark etmiyi
![]()
![]()
coh ciddiyim yaz oraya bulsunlar biriniNereye gidiyon bu kilolarla gandirma kendiniahahahahhahahahahhah
pancar sen çok çılgınsın vallaDelisiniz heralde baska bi izahi olamazsevgililer gununde ablamla biz gece 2 bucuga kadar oturduk esim 12 bucukda yatti tilki uyhusundaymis ben gelince uyandi hemen
ne bahiyon oyle
sarilip uyuduh
![]()
diş iltihabı cok kötü bilirm bi ara bnm 4 diş birden iiltihaplanmıştı![]()
Sağol canımgecmis olsun canim ya
Sağol canımmmLuluuu94 geçmiş olsun canım
Puan?
Canım benim meselem totomu kaldırıp başlayabilmek sonra gerisi geliyor da işte başlamak sorun bende deLuluuu94 senin sporlarını kıskanıyorum he nasıl enerji buluyon de hele bana
DİŞE baskı yapıyor spor yürüyüş yp evin içinde ama bs ip atlama falan yapma ben eğildim mi de tutulur dişim falan ağrı inerAyy evet ağrıyor da hafiften şiştiğinden beri ağrımıyordu
Sağol canım
Sağol canımmm
Puan?
Canım benim meselem totomu kaldırıp başlayabilmek sonra gerisi geliyor da işte başlamak sorun bende de
Şimdi de yapasım var ama Selcan yapma dedi apseyi kötü etkiler mi bilemiyorum![]()
off ya niye denge kuramıyorum
Tırsmam tırsmıycamAdam napsın be seslenen yok ona
tırsma be ne olcakben gayet relax
evet etiketle lütfen
ikisi kuzumkarıştırmadın reglim geçsin haftaya senin gibi yapacam bende evdeki meyvelerde bitmiş olur hem
çok iyi yedim 1 tabak kadar![]()
leblebi ye ara öğünlerde cok tok tutyooff ya niye denge kuramıyorum
Tırsmam tırsmıycamBen korkmamki o benden korksun
![]()
hiç sevmem ama çikolatlı ya da şekerli olsa gömerim hepsinileblebi ye ara öğünlerde cok tok tutyo![]()
su iç o zaman![]()
bence de o korksun
hiç sevmem ama çikolatlı ya da şekerli olsa gömerim hepsinio da yasak ye deme bana .. bana destek ol
![]()